- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #34550 üzenetére
Minekaze-val nekem is van 181k-s köröm.
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #34550 üzenetére
Ja Warpsitevel nekem is van közel 180 k s csata. De Warspite tudjuk milyen hajó.
ddt500 Persze tudom h nem kiemelkedő.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #34552 üzenetére
Tegnap sírva fakasztóan játszottam. 3x volt olyan, hogy nagyba lődözök egyszer csak: "Jé itt egy ellenséges BB tőlem 6km-re! Aztán 4x-re DD volt 2km-re és úgy kivágott mint a szart. Nem tudtam koncentrálni.
(#34553) olivera88 Akkor ne rakd olyan szövegkörnyezetbe mintha ez csak Repu-val lenne elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #34555 üzenetére
Lehet azzal 180k az avg dmg.
-
sutyerák007
senior tag
válasz ddt500hu #34558 üzenetére
Én se nagyon szerettem. Nem érzed azt hogy a fontos pillanatokban ott lenne alattad a hajó. Összevissza meccsek 60k-160k között. Célzol és imádkozol hogy ne úgy lőjön mint valami shotgun. Mondom ezt úgy, hogy ezzel volt a legjobb átlagsebzésem a nyolcas BB-k közül...
A kilences egy fokkal jobb lesz de azóta mióta játszottam vele kapott egy kis sigma nerfet.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #34561 üzenetére
T4-5 körül egész korrekt kör lenne.
Baszki játszom a GK-val. Mondom mi van ezzel a hajóval? Kapja a2 0k sebzéseket nem talál el semmit meg ilyenek. Ja. Ez a Tirpitz nem a GK. 6 perce tartott a csata mire rájöttem!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
Néha komolyan rosszul esik olvasni a fórumot, mikro itt egymás ellen dobáljátok a sebzéseket. Én meg verem a seggem a földhöz, ha sikerül 100k felett sebeznem T8-ba
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #34561 üzenetére
Face csoportba erőltette valaki napokba h milyen szar NC. Hogy alig van 1-2 találata egy salvobol. Hát mondom én nem tapasztalom.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
Ted_Beneky
senior tag
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #34566 üzenetére
A Coop-ba nincs semmi poén, amúgy is Tesco párti vagyok
-
félisten
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #34572 üzenetére
na mondjuk ezek a lilák olyan lilák mint loli.... teszt szezon van
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz sutyerák007 #34573 üzenetére
?
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #34574 üzenetére
Igen mindig. A mai nap egy katasztrófa. GK 4 csata 4 loss. 130k avg dmg-el.
-
félisten
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #34579 üzenetére
Téged bár nem T10 be rak vele. Az összes mai csatám T8 al T10 ben volt.
Mindjárt megpróbálkozok Massachusettsel, azzal vajon mit kapok?[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz olivera88 #34580 üzenetére
Én komolyan jobban élvezem a T10-et T8-al(persze nem osztok annyi dmg-et, de legalább nem csaknoob-ok vannak ott), mint T8 tiert. Ott kb mindenki fosik. Ma is pusholok be radarral capture miatt, mögöttem 2 cruiser meg egy BB, bemegyek a pontra, úgy hogy 3 BB dmg-ét tankolom 3 percig, és mit csinálnak a csapattársak, állnak a mögöttem lévő sziget mögött, és lövés nélkül nézik, ahogy lassan megdöglök. 3 percig és végül én vagyok a noob. majdnem 3M dmg-et tankoltam helyettük ,és ők kb ki se néztek a sziget mögül.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #34581 üzenetére
Haverja a francnak.
Most kezd T8 al lerakni normál MM be.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #34585 üzenetére
Tudni kell mikor kell abbahagyni. Azt hiszem én is befejeztem mára.
-
félisten
-
olivera88
veterán
LOL.
From Reddit (interesting side effect from "fix" regarding AP): On the PTS you can sink a Yamato solely by shooting a single secondary turret with Harugumo AP
Nem semmi.
[link][ Szerkesztve ]
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #34574 üzenetére
Szerencsére bízva ("Try your luck") nem jutottam sokra.
Mostanság "More resources"-t választok, tegnap pl. 15k acélt dobott. Nagyjából 15-20 naponta érkezik 1-1 SC, nekem ez így megfelel. De hogy te miért estél ki a pixisből, azaz miért nem kapod őket....
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz olivera88 #34590 üzenetére
aha ... és az éles játékban mennyi az esély erre, hogy 8 km - ről leadj 175 sebző találatot egy Yamato -ra , full oldalról 90 fokos szögben ?
Megközelíted 8 km - re, úgy hogy nem vesz észre , x idő alatt rálősz 175 sebzőt, és az nem is manőverezik, a másodlagosok sem lőnek, az elsődleges ágyúk meg pont be vannak ragadva ...
-
olivera88
veterán
Miért ne? Simán.. Nincs damage szaturáció se már az új dmg mechanika szerint, azok részek amiknek már elfogyott HP je, azok sebződnek tovább, lövedék alpha damagejének a 10 % át kapják.
Minotaurnak 2.8 a reloadja main battery mod 3 al, + ha még erre rájön az AR skill. Képzelj el egy fél HP s vagy atttól kevesebb HP s Minotaurt..
Besides that, there are certain changes to the mechanics of causing damage to bulges, secondary battery/AA defense, and fully destroyed parts of a ship. Now, when these areas are hit, the ship will receive guaranteed damage of 10% of the maximum damage that can be caused by such a projectile or torpedo. The new mechanics will reduce the number of cases when, despite receiving the "Penetration" ribbon, no damage to the ship’s HP was inflicted.
Nem hiába akadtak sokan az új dmg mechanikán...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #77646080 #34591 üzenetére
Én is azt nyomom, mert szenet és acélt remélnék, de egyikből sem esett sc soha.
Tyl-t régóta nem választok, mert ha nem sc, akkor szánalmas (4 zászló).Mondjuk tegnap valamelyik tökből dobott 25k freexp-t, az annyira nem rossz (1.3 milliónál vagyok, jöhetne már valami hajó).
[ Szerkesztve ]
-
Akagi
tag
STEELKNOCKOUT
Segítség eltévedtem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest