Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • AlexWolf

    senior tag

    válasz diegho #11547 üzenetére

    anyám borogass...
    Nem hiszem, hogy pont neked kéne magyarázkodnom, de most az egyszer megteszem, mert látom nem érted...
    IS-7-tel és 4-gyel olyan 90%-ban csak kláncsatákban/tankszázadban megyek, és mivel a klánunk egyenlőre nem top tier általában vesztünk.
    Másodszor, szerintem Te úgy érzed, hogy ez a fórumtopic a diegho fanklub beszélgetőszobája, ahol mindenki tűkön ülve várja, hogy blinkeld a legújabb sikereidet, olvashassa, hogy az elmúlt x csatában megint kilőttél csatánként 10 tankot a KV-dal de mégis vesztettetek, mert a többiek olyan hülyék, hogy csak na.
    Főleg azt szeretjük, amikor egy amúgy normális beszélgetést, amihez érzésem szerint amúgy nem tudnál érdemben hozzászólni, megint beírod mi is történt Veled.
    Tudom ajánlani a blog.hu szolgáltatót, ahol csinálhatsz egy diegho.blog.hu oldalt. Itt blogos formában annyi csatádat, sikeredet, eredményedet, fájdalmadat stb. dolgodat linkelheted/írhatod le amennyit csak akarsz. Max senki nem fogja olvasni.

    AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

Aktív témák