-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
Ma csak azért játszottam délelőtt, hogy a Hasley Final Task meglegyen. BB marha jó volt még a Richelieu is.
DD: 1/6, 393 PR -
ledgeri
nagyúr
STEAM1YEAR -nem tudom mit ad nem steames accountra...még, senem hogy steamesre...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
sutyerák007
senior tag
válasz gaborka1981 #35048 üzenetére
Csak a saját játékodra figyelj. Ne a WR-t meg a rossz csapattársakat nézd ha fejlődni akarsz. Egy idiótákkal teli csapatban is lehet jó kört menni.
Olyan nincs hogy a wg nem enged erre vagy arra. Ha jobb vagy azoknál a számoknál amik a neved mellett szerepelnek akkor növekedni fognak egészen addig amíg a saját játékodban keresed a hibákat és azt hogy miként lehetne a dolgokat jobban csinálni. Amint elkönyveled (tévesen) hogy a wg x győzelmi arányt, átlagsebzést stb. írt elő neked maximum akkor ott vége van a dolognak.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz ledgeri #35052 üzenetére
Köszi! Steames camot, ZH-JC signalokat adott egy konténerből. +20 olajat, azt nem tudom, ezért kaptam-e.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
félisten
Na megérkezett őkelme. Kipróbálni már csak hétvégén lesz időm.
Sajnos az utolsó 5-6 Roon meccs kritikán aluli volt, de korrekt kis gép volt az is.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz sutyerák007 #35054 üzenetére
Én nem így állok hozzá és mégsem lettem jó.Fox Látom 12 k val jobb az átlagsebzésed a Roon-al, de gyengébb találati aránnyal.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz olivera88 #35061 üzenetére
Csak az volt az érdekes ,5 % al kisebb találati arány mellett 13 k val több átlag sebzés. Nekem 38 as találati arány mellett 81 k átlag, neked 33 % találati arány mellett 93 k.
Gondolom jobban messzebbről játszottál vele?LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
válasz olivera88 #35063 üzenetére
Az utolsó 5 meccsen mentem be vele 100k alá. Ma úgy kezdtem játszani, hogy simán 110k körül kell maradnia, és meg sem kell erőltetnem magam vagy a hajót hozzá.
MM másképp gondolta Mentem 2k-s meccset is... és több 30-40-es 8-10 perces roflstompotSzokásos német cirkás játékot játszottam vele, meccs elején long range HE, közepén közelebb és AP, amire lehet, a vége felé merészebben, csak ugye a CA vs CA-t nem viseli jól a hajó a hülye ágyúelrendezés miatt, a hátsó ágyúk nem tudnak eléggé előre nézni.
Ez a tipikus kiting hajó, mint a T5 és 6, csak ez el is viseli az ütéseket egy ideig.
Megtartom, de nem hiszem, hogy játszani fogom, erős, de unalmas játéka van. -
dokee78
félisten
Ez a Huanghe miért ilyen olcsó?
Ennyire rossz? -
olivera88
veterán
CV rework BB kek. Ez elég gáz.. Div bomberekkel csinált több mint 100 k t a 3 támadásból. Bombák is sokat sebeznek + tűz..
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
Na Bourgogne steeles lest. Jól mondta sutyi h 90 % h steel?
-
olivera88
veterán
A Vanguard bent shopban Nem gondoltam h már megjön?
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #35071 üzenetére
Mint a többi T8 BB, annyi az ára. Egy felpimpelt Hood ágyú T8 ban. Még Bismarcktól is kisebb átütéssel rendelkezik.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz olivera88 #35072 üzenetére
Elmehetnének a picsába már ezekkel a fogpiszkáló ágyúkkal amúgy, telefosták mid-high tiert ezekkel, és US ágról visszanézegetve visszalépés mind... Jean Barttal odavágok egy Bismarcknak két salvot reload boosterrel, 2x 8k, NC-vel odatoszok egyszer, 25k.
Na most egy Roon 10-15k-t vág ugyanabben a helyzetben, tehát NC-nél ott a dpm, cikálóknál ott a dpm, ezeknél a hitvány BB ágyúknál max ha épp mázlis vagy... -
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #35073 üzenetére
Hát látod ... és mégis megveszi a sok user az új prém BB - ket
-
frame>24
addikt
ÉS a Salem?
Arra gondoltam, ha arra váltom be szenet, ki se kell kutatni a Desmo-t.
Persze nem így van, a Salem radarja fosabb (8,5 km (9,9), 25 sec (40) - ez a legnagyobb nerf a DM-nel szemben), nincs spotter palne, de van superheal.
Meg kell várni az Alsaka-t, hogy miért adják, tudom. (mondjuk ilyen hajó-dömping mellett jövő tavasznál előbb nem számítok rá, hogy kiadják)Nincs értelmes prem ship egy ideje. Yama nagyon közel van, akkor minek a Musa, mondjátok jogosan.
JB fos, Vanguard fos.
Olcsó lesz az év vége.[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
gaborka1981
csendes tag
válasz frame>24 #35075 üzenetére
Én is az Alaskát várom. Jó lenne ha kiszivárogtatnák, hogy miért lesz. Mondjuk nekem csak a freexp verzió lenne a jó. Szenem nincs.
Nekem megvan mind a Yama, mind a Musha. A Musha azért felzászlózva nyomatja a kreditet rendesen. A nettó 1 milliós körök megvannak vele, közepes játékkal.[ Szerkesztve ]
-
TCSZ
senior tag
A Vanguard légvédelme milyennek számít Kii-hez képest?
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
frame>24
addikt
"Légvédelme milyen, hallod?"
Annyira lol, nem hiszem el, hogy bármely hajónál neked az AA a meghatározó attribútum. Mintha autóknál pl. azzal jönnél, hogy jó-jó de van-e rajta vonóhorog ...
Szerintem War Thunder, és ott Ostwind, vagy Wirbelwind való néked!▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
-
félisten
válasz sutyerák007 #35086 üzenetére
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #35087 üzenetére
Hát na.
-
olivera88
veterán
Nyugi. Valamelyik Brit vacak ödaböfög rád 2-3 HE salvot és lefújja az AA modulok nagy részét. Aztán meg kb semmire se mész vele.
Fox is ezt írta napokban, h ezért nem húz egy BB t se AA ra.[ Szerkesztve ]
-
redzsi
senior tag
válasz FoxiestFox #35087 üzenetére
Mondjuk én is speciális eset vagyok, nálam a bb-k közül a Lyon, Texas, Qeen Elizabeth, Bayern, Montana/Alabama/Missouri, Kii, Republique van full AA builden. Azon kívü a Moskva, Gearing, Grozovoi, Roaster, Minotaur.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz redzsi #35092 üzenetére
Van egy full AA 19 pontoson Montira képezve, amit Texasba is tehetek, Missibe is, Alabamába is, illetve egy másik 19-es AA NC-be, de egyiket sem használom elég régóta már.
Halsey is tank, nem AA. De ez könnyen változhat, ha ezt az agyfasz reworköt balansz nélkül kivágják a live szerverre. -
xxGagaxx
lelkes újonc
válasz FoxiestFox #35093 üzenetére
A cv.nek kb rotty...ha ebben a változatban bejön1 csapat a levegőben...egy rombi büntetés nélkül megtalál.És itt jón a pipa,szpotoltak íránytváltok a támadó egység automata visszajön.Game over cv
-
olivera88
veterán
Na akkor nézzük a Vanguard hogy eszi a citeket. Sajna ma délelőtt nem játszottam egyet se, du meg nem birtam, így nem találkoztam még eggyel se.
Gondolom lesz csomó belőle.
Flamu 2 nappal ezelőtti videója szerint igéretes a Vanguard, akkor még azt írta WIP, erre ma meg hirtelen megjelent.Erősen gondolkodom rajta. Bár nem az én stílusom kettes tornyok miatt és az ágyuk is elég harmatosak USA BB k után. De ha Warspitehez hasonló akkor , talán jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #35097 üzenetére
A vicc, hogy utána mentem egyet Iowa-val is, hogy meglegyen a napi szorzó...97k dmg, amiből 60 volt egy devstrike Yamato(kicsit mellé lőttem ,mert nem leadeltem eléggé és a komplett savloból 5 lövedék a hátsó ágyút kapta el - kaptam is a cheater jelzőt utána ), 12k egy devstrike shima volt 16km-ről, meg némi "apró" amit a cruisereknek osztottam ki, de 7 perc alatt vége lett a meccsnek és nyertünk. Olyan szépen indult és rohadtul sajnáltam, mert az ellenfélnél még a fele csapat élt, csak nem tudtak pontot foglalni, úgy hogy lehetett volna farmolni dmg-et.
De szerencsére itt a hétvége, úgyhogy lesz esély lerontani az eddigi győztes meccseket(ma este meló után 7-ből 7 win lett).
Ahhoz képest amúgy hogy érezhetően gyenge a JB én nem bántam meg. Szeretek vele játszani, csak több ilyen game kellene, mint amit korábban linkeltem.
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #35099 üzenetére
Gondolom detonation lett(én csak azt fogtam fel, hogy eltűnt a 60k hp-ja). Broadside hajózott kb 7km-re tőlem, azért próbáltam középre lőni, csak gyorsabban haladt mint gondoltam, így a hátsó ágyúknál csapódott be a salvo nagy része.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs