Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz Chabe89 #19207 üzenetére

    Nézzétek ennek már elég régen meg kellett volna történnie. A nem említett másik hajós játékban (azért nem mondjuk ki a nevét, mert ők a lovagok akik azt mondják NI!!!!!!) alapból benne van. Az idő amit a felszín alatt tölthetnek limitált, vagyis lehet hogy dd-k és ca-k baráti körében kell feljönni, ami nem lesz olyan jó érzés(szarrá lyuggatnak), nincs torpedó rásegítés, mint ugye eme remekműben a dd-nek és bármilyen torpedót használó úszó alkalmatosságnak. Ha itt lesz akkor unbalanced foss megint és overpowered. Arcade játék lévén sajnos tartok tőle, hogy ezt is túllövik ha lesz mint a dd-ket.
    Odaát nincs a dd-nek sem torp rásegítés, nincs is annyi találat valósághűbb, nem kell ezer erővel a dodge-on kommunikálni. A legtöbb dd-nek a fenekén ott van a mélységi bomba csak dísznek, vagy említsük meg a ca-kat nekik is ott van, nem mindnek. Innentől már csak kódolni kell és egy frissítésbe, mondjuk nyár után, karácsony előtt betenni.
    Én annak idején végigtoltam az összes silent huntert, itt ugye nem kell akkora realitást várni, de jól is meg lehet csinálni félek hogy nem sikerül. Sonar alapnak kell legyen, periszkóp szintén, megint a bb-k reszelnek erre rá és a ca-k a dd-re veszélytelenek a sebességük miatt. Ha lesz én nagyon örülök neki mint jó u-boat-os kedvenc osztályom lesz. 9-10 tierben ott a XXI-osztály, lefelé pedig a VII-osztály variánsai van belőle bőven, ne hagyjuk ki a IX-osztályt se.

    Más tegnap elég jót mentem érdekes és élvezetes csaták is voltak. Ellenél két belfast mondom nekem reszeltek, ráadásul klántagok és divbe nyomták. Egyiket kiszedtem másikat csapattársak, ellen dd-ket kitisztítottam a pályáról szépen kerülgettem a torpjaikat, szóval jó kört mentem. Meglepetésemre az ellen két belfastja jelentett jó játékért :Y ennek örültem és gratuláltak a chatben is.
    Következő körben egy csapattárs iowa-val mellém szegődött, füstömből miket nem gyilkoltunk. Az akkora citeket lőtt az ellen bb-inek hogy öröm volt nézni, én meg égettem szintén ugyanazokat a hajókat. Nyertünk is kicsit vicces volt elférni a a füstben egy ekkora döggel együtt, megoldottuk :DDD .

    [ Szerkesztve ]

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák