Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz Gaz 78 #1923 üzenetére

    Azt szerintem sokan tudják, hogy a WoT-on belül +-25%-os randomfaktor van, szinte minden eseményre.
    Az elv elfogadható, a mértéke viszont vitatható. Én jobb szeretném, ha csak +-15% lenne.

    Ami viszont bosszantó, hogy ekkora csataszám és játékosszám mellet is, sokaknál előjön az az érzés. hogy a random faktor írányított vagy legalábbis eltér agy normális eloszlástól
    Elsőként azon vesszük észre, hogy nem tudunk kétszerezni, vereség sorozatunk van stb. Persze van nyerés sorozat is, csak az nem fáj annyira, de épp olyan megmagyarázhatatlan, miközben a játékosok 90%-ának winrátája beáll 49% köré.

    Ami viszont csak sok játék tapasztalása után derül ki, hogy vannak sorozatok, amikor minden lövés talál, olyan is mikor csak oda rántom a löveget, aztán másnap a becélzott, beszűkült lövés is mellé megy.
    Vagy a lepattanási faktor: vannak napok amikor szinte mindent átvisz a lövegem, még gold lőszer sem kell, másnap meg a legnagyobb penű lövegem is pattan az Amx oldaláról, nem egyszer... többször. Ezt is nehéz a véletlenek rendszeres és periodikus "torlódásával" magyarázni, mert ilyesmi nem nagyon létezik, kivéve ha van rá szabály/kényszer rendszer.
    Általában nálam JagPz100-al meg E100-al fordul elő az indokolatlan pattanás, míg t5-t6-ban a csodaszámba menő penetrálások.... de akkor sorozatban.

    Zavaros ügy... és persze "hülye" aki azt állítja WG manipuláció van mögötte.
    Pedig valami van... csak nem értjük mi az pontosan

Új hozzászólás Aktív témák