Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Solicidium

    aktív tag

    válasz Jokerdapro #36445 üzenetére

    #Mindenkihez: Először is egy kérdés a free XP-s hajókról: Azt lehet-e tudni előre, hogy a free XP-be kerülő hajók mikor kerülnek esetleg ki (pl. devblog vagy pathc leírás, stb.)? Missourinál lehetett-e előre tudni például, hogy kiveszik? A meglévő free XP-im felhasználása miatt kérdem. Egyelőre várok Musashival és Kronshtadt-tal Alaska miatt, bár már van 1,2 millió free XP-m. Bár Musashi hívogat, hogy azt vegyem meg mindenképp.

    #36445 Jokerdapro: Dunkerque-höz
    1, Szokásos Priority Target jó lehet, de érdemes megfontolni a Preventive Maintenance-ot, mert a tornyaid, mivel orral érdemes támadni a hajóval, sok lövésnek lesznek kitéve.
    2, Expert Marksman / Adrenaline Rush: tornyaidat nem kell túl gyakran nagyot fordítanod, talán így AR inkább.
    3, Superintendent / Basics of Surivability: Sérülni fogsz ezzel a hajóval rendesen, mégha nem is mutatod az oldalát. Én sokszor profitáltam abból, hogy volt egy plusz gyúgyításom, így számomra ez volt a hasznosabb.
    4, Concealment Expert / Fire Prevention: Szerintem előbbi hasznosabb lehet a sniperkedő cirkálók miatt, bár így is elég harmatos a detectability range (azt hiszem 14 km körüli). Fire Prevention talán BOS-sal kombiálva érdekes lehet, bár még nem próbáltam ezzel a hajóval.

    Modulok: Fentebb írtak miatt Main Armaments Mod., Damage Control System, Aiming System, mert tud szórni sajnos rendesen a közel ülő ágyúk és tornyok ellenére, Steering Gears Mod-dal az amúgy is nagyon jó fordulékonyság tovább növelhető, így szinte minden torpedót el tudsz kerülni, de Propulsion Mod is megfontolandó, mert egyenes vonalokon fogsz nagyrész mozogni és így elég hatékonyan tudsz játszani a sebességgel (akár tolatás is) és így kevesebb találatot kapsz.

    Érdekes hajó, én kifejezetten szeretem az egyedi játékstílusa miatt. Sokszor kaptam magam azon, hogy tolatok és próbálom húzni az időt védekezésben, míg a csapat foglal. Elég hatékony erre.
    Titkon reménykedem, hogy a Richeliu is valami ilyesmi cucc szteroidokon, de az kapott hideget-meleget, így lehet, hogy nem igazolódnak be titkos reményeim. Még nem tartok nála, így nem tudom első kézből, a Richeliu milyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák