Hirdetés
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz SoulReaver #48451 üzenetére
Fogalmam sincs, nem néztem.
-
gyenesmartin
őstag
válasz SoulReaver #48454 üzenetére
Szia!
Nekem is ilyen tankom van. Prémium nélkül egy átlagos csatában (1200-1400dmg) keresek vele 20 000-at. Prémiummmal 35-40 is lenne szerintem. Elég jól lehet vele keresni.
Cromwellel jó ha kerestem 7000-et 1500dmg után.[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz SoulReaver #48454 üzenetére
Miért nézném? A prémium tankokat fun-ra használom, kreditet farmolni E100-al és T57-el szoktam.
-
csapee
őstag
válasz jozefgucci1 #48462 üzenetére
Nincsen kicsit cigósabb?
Tudod több arany festés meg makkos papucsok.A kínai type-t be ne linkeld, mert hányni fogok itt a melóhelyen.
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
Gyuri27
félisten
válasz jozefgucci1 #48464 üzenetére
World of skin.
Majd új optimalizált motort. Meg jobb mm-t 2028-ba kapunk.
Addig minden tank hd lesz. Meg mindegyikhez vásárolható lesz 8-10 fajta festés.Amd - Radeon - Ryzen
-
4580693
senior tag
válasz jozefgucci1 #48462 üzenetére
Mehet a méhbe drága tezsvírem!
-
h1mpi
félisten
válasz SoulReaver #48467 üzenetére
Nem szoktad még meg a stílust? Nekem már fel sem tűnik
Fully electric lifestyle!
-
SoulReaver
veterán
De még ha arra is lenne nagy arca... Komolyan egy játék miatt néz le itt mindenkit? Hát nem ember az ilyen... Az életben meg egy dadogós kis nyúl... Stream-en anno eléggé nem ment a beszéd..
(#48471) h1mpi Nem írtam nevet... csak beszélek.. Aki magára veszi, az meg így járt..
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
A játéktudását soha egy pillanatra nem vitatta senki.
A többit meg hagyjuk. Mert azt már kilencázhatvannyócba kitárgyaltuk. Aminek a vége sok sok ban topikzárás és miegymás lett a vége.
Máshol is azt szoktam mondani, hogy a hozzáértés. Az, hogy valaki valamiben nagyon jó. Az egy dolog. Az, hogy valaki ember meg egy másik. Teccik érteni?Amd - Radeon - Ryzen
-
h1mpi
félisten
válasz Gyuri27 #48475 üzenetére
A spammelés nem igaz, nem is nagyon lövök goldot. 1-2 tank van amivel igen. Ha megnézed a berakott ászokat ritka esetben megy a gold spam. Ezt azzal előzöm meg, hogy nem rakok csak 5 db-ot a legtöbb tankba. Kivétel az E-25 és a Cromwell B. E-25-nél sokszor ellövök 10-15 goldot, Cromwell esetében csak ha tier8-ba rak.
-
Stanislav84
tag
Az egyetlen tankom jelenleg, ahol ugyanabban az arányban van AP lőszer rakva, mint gold lőszer nekem az a T54 mod 1. Sajna Tier8 felett gyakran kell a gold spam...
Érdekes, én crom B-vel nem érzem szükségét annyira... a mobilitása miatt elég jól lehet megkerülni és oldalba/hátba lőni az ellenfelet. Persze vannak kivételek.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Gyuri27 #48477 üzenetére
Nem lesz rosszabb, mert szinte csak tier 8-10-ben játszok oda meg elég az alap átütés. Sokszor APCR az alap lőszer. E-25 amúgy se nagy fun, mióta sokkal pontatlanabb lett. Eléggé hanyagolom.
(#48478) Stanislav84: rudii mondta, hogy azt csak full goldal tolja, mert úgy fun. Nekem abban is azt hiszem max 10 gold van, de nem nagyon tolom vele mostanában.
Mivel nagyon kevés időt tudok gép előtt lenni a Skoda T50-et húzom nem kell sok a 10-ig, Lorr 155 55 meglett és a 2 svéd vonalat húzom. Ott tier6-7-nél tartok. Ha időm engedi a Bulldoggal is megyek, de most nem tudom mi lesz a T49-el, úgyhogy annyira az nem izgat.
[ Szerkesztve ]
-
4580693
senior tag
Ajaj. Mi folyik itt Gyöngyösön?
-
Emu
őstag
Én Valentine II-t tolom szinte full golddal de azt máshogy nem nagyon lehet, mert az alaplőszer csak csak a nagyon papír 3-asok ellen jó, már egy M5 Stuartot is csak 3/1 lő át...de a vicc az, hogy még így is pluszba jövök ki a végére.
Tegnap CDC-ben ülve kaptam a heat spamet, és minden másodikat felfogta a láncom oldalról
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
őstag
Röviden a napom:
- SU-100Y-nal blokkoltam 1300-at (Tiger P és O-I volt a két okos delikvens, + egy Chi-Nu)
- BC AP-vel 1100 hp-ról 4 lövedékkel nem tudtam kiszedni egy Centit, low roll on (maradt benne 7)!
- T49-cel alig találkoztam valakivel, nagy nehezen becélzok egy keresztbe mozgó BC AP-t, erre a lila BC-nk nekem jön, célkör hatszor akkora lett mint a monitor... Mérgemben bele is eresztettem egyet rögtön, na az talált!...
- Pershing, 50 m-ről nem találtam el egy WZ-111-et, ő bezzeg ammo, torony, parancsnok+töltő... Oldalra fordultam, ágyúmat égnek emeltem, aztán hagytam hogy legyen ennyi sikerélménye
- Redshire, BC AP. Szpot kör a heavy dühöngőbe igyekvő heavykre, rögtön villanok, kapok egy láncot, javítom, még egy lánc... 100 hp-val jöttem ki meg egy rakat kritikussal, elfogyott az összes javító... Inkább kitolattam seggel az ellen heavyk elé, gyorsabban véget ért a csata
Mára ennyi, elfogyott a türelmem. Minap két sör után este összeszámoltam, mennyi zsét kaszálnék be, ha eladnám az összes gépet és csak egyet hagynék (bár nem tudom mi lenne az), egész sok goldot tudnék venni belőle. Még egy-két ilyen nap, aztán meg is teszem, unom már a sorozatos szopásokat, amiket nem tudok befolyásolni.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jim bcs
nagyúr
válasz galervin93 #48482 üzenetére
Nagyon átérzem, valamit tuti alkotnak odafent, ez megy sorozatba hetek óta. Ezen felül spotolni senki nem megy, kivéve az ellent és szépen leszednek mindenkit. Ez csak egy töredék, de nekem is nagyon elegem van
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
csapee
őstag
Visszaolvastam hogy mit írt Diegho ide a forumba, hát az alapján aki azt mondja hogy nagyképű vmi baja van.
Tényleg baj ha leírja, hogy neki a T10-ben gold nélkül plusszosak a körei?Csapee
-
Emu
őstag
válasz galervin93 #48482 üzenetére
Nekem is vannak ilyen napok sajna...este ha leszel tolhatnánk...már csak 30k xp kell pattonig, illetve 40k wtpz4-ig, de végül is mehetünk bármivel, csak fun legyen
@diegho: tegnap 6k sebzésre nettó 45k hasznot hozott a T-10, csak az a baj, nekem csak 10/1 csata ilyen
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
Nem kell itt senki seggébe bújni... Ez nem őszinteség vs. Nagyképűség. Aki ezt nem látja be az vagy hülye, vagy seggnyalója az illetőnek.
Vicc, hogy még hívei is vannak, de azokat is lekezeli...
-
e-newsee
addikt
Na abba én is rakok mindig. De volt már vele -6k nettós csatám is. Véletlenül bent hagytam a goldot, és hát úgy nem volt óccó.
A másik téma pedig a szokásos szopóág.
Múltkor mondom, "Be my Valentine!", és mentem vele pár egész jó kört. Oké, gondoltam, most formában vagyok, beaktiváltam 3 személyes tartalékot. Na innentől kezdve sorozatban 5 vagy 6 meccs bukó, már nem emlékszem pontosan, aztán egy-egy győzelem, majd megint pár bukó. Kellett úgy 30 meccs, mire fel tudtam tornászni a napi statot vele 50%-ra. És a legidegesítőbb az volt, hogy futottam az eredmény után. Egy győzelem, egy vereség. Majdnem így ment folyamatosan. Amint meglett az egál, léptem is ki.
Alapvetően nem hiszek a személyre szóló végbélmasszázsban, de már kezdtem úgy érezni, hogy az MM is, és az RNG is egyszerre akar megcsinálni."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Bingisz
addikt
Látom jó a buli. Már azt hittem, h kijött a patch.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
diegho
nagyúr
válasz Gyuri27 #48489 üzenetére
Az intelligencia ott kezdődik, hogy tudod befolyásolni azt, ami a környezetedben történik. Én nem csak az életemben tudom ezt befolyásolni, hanem a játékban (ezért vagyok super unicum), sőt még ebben a fórumban is, ti pedig mindig úgy viselkedtetek ahogy én éppen szerettem volna... akire nem voltam kíváncsi, az már régen végleges kitiltást kapott én pedig továbbra is itt vagyok.
Az is vicces, hogy semmi mást nem kell csinálnom, csak leírnom, hogy azon a szinten amin én játszok mi az általános és máris ugrik pár irigykedő kiskutya csaholni, imádom!
Azt is tudom, hogy most mész árulkodni a moderátoroknak, hogy én milyen vagyok, csak nyugodtan, hiszen én állandóan provokállak benneteket, pedig pont, hogy ti provokáljátok saját magatokat, belegondoltok mindent abba, amit írok, állandóan azt nézitek, hogy mikor beszélek arról, hogy nekem mi az átlagos és már ugrotok is, hogy nagyképű vagyok. Nem én tehetek róla, hogy nektek nem az az átlagos, mégis engem okoltok a saját sikertelenségetek miatt, mert valakire rá kell fogni.[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz diegho #48493 üzenetére
Ha ennyire ász vagy akkor biztos a való életben is milliárdos vagy ugye? Ja nem... na mind1 maradj meg itt ásznak ezzel sokkra mész Picit vissza kellene venni ebből a bicskanyitogató stílusodból és akkor nem okoznál itt flémet, még ha ez Neked tetszik is. Felesleges az ilyesfajta megnyilvánulás. Ahogy hallottam az életben nem vagy ennyire magabiztos, mint itt a bitek mögött.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz diegho #48493 üzenetére
Igen, igen. Te vagy a legjobb. Majd mikor mész fsb mellé gondolok rád.
Irigy. Mire? Régóta itt vagyunk. Bizton állíthatom ha 100 megszületnél akkor se lenne olyanod amire én vagy a fórumozók értelmes tagjai irigykednének. De legyen neked. Mind irigyek vagyunk a nagy dieghora.h1mpi: tévedsz. Az életben is a legnagyobb ász. Csak te uninteligens vagy és nem jön le. De ez nem Ő hibája. Hanem a tied.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
diegho
nagyúr
Ugye fel tudjátok fogni végre, hogy egy játékban elért eredmény miatt magyaráztok állandóan? Egy játék! Milyen nyelven írjam még le, hogy ez egy játék! Ha leírom mi nekem az átlagos ugattok, ha leírom, hogy amit valaki hasraütésből kitalál nem igaz, jön megint a magyarázás. Annyira hihetetlen, hogy nem lehet megérteni végre, hogy ez csak egy szaros játék, amiről én leírom a véleményemet ugyanúgy, mint bárki más. Érdekes módon, amikor valaki jön panaszkodni, hogy mennyire szivatja a játék, vele aztán rögtön mindenki azonosul, együtt mentek inni, hogy jajj cimbora engem is szivat, gyere igyunk egyet... ha viszont valaki, aki nálatok jobb idejön és szólni mer, máris ugrotok. Ezért ment el innen minden xvm szerinti jobb játékos. Én is unom már, mert semmi értelme. Amíg itt vagytok úgysem lehet a játék valós dolgairól beszélni, hanem csak arról, amit ti láttok belőle, ennek meg igazán semmi értelme nincs. Legyetek boldogok magatokkal, egymással, engem nem tud már érdekelni, képzeljetek bármit erről a játékról, vagy rólam én már nem fogok ide írni egy szót sem, mert úgysem értitek meg amit mondok.
-
diegho
nagyúr
Érdekes lenne, ha bármit is tudnál rólam, lévén senki nem ismer a PH-ról és semmilyen közösségi oldalon nem vagyok fent, még a PH-n regelt email cím sincs az én birtokomban, már 2009-ben eladtam az Archlord accal együtt. Nincs a nevemen autó, sem lakás, sem mobil előfizetés (ennek is megvan az oka, de hagyjuk) szóval konkrétan semmi.
-
h1mpi
félisten
válasz diegho #48498 üzenetére
Hiába gondolod azt, hogy hogy ha nincs semmi a neveden nem tudni Rólad semmit. Nem vagyok titkos ügynök, de több topikban láttam a hszeidet. Nagyjából lejött, hogy egy átlag ember vagy mint én vagy itt bárki.
Nem lenne baj, ha így is viselkednél, mert még akkor sem lenne ez a stílus szerintem helyes, ha Te lennél a google tulajdonosa, főleg, hogy egy virtuális téren elért sikerről beszélünk... na mind1 én befejeztem biztosan vannak szüleid akik ezt el tudják magyarázni érthetőbben...[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
Tudtam hogy fel lesz dobva a fórum.
Csapee
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest