-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #36146 üzenetére
Én nyitottam egy Hoodot napokba. Aranyat elég sokat összeszedtem most, többet mint tavaly asszem.
Nagy mennyiséget nem is vettem, csak 5 x es volt legnagyobb.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #36152 üzenetére
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
belaazallat
addikt
üdv!
A Torpedók sebzésének mértékét mi befolyásolja? Nem a hajók torpedó védelmi bónuszára gondolok. pl Sebzek egy ikarus-t cossack-kal 81xx hp(nem hal meg), montana-ba sikerült sebzés "rekordot felállítani" 11xxx sebzéssel. A maxot még soha nem értem el, ami 16xxx.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #36156 üzenetére
És hogy megy?
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #36158 üzenetére
R2, ma három vereség abból kétszer top xp. Egyik sem az én hibám volt. Kettőben a BB-nk egy....
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #36161 üzenetére
És itt meg is állt a tudomány. Mert a gyökér CV olyan hülye mint a segg!
Mára ennyi volt. Majd holnap megpróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
gabyka
aktív tag
az összes hordozó gyökér ma...
csak a szokásos...top tier, oszt fax team, meghalni jönnek...
[ Szerkesztve ]
-
gabyka
aktív tag
klán meccs nem divat? Vagy annyira nem vagyunk jók? Egyedül meghalni szerintem ott is tudnék
-
sutyerák007
senior tag
-
félisten
-
sith7
nagyúr
Akit érdekel van 1:35 free xp váltás
szerintetek érdemes az Alaska - ra gyűjteni, vagy inkább a Kronshtadt a jobb ?
-
-
sith7
nagyúr
köszönöm a válaszokat, eddig a Kron a befutó
-
félisten
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #36175 üzenetére
hopp ezt nem is néztem, köszi
-
ddt500hu
veterán
válasz Ted_Beneky #36170 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #36175 üzenetére
Hmmm. Most komolyan elgondolkodtam egy Blyska és Perth vagy egy Scharnhorst vásárlásán.
-
félisten
-
félisten
-
Chabe89
addikt
Most, hogy nézegettem róla videókat igazából semmi.
redzsi: Blyskára nagyon régóta vágyom. Lehet lesz mellé egy Molotov vagy valami perma camo valamire.
Takao mellé feleslegesnek találom az Atagot és Myokom is van 4-5 fajta. Kiddet néztem még, de nekem nagyon nem fekszik ez a Benson/Fletcher osztály, Black-kel is nagyon beszopódtam.FoxiestFox: Esélytelen. Én 2 meccset mentem ezen a sprinten, de ez még rosszabb, mint a TX volt. Majd ezt az új formátumot kipróbálom (Arms Race), ha értelmes rewardok lesznek.
-
TCSZ
senior tag
-
olivera88
veterán
válasz Chabe89 #36185 üzenetére
Miért szopodtál be Blackel? Addig még nem volt meg Pan Asia DD ág addg Black elég komoly volt.
A Chung Mu jobb csak kisebb a torpedó táv, és nics radar mef füst egyben.Mondtam is akkor h nem vettem volna ki Blacket acélért.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz olivera88 #36188 üzenetére
Hulladék torpedók, a radar semmire sem elég és papír az egész. Kapsz két salvot és oda a fél HP. A vicc az, hogy a Lo Yang és a Chung Mu SOKKAL jobb, de az amcsi verziókkal valahogy nem boldogulok. Nem a radar miatt teszem hozzá. Chungon is fütsöt használtam, mert randomba semmi értelme a radarnak egy DD-n.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
Kronra mi a tuti felszerelés / skillezés ?
-
ddt500hu
veterán
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #36199 üzenetére
No inv, no move.
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest