Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • frame>24

    addikt

    válasz capulet75 #40504 üzenetére

    Nem kell aggódni, mert, - mint az sejthető volt - megjön nemsoká az "anti-DD BB AP nerf" ( :D ) CV-s megfelelője: HE bomb célzás nerf DD-k ellen. (és egyéb nyalánkságok - pl. a meccs előtti kávészünetről már beszéltünk.)

    Nem tartott sokáig a shop sale utáni kiherélés, lassan a class tkp. arra lesz jó, hogy az egyedül AFK-zó hajókat kigyomlálja. :U - és vissza is térünk oda, hogy akkor minek volt az egész.

    Amúgy rendes tőled, hogy sok coop* és 1 random csatával utánajártál! Ezt egyszerre írom komolyan és irónikusan! - mert tényleg kösz, hogy legalább ránéztél az életedből időt áldozva, de másfelől, ezentúl akkor pl. én a kemény totál ~2800 csatámmal innentől hadd legyek ugyanúgy veteránként kezelve, sőt, akkor a többi, akár 1 napos wows noob is...

    *korábbi hsz-ből: "nem rontom el más játékát" - ugyan már!; megértem, hogy nektek nem pálya össze-szarozni a kezeteket CV-vel, + ne adj' isten pár ezred %-ot csökkenne a stat, és az elit haver kiszúrná, az pedig ciki lenne. :)

    ▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Új hozzászólás Aktív témák