- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Paul119
addikt
annyira rühellem az ilyen idiótákat, látja hogy lövök erre be áll elém persze hogy bele döglik.. és tőlem von le pontot a gép ,remélem javitanak majd valamit az e75 128as ágyuján mert kriminálisan szar 350men kivül
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
-vitya-
őstag
életem első meccse a panther2-vel:
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2011. szeptember 14. 2:19:10
Vehicle: Panther II
Experience received: 2 952 (doubled for the first victory each day)
Credits received: 40 476
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Sniper-=Витя=-
-
-vitya-
őstag
huhhh....
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/57358-developer-qa-on-replacing-wittmanns-medal-in-the-game/
elég köcs*gök
-=Витя=-
-
csaabz
őstag
"107mm ZiS-6-S, aiming time set to 2.5 sec"
Szoval gyorsabban fog szukulni a celkereszt a KV-n?https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
joergie
őstag
válasz Dictator^ #11483 üzenetére
Dezertálásról akkor beszélünk, ha saját döntésed szerint hagyod el a harcteret, tehát nem lőnek ki, és úgy lépsz ki. Ebben az esetben xp-nek és, zsetonnak is kb a 10edét ha megkapod. Abban az esetben ha kilőttek, büntetlenül otthagyhatod a csatát, csak a tankod marad lefoglalva a csata végéig.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Murder3
addikt
na jóvan persze eltalálom egy wolwerinet a l/71-el utánna rálövök 3-at ugyan úgy maximálisan megvárva a rázoomolást, nem mozdult és eltűnik a lövedék még 2-t rálövök egyik lánctalp másik meg nem üti át na persze..
-
bullseye
addikt
az volt a baj, hogy nem is csak a kérdésekre, hanem már a QA-ban érezni lehetett rajta, hogy kicsit elgurult a gyógyszere...
de ettől még az ezt megelőző hihetetlen felzúdulást sem értem...
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz AlexWolf #11514 üzenetére
IS3-ra a jobb felfüggesztés megér 14k kreditet vajon? ez az ami még hiányzik róla igazából, de ránézésre nem érzem úgy hogy szükséges lenne, elég fordulékony így is, de hátha pörögni fog tőle mint a torony ha meg nem akkor legalább 14-el előrébb leszek a 4eshez
=^-^=
-
Paul119
addikt
válasz bullseye #11513 üzenetére
az az idegesítő hogy syrnak mert a németek mindenbőj jobbat csináltak mint a szövetségesek és nem bírja elviselni pár gyökér hogy wittman igen is úgy rugta szét a seggüket ahogy nem szégyelte
Murder3: az egész ruszki banda undorító
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
bullseye
addikt
válasz AlexWolf #11514 üzenetére
nem honfitársait, az őseit...
ilyen hozzáállással, ilyen játékban, ilyen poszton b+... nem mondom, 1-2 hitlert meg hasonló nicket én is hátbalőttem már BF 1942-ben is, de ez durva volt. Valszeg nem számított ekkora balhéra, és elszakadt a cérna, de akkor is nagyon durva.Követeljünk a lelki sérelemért 5xXp nyitócsatás hetet!
-
vhw
addikt
válasz bullseye #11518 üzenetére
Bezzeg az o gyermek eroszakolo, civileket kifoszto osei, az az etalon. De a tortenelem legeredmenyesebb pancelos parancsnokarol (tudtommal semmilyen haborus bun nem fuzodik nevehez) elnevezett medal az szamara elviselhetetlen...
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Paul119
addikt
anno mikor utaztam vonaton beszélgetett két idős úriember és az egyik mesélte hogy egy ss tiszt volt a vezetőjük és őt eltalálta egy repesz a lábán és az ss tiszt gondolkodás nélkül be szaladt érte ... ez mi ha nem tiszteletre méltó?
-
AlexWolf
senior tag
Baszki bárhogy nézem Wittmann hős volt, ugyanúgy mint rengeteg orosz és amcsi társa. Egy kiemelkedő parancsnok és stratéga.
Az a gond, hogy a világ még mindig úgy gondolja, a német hadsereg a 2. vh. alatt csak és kizárólag náci háborús bűnösökből állt, akik szabadidejükben (amikor nem éppen más országokat foglaltak el) zsidókat és egyéb helyi lakosokat gyilkoltak pihenés gyanánt.[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
grunge
addikt
válasz Murder3 #11517 üzenetére
Az orosz medálok persze mentesek mindenféle rossztól juhu! 2011-ben hogy lehet enynire függni az ideológiáktól..pfff..nem tudom mi bajuk Wittmannal. Minden idők egyik legelismertebb tank ásza volt. Ennyi. Evvel sem lopták be magukat a szívembe. Fórumokat elnézve eléggé nagy a felháborodás.
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Paul119
addikt
nem igaz hogy ennyire idiótákkal vagyok körül véve fogom sand riveren a jobb oldalt vissza tartok egy e75öt egy is3 at 2 m46ost, és még pár tankot de basznak jönni segíteni az is3at és a két m46ost ki lőttem de az artyk egyfolytában a scouthra lövöldöztek
grunge. látnád mit irogatnak ingame az amcsi szerveren, mindenki szidja az oroszokat mint a bokrot.. én is kaptam megint 1 hét chat bant mert meg mertem említeni az oroszok mit csináltak a háborúban
[ Szerkesztve ]
-
Murder3
addikt
pff lassan ott tartok h a tigris lesz a legjobb grind tankom
-
grunge
addikt
-
Paul119
addikt
válasz Murder3 #11525 üzenetére
jó is az
grunge: hát ez az,mi fizetünk a játékért, nekünk kéne eldönteni valamilyen szinten hogy mi legyen meg mi ne, oké cseréljék le a wittman medált de akkor kérünk német oldalra egy p1000 est[ Szerkesztve ]
-
-vitya-
őstag
ha eddigi hozzászólásokból netán nem jöttél rá:
A világ leghíresebb, és legeredményesebb tank ászáról elnevezett medált (Wittman's Medal) lecserélik, mert az illető egy SS magasabb egységben szolgált - a WaffenSS tagja volt.
Az oroszok rákérdeztek, hogy ezt most miért, és írtak olyat, hogy minden katona megérdemli a tiszteletet - akiről ugye nem bizonyosodott be, hogy brutális gyilkosságokat követett el.
Erre a fejlesztőnek teljesen elgurult a gyógyszere, és gyerekesen azt a választ adta, hogy
ad1.: minden SS katona náci háborús bűnös (kollektív bűnösség, igaz Nürnbergi perben is kimondták, hogy kollektív bűnösség nincs, max kollektív felelősség)
ad2.: az ő őseit gyilkolták meg ezek a barbárok, mindenki aki védi őket menjen a fenébe
ad3.: meg amúgy is, jogukban áll azt csinálni amit akarnak
ui.: jajj, viszont a firefox helyesírás ellenőrzője a WaffenSS szót aláhúzza, és javasolja cseréljem ki "Fenséges" -re - ez milyen már!!!
-=Витя=-
-
Paul119
addikt
válasz -vitya- #11531 üzenetére
"Wittmann is most famous for his ambush of elements of the British 7th Armoured Division, during the Battle of Villers-Bocage on 13 June 1944. While in command of a single Panzerkampfwagen VI Tiger he destroyed up to 14 tanks and 15 personnel carriers along with 2 anti-tank guns within the space of 15 minutes."
-
-vitya-
őstag
nem oroszok, fehéroroszok;-)!!
komolyan, pont ugyanaz, mint amikor mi nyalunk az osztrákoknak, történelmi okokból - hogy együtt éltünk, és együtt harcoltunk... Az is vicces. Nyaljunk nekik, de ne ezért, nyaljunk. Okosabban fejlesztik a gazdaságukat meg ilyenek, azért ok, de történelmi okokból???
A fehéroroszok tök ugyanez.
A ruszkik jól behódoltatták őket, ki is végeztek belőlük (többet mint az SS...), internáltak, munkatáborok, kellemes, napos szibéria - ezt ezek a gyerekek már simán elfelejtették, és felnéznek a ruszki istenekre... hát, komolyan. (és Wittman-t meg leszólják)
[ Szerkesztve ]
-=Витя=-
-
diegho
nagyúr
Himmelsdorf 7-es a max tank és a TigerP-nk felmegy a hegyre, az ellenfél meg átjön rajtunk mint a huzat. Már az elején kérdeztem mit akar ott. Válasz nincs. Mondom neki, hogy te idióta miattad bukunk. Erre egy társam KV (én is KV-val voltam) elkezdi, hogy igen mondjad csak neki, verd rá az egészet te balfasz. 0 kill-es KV-volt én legalább egyet öltem, meg egy T29-et feltartottam elég sokáig... és én vagyok a balfasz... ennyire nagyon buták ezek? Most már csak abban reménykedek, ha netán 3. VH lesz, akkor a velünk hadban állók ilyen kis hülyékkel lesz tele, mert akkor az 1000szeres túlerőt is hozzuk veszteségek nélkül.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz diegho #11537 üzenetére
Sand Riveren indultunk az egyes pontról, és ilyen TigerII szintű tankok állnak be a TD helyekre, és még nekik áll feljebb, mikor szóltak nekik, hogy tán harcolni kellene azokkal a vackokkal, nem kempelni...
Am tegnap én köszöntem rád Malinovka mapon, csak nem volt idő csevegni.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
AlexWolf
senior tag
tudjuk, tudjuk diegho.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
-
diegho
nagyúr
válasz AlexWolf #11539 üzenetére
Statod alapján te pont nem tudod, de ez már más kérdés
Többiek: Igen kétélű, de amikor 30 másodperc elteltével jön a T29 és a KV-3 az egyik utcán, a TigerP meg még a hegyre felvezető utat sem találta meg, akkor simán visszafordulhatna. Amúgy meg a hegyet lentről a legjobb védeni, mert így biztosan te lősz először az ellenségre, hiszen ő a hegyről nem biztos, hogy le tud lőni az utca aljában álló tankra, amikor pedig le akar jönni látod a haspéncélját, tehát 1 tuti találatod van mielőtt ő bármit csinálna, plusz mivel ő magasabban van, amíg oda nem ér eléd végig látni fogod a haspáncélját, ami szinte minden tankon papírból van. Persze tudom a hegyről lehet lőni sokfelé, de a hegy az artyknak is tiszta célpont.
-
Gyuri27
félisten
-
AlexWolf
senior tag
válasz diegho #11541 üzenetére
Sajnos a stat pont az, ami elég keveset mond el az emberről főleg egy olyanról akinek 28 tankja van, és felváltva tolja velük. De sajnos ezt Te nem értheted, mert olyan sötét vagy, görbíted a teret.
-
bullseye
addikt
válasz Murder3 #11540 üzenetére
mostanában éppen ezért járnak fel nagyok is a hegyre. Engem is egyszer anyáztak, mert mentem Löwével (balra indultam, de a sarkon már álltak elegen...), erre fent szembejön 3 heavy. Legalább posztumusz igazam lett
-
-vitya-
őstag
-
Murder3
addikt
válasz diegho #11547 üzenetére
statt azért itt ebbe a játékba eléggé sántít mert túl sok a random tényező.
pl ha folyamatosan a vesztes csapatba tol akkor ha magvaszakadt se fogsz tudni nyerni, vagy épp olyan napja van a játéknak h minden lövés lepattan és minden 3. eltűnik...vagy szimplán balszerencse és jönnek az arty oneshotok...
-
-vitya-
őstag
válasz Murder3 #11548 üzenetére
ott apont: valakit leszólni a win rátiója miatt nem okos dolog! tegnap elött még 61% volt a win ratiom a pantherrel, tegnap úgy határoztam, hogy panther2 lesz belőle, ha törik , ha szakad.
lett vagy 95% elvesztett meccsem tenap, így le is esett a win ratio. egyszerűen így fogtam ki, ha megszakadtam sem tudtam megfordítani a csaták menetét - főleg azzal a kicsit sebző valamivel a pantheren;-)
viszont megvan a panther 2, és leszarom a statokat.
-=Витя=-
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest