Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz SoulReaver #19634 üzenetére

    Hát lent még fun majd 6-7-ben is ezt mond, de ha ügyes vagy és ráérzel, akkor nem lesz probléma ott sem.
    DD-vel mindig elől vagyunk(sajnos a többség ezt nem így teszi) felkutatunk, torpedózunk, égetünk, megjelöljük az ellenség pozícióját, elfoglaljuk a pontokat, segítünk a bb-nek a füsttel, amivel értelemszerűen magunkat is védjük. Az ellenség dd-it aprítjuk ezerrel ez az elsődleges feladat, ennek kéne lenni.
    Én nem vagyok nagy dd-s karácsonykor nyertem egy farragut-ot nagyon jó kis élvezhető dd inkább gunboat, mint torpboat. Megtanít a dd-sek fejével gondolkodni, ezen felül célozni, gyorstüzelő ágyúi vannak amivel kegyetlenül lehet égetni, a torpedói sem rosszak, de inkább vész esetére közelre ajánlottak.
    Nagyon nagy koncentrációt igényel, jó időzítést, gyors reakciót a kialakult helyzetre, mindig résen kell lenni. BB-nél ez annyira nem fontos, hátulról lassan nyomulsz előre vele, elvben a ca-nak és dd-nek kéne tisztítani az utat nekik, hogy az ellenfél csatahajóival felvehesse a küzdelmet. Légvédelmet kéne nekik biztosítani(ca, dd) sajnos ez nem így van, egy jó csapatnál biztos így történik, én még a nagyoktól sem láttam mindig ilyet.
    Hát ennyi így általam aztán majd a többiek is segítenek a tapasztalataikkal.

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák