-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #35244 üzenetére
Sok esetben nagyon nagyképűnek tartom flamuu-t de az ilyen kifejtések/vélemények miatt k*rvára bírom a csávót, főleg amikor valami triggereli
-
frame>24
addikt
válasz ledgeri #35250 üzenetére
"...ships to unlock, like the USS Missouri..."
Cossack: a 10 db olcsó Ginit megvettem, de így is csak 36-37 lesz meg ma este. (Nem farmoltam bot-szerűen, volt jópár kihagyás.)
Ha jól számolom, a köv. patchel jön még 3 stage --> össz. 12 gini szedhető még ki.
Talán 2 teljes stage-et még kitúrok, aztán a maradék 5 "pajzsot" már megveszem.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Nordic
Közösségépítő
Feladom...ezzel a darninggel semmit nem tudok csinálni annyira lassú tetű fos. Radar elől nincs menekvés, mindenki azonnal spotol(kösz a 6km conc-nak), számomra ez katasztrófa. AA védelme nulla, ha rámszáll egy CV kb ki is léphetek a játékból. DMG-e még IFHE-vel is lószar. Hybridnek is fos, mert a torpok is lassúak, bárki simán dodge-olja. Konkrétan az uccsó 3 meccsem 10k alatti dmg-el ment le, T6-os szar DD-kel több sebzést tudok kiosztani.
Az előtt aki tud vele játszani le a kalappal, de nekem ehhez totál nincs türelmem.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #35255 üzenetére
Nem biztos, hogy lesz hozzá türelmem megszeretni. Tuti én is béna vagyok, vagy béna csapattársakat kapok, akik kb nulla supportot nyújtanak, de basszus nem tudok egy normális meccset menni vele, és tökre nincs semmi motivációm se szenvedni. Eddig hiába jó a winrate-em vele, ha tudom, hogy kb szart se csinálok. Arról nem is beszélve, hogy perma camo híján még creditet se keresek, max ilyen csövesaprót. Persze megvehetném 5k-ért, de minek? A jutlanddal is sokat szoptam, de ott legalább volt esélyem elsőnek spotolni a DD-t, itt még az sincs meg, mert a gunboat-okkal nagyjából egyszerre történik meg a spot, de a többi mind hamarabb vesz észre, és mire lőhetek, kvázi el is tűnnek a speedboost miatt.
A heal meg kb szarok bele kategória, alig gyújtanak fel, nagyrészt pent kapok, így kvázi alig healel valamit.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #35258 üzenetére
Elég jól néz ki. A kedvenceim Alabama, Massa, Tirpitz, Stalingrad.
Honnan a kép?LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Chabe89 #35257 üzenetére
Hát ha ahhoz lett meg elsőnek az xp.
Amúgy nagyon jó lett ez a peccs... mentem reggel 5 meccset ,konkrétan nem láttam hogy bárki is lőtt volna a DD-kre, mintha elfelejtették volna az emberek, hogy létezik ez az ág a világon. mind az 5 meccsen azért kaptunk ki, mert élve hagyták az enemy DD-ket... nc. Egyre jobban hányingert kapok a random meccsektől.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Ez most milyen patch? Tömören és magyarul ha kérhetném.
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #35264 üzenetére
Megszűnik a BB AP penetration DD re, ezentúl csak OP tudsz lőni rájuk. Ez 280 mm es kalibertől felfelé érvényes. Ezek alól kivételt lesz a Khaba és Haragumo azoknal továbbra is lőhetsz pent BB vel.
Amúgy meg olvasd el a patch notest. Van pár érdekes dolog.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
gaborka1981
csendes tag
Igen tényleg gyönyörű. Feltételezem acélért vagy egyéb elérhetetlen mennyiségű nyersanyagért lesz, így esélyem sem lesz megszerezni. CW-ben nem veszek részt, nem is tudnék idő hiányában, akkor így egy átlag casual játékos csak néz mint hal a szatyorban...
-
Razermazer
őstag
Ez itten kérem szépen yama testvérhajó?
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
félisten
válasz Razermazer #35268 üzenetére
Azuma. Nehézcirkáló.
-
ddt500hu
veterán
Na Alsace első vélemény. 5 csata: 3 tier 10, 2 top tier. 2 win. 124 500 avg dmg. Jó csaták voltak, egyik sem ért véget hamar.
A hajó teljesen jónak tűnik. Az az igaz mindenes BB. Jól állja az ütéseket, lehet pusholni vele.Main battery:
Mint a 8-as 12 ágyúval. Ami ott 6k az itt 10k. Tier 10-ellen ugyan úgy szart sem ér.
Viharban Yamato ellen, 7,5km-ről, full boradside, 7 találat 10k dmg.
Szór, meg nem is üt. De több van belőle így "megfelelő". Jól hátra lehet fordítani a tornyokat így menekülés közben is simán lehet 12 ágyúval lőni.
Secondaryja nagyon jó! Mint a tűzijáték. Talál és nagyon jól gyújt.5 csata alatt tornyot nem vesztettem, torpedót csak egyet kaptam. Többször is égtem 3 helyen. CV-vel nem találkoztam.
Szóval szimpatikus hajócska. Ha a 10-ig tartanék vele olyan 105-110k avg dmg-t az nagyon jó lenne.
Akkor a Burgonya best buy lesz.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz gaborka1981 #35266 üzenetére
Lesz szájbefogós küldi-sor acélért... persze biztos, hogy nem elégért.. de lesz.. száj-befogni...
(#35270) ddt500hu Azért ne ennek az árából kalkuláld a t10-est, az picit másabb, tapasztald ki azt ennek eladása előtt!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
olivera88
veterán
válasz ledgeri #35272 üzenetére
Kiváncsi leszek mennyi steel lehet összekaparni belőlük összesen.
Kétféle módon lehet steelt szerezni, egyik az a Snowflakes event, a másik meg a Steel Giants kampány által, amit prem shopban kell megvenni.
Sztem jó ha lesz max 3-4000 a kettőből.Én továbbra is azt mondom Stalingrad. Nem kell egy T10 es Alsace
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz ddt500hu #35276 üzenetére
Akkor mondhatni Hard Shifter vagy. OK! Alapból én is így voltam aztán mondom a kedvencek mellé maradjanak az állandó kamósok, meg t1 töltelék had...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ddt500hu
veterán
válasz ledgeri #35277 üzenetére
Még változhat a dolog. Alapból azért igyekszem a t10-ig mert így nem kell szidnom az MM-et. Mindig top tier vagyok.
Persze lehet annyira jó t9-es hajó amit érdemes megtartani.
WOT-ban 3-4x vettem vissza a Tortoise-t meg a KV-4-et annyira fun volt. Régen.
De most a Lyon is mit kezd tier9-ben? Szétkapják mint foxi a lábtörlőt. -
ledgeri
nagyúr
-
Trucker39
tag
válasz olivera88 #35265 üzenetére
Végül is nem lenne ez baj, ha kapna kis segítséget a BB is. Például a másodlagos fegyverzetnél - ahol még nincs átcserélve - áttenni HE lőszerre, majd odaadni az irányításukat a játékosnak. Annyira nem lenne forradalmi a dolog, másik játékban már évekkel ezelőtt is így volt. A lényeg az, ha a csatahajó bajban van, mert közel pofátlankodott egy romboló, akkor a főfegyverzet marad úgy, ahogyan áll(persze a töltés folyamat zajlik), billentyűzettel átváltani másodlagosra és amíg tölt a főfegyverzet, addig lehet pufogtatni a lőtávon belüli célokra. Még a lőtávon sem kell állítani. Nem lenne nagy munka elkészíteni a változtatásokat, csak gondolom a romboló játékosok telesírnák lepedőnyi zsebkendőjüket és az összes fórumot, hogy ők megint hátrányos helyzetbe kerültek.
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
Most nézem! A Répa alapból 24mp alatt tölt?!
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz ddt500hu #35282 üzenetére
Repu cseszett jó hajó. Eleinte féltem tőle, mert kevés ágyúja van, és az is furcsa elrendezésben. De végül kikderült nincs mitől félni. Erős ágyúk, nagyon gyors lövedékek,( leggyorsabb BB lövedék játékban), gyors reload.
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #35283 üzenetére
Ja. Végül is 1 perc annyit ugyan annyi lövedéket lő ki mint a 30mp/12 ágyús hajók. Már mint a reload boosterrel.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Trucker39 #35280 üzenetére
...Ha ezt szeretnéd ma, akkor a te játékod a warthunder... ma. Ott mindent irányíthatsz te manuálisan! csak max szinten pl omaha áll, de a többihez képest... OMG katgória!
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Azt lehet tudni, hogy még idén jön-e a 8.0? Jó lenne még a Musashit kiszednem arsenalból, de gyanús, hogy idén már nem tudom összeszedni a rávaló szenet.
-
félisten
-
törölt tag
Nem játszottam ugyan már két hónapja, de pár napja kaptam egy e-mail-t a WG-től, miszerint egy szerverkarbantartás során tévesen eladódott (aka elveszett) prémium hajómat visszaállították. Na mondom mi a tököm. Tovább olvasva a levelet megtudtam, hogy "visszakaptam" a korábban 14 nap kipróbálásra megkapott Massachusetts-et az NA szerveren. Ám legyen.
-
félisten
-
Razermazer
őstag
Jaj jaj kezdődik az őrület, tegnap lehozzuk a meccset a bb-el, kis hülye dd-nek nem tetszett, hogy hátul campelek és osztom az áldást őt és társait fedezve a yama-val, végig pofázott mindenkit szidva.
A legvégén megtalált és az összes torpját belémküldte, válasza csak azért mert hülye majmok vagyunk, mondtam neki az mondja aki maga is majom és fingja nincsen, hogy kell játszani a yamatoval.
Szerencsére full hp voltam és hál égnek igen jó a torpvédelme a yamanak, kicsaptam a picsába a hülye gyereket.
Eszméletlen semmire ne valók, spotolni nem spotolnak és meghalnak teljesen feleslegesen, bezzeg kilőni őket nem lehet és most meg pláne nem lehet majd, ahogy olvasom, hogy overpen lesz az ap hát szépen vagyunk.
DD fetis hajrá wg.
Megint letesszük egy évre.
Foxi tegnap ugyanez volt velem is a yamavalSic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
félisten
válasz Razermazer #35293 üzenetére
Kettőt mentem vele, a másodikat lehoztam, bár ott is mindent megtettek, hogy ne úgy legyen.
AP nerf olyan nagy katasztrófa, ha odacsapsz egy DD-nek pl Montival, és tolsz bele 8 overpent, az 10k dmg, meggondolja kétszer is, szeretne-e még egy salvot.
És expert loaderrel válthatsz HE-re is gyorsan, ha látod, hogy jön. -
Akagi
tag
válasz Razermazer #35293 üzenetére
Játssz akkor DD-vel. Nem menteni akarom a retardáltat, de a BB-re és a cirkákra is lehetne panaszkodni. Hidd el mikor DD-vel vagyok nincs annál idegesítőbb, hogy a komplett csapat 2 darab sziget mögött campel, és ordítják spot, spot, de ami fel van spotolva arra nem lőnek. A take cover meg azt jelenti, hogy a menekülési utadat teleszemetelik torpedóval, szerencsére a baráti torpok már alíg sebeznek. Egyébként miért ne lehetne őket kilőni? Eddig is overpen volt a találatok 90%-a.
Segítség eltévedtem!
-
ddt500hu
veterán
Pontosan. Az összes hajóban ugyan azok a hülyék játszanak.
Egész csatát végigtolató Yamato (Jean Bart).
Egész csatát egy ponton (+/-200m mert tolatgat ki be) játszó cirkáló.
A 10km-es foglalókör legszélén leálló DD akit nem zavar, hogy 4 perce nem tud befoglalni a kör túloldalán ugyan így dekkoló és semmit nem csináló másik dd-től!
És valóban eddig is overpen volt szinte minden.[ Szerkesztve ]
-
Razermazer
őstag
Köszi de nem, nem az én játékstílusom vagyis inkább mondhatnám hogy elég volt belőle, 1 évvel ezelőtt még bőven a listámban volt az is, én inkább vadászok rájuk ca-val, aminek az a dolga, vagy bb-vel szégyenszemre.
Nem az én dolgom lenne, de kénytelen vagyok, ne félj én lövök amit csak látok.
Nálam még az overpen azt jelenti jelentette, hogy átmegy rajta töredék sebzéssel vagy semmivel.
De úgy látom, hogy rengeteg minden változott, hogy is ne változna 1 év nagy idő, a mókuskák viszont maradtak és maradni is fognak ugyanúgy mint odaát tankosba.
Azon lepődtem meg, hogy az ecomonical zászlók ha elfogynak és automatikusra van állítva az utánpótlás, akkor szépen dublonból szedi lefelé az árát, át lehet az állítani creditre?
vagy csak én nem találomSic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
ddt500hu
veterán
Mi a szart frissít már megint ez a buzi?? 5 perce tekeri a semmit! Wargaming Game Center törlése!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz ddt500hu #35298 üzenetére
Beállításaiban tedd fel a letöltési sávszélt maxra. Pár verzióval ezelőtt vettem észre, hogy 128k-n volt default...
Ettől eltekintve nekem még nem volt gondom a Game Centerrel, pozitív meglepetés, mondhatni, hogy nem kell manuálisan frissítenem, mindig naprakész a cucc, mert sosem kapcsolom ki a laptopom.
Aslaint kell csak manuál frissítenem.Amúgy meg ma van patchnap, miért meglepő, hogy nagypeccs jött?
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz FoxiestFox #35299 üzenetére
Tegnap én is besz.ptam az elején, feldobta a mai frissítés előzetes letöltését. Nézem, 460 mega, és már percek óta tölti a 300Mb-es neten. Ahogy írtad, 128k volt a sebesség, és max 25Mb-ig lehet felvinni.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest