Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Petiapó

    tag

    Sziasztok!

    A problémám az lenne, hogy két különálló épületből, csak az egyikben van WIFI router, viszont a másik épületben is jól jönne a lefedettség. Első körben a hangzatos WIFI "jelerősítőkben" gondolkodtam a lenti képen látható zöld határon elhelyezve, de miután átnyálaztam a topikot gyorsan el is vetettem az utána következő sok fal miatt. Mivel saját tulajdon az ingatlan, így a kábelezés sima ügy, és mialatt ilyen nagyszerűen kiokosodtam, körvonalazódott a terv is:
    Ezen a képen látható módon szeretném megoldani.
    Durván 40m kábel elég is lesz a kanyarokat, és az esztétikát szem előtt tartva, így már csak egy kérdésem maradt: Milyen routert ajánlanátok a pirossal jelölt helyre? Nem szeretném óriási költségekbe verni magam, de mivel az eredeti ötlet is belekerült volna egy 10-esbe, így ez maradhat irányadónak. (A kábel természetesen ezen felüli költség.)
    Az elvárások nem nagyok: megbízható legyen, azaz ne menjen tönkre egy hét alatt, és ezt a nagyjából 10*10m méternyi teret a falak ellenére is lefedje. A laptop WIFI-n csatlakozna, míg az X-box kábellel. Ezen kívül, csak a szokásos kis kézi kütyük vannak...

    Nagyon megköszönöm, ha valaki kisegít ebben a kérdésben.

    ...az ember akkor a legveszélyesebb, ha kétség nélkül elhiszi, hogy igaza van...

Új hozzászólás Aktív témák