Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

  • Q, mint Quiet: új változat született a Chieftec Apexből

    ph A E-ATX lapokat is fogadni képes torony új verziója zajcsillapító paneleket és teli előlapot kapott a némaság érdekében.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Highground

    aktív tag

    A kutya nem vitte az Abruzzit szerintem mert az is zabálja a citet mint az Indi. Szeretem ezeket a bundli csomagokat, mivel nem tudok a játékkal annyit játszani, nincs időm kapitányt nevelni. Jól jön a hozzá adott kapitány, no meg a modulok :P De az Indit nem mertem bevállalni. Nagyon mondják hogy könnyen sérül. De az Abruzzi egy fokkal (csak eggyel) jobb. Jelenleg az Eugen nagyon bejövős :) 2 hete nem is játszok jóformán mással :) Mintha nekem találták volna ki. Sokan nem szeretik, de nekem bejön. Így rátéve a steering gear modokkal, nagyon pofásan kerülgetem vele a BB AP-t :) És ha néha-néha egyet bekap nagy(obb) az esély rá hogy nem kapok insta citkót angled. Jó az a German armor nagyon. :) Ezért hajlok az Abruzzi felé egy kicsit. Mozgékonyabb (35 knot) és szintén van repair-je. A 12 km-es viziaknái sem rosszak T7-ben, főleg ha kite-olásnál kell hátraküldeni "rendet tenni" :) Hydro, 7,5 s újratöltés... csak egy rakás szar a fire chance és az AA :D No meg broaside insta cit még a T7-es cirkálóktól is AP-vel :)) Mozogni kell vele az tuti!
    cheatergs: "Partyija Lenina" vagy "Sila Narodnaya" esetleg "Respublik Svabodnuh" :DD

    [ Szerkesztve ]

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

Új hozzászólás Aktív témák