Hirdetés

Aktív témák

  • Iron Funeral

    őstag

    válasz fsb1000 #19281 üzenetére

    Lehet csűrni csavarni azt a részét, hogy mennyibe kerül a gold ammo használata, azonban kihagy egy dolgot ami nem más mint a szükségessége. Jómagam nem egy virtuális tank virtuális lánctalpával tapostam a nem kevésbé virtuális pályák talaját (pontosan 5 795 alkalommal ezidáig ami nem kevesebb mint 45 féle tank a saját fiókomon, 10 és 15 közötti más tank barátok fiókjain extraként :)(ezeknek a meccseknek a számát mondjuk nem tudom :) ) )és nem mondhatom azt hogy túl gyakran találkoztam volna olyan emberrel aki random meccsen gold ammoval lövöldözött volna.
    Egy azaz egy emlékezetes alkalom volt amikor mindenki meg a kutyája is azt használt az pedig még valamikor nyár elején volt egy leárazás erejéig (jaj de imádtam a SU-100 meg KV-3 playereket akik szemből lyuggatták a Ferdinandomat...). Vannak bizonyos tankok amiknél lehet számítani arra, hogy ilyen lőszerrel fognak lőni de ezek vannak kevesebben (VK3601 a Konisch ágyúval, illetve kettő KV-5 tulajjal találkoztam akik így akartak átküldeni a másvilágra). Ezek csak és kizárólag random meccsekre vonatkoznak, kisebb tierekben fölösleges ilyenre költeni ezért nem is teszik, feljebb pedig a nagy fogyasztók a klánok a CW meccseken. A saját tapasztalatom azt mutatja, hogy az ágyúk jó nagy részének nem kell APCR lőszer és az aminek kellene azon hamar túl lehet lenni (88mm L/56). Én úgy látom, hogy az aki sok pénzzel renedlkezik az fogja magát és vesz egy Löwét vagy T59-et és 1/2/3 havi prémium fiókra "előfizet" (magyarán rákölti egy AAA játék árát EGYBEN). És ezek után nem szórakozik azzal, hogy tier IV-re milyen lenne a pl. a Hetzer 10,5cm ágyújába a prémium lőszer hanem egyszerűen átugorja a kis tankokat mert Ő Tigrist akar vagy éppen IS-2/T-34/Sherman/Pershing akármit.

    Ezek mellett tartom magam ahhoz, hogy még a gold lőszer sem befolyásolja különösebben a statokat, a prémium fiók pedig csakis és kizárólag az átlag xp-t módosítja a statisztikákban. :)

    (#19276) Timyyy: Iron_Funeral

    [ Szerkesztve ]

    Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

Aktív témák