Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    Sziasztok,két problémám lenne.
    1.
    Az első,hogy adott egy noti (msi gx600px-214hu),ami vezetékes routerről kapja a netet (chello),és ha vista/win7 alatt ad-hoc hálózattal a noti wi-fi kártyájával megosztom a netet a következő gondom akad: a vezeték nélküli hálózatot az ipod touch-om látja és csatlakozni is tud rá,netet is használja vele rendesen és a jel erőssége is elég jó(3szobával arrébb még 40% felett), viszont ha a psp-mel keresem a vezeték nélküli hálózatot,egyszerűen a psp nem találja. Próbáltam már nyitott hálózattal,wep és wap2-personal beállításokkal és a psp-n a hálózat kézi megadásával,de semmi eredmény: a psp nem látja a vezeték nélküli hálózatomat és nem tud rá csatlakozni.
    Itt egy kép.
    A psp wi-fi-je jól működik,más hálózatokat lát,és csatlakozni is tud rájuk(psp-s oldalakon ide irányítottak,mert tanácstalanok).
    Mi lehet a baj?

    2.
    A másik bajom,hogy xp alatt nem tudom kiküldeni a vezetékes netet a noti wi-fi-jével (mennyivel egyszerübb ez vista/win7 alatt..).
    A net-nek fix ip-je,alapértelmezett átjárója,alhálózati maszkja és dns-e van(portforwarding miatt), próbáltam ezt a leírást követni,de ott megbukott a dolog,hogy a netes kapcsolatom tulajdonságainál nincs olya opcióm,hogy net megosztás engedélyezése(viszont a wi-fi-nél van ilyen opció,próbáltam azt bepipálni,aminek az lett az eredménye,hogy elment a net a gépről,megjelent az ad-hoc hálózatom,csatlakozott rá az ipod touch-om,de nem volt net),erről kép itt .

    Erre megoldás?

    Előre is köszi a válaszokat! :R :R :R :R

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák