Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrhitoshi

    veterán

    Üdv! Valamilyen módon szeretnék hordozható Wifi-t kreálni. Az elképzelés alapvetően az, hogy kellene egy vagy több kütyü, hogy bárhol, bármikor tudjak wifit csinálni.
    Azért mondom, hogy valamilyen módon, mert ahogy nézegettem vannak egész jó kis hordozható routerek, amiknek van belső akkujuk, USB töltővel rendelkeznek, van egy enthernet kimenet + wifi + USB-n fogadnak USB-s mobilnet modemet. Ehhez kellene még vennem ugye egy USB-s modemet (a 3G-sek már egész olcsón kaphatók, viszont a LTE-s modemet szerintem túlárazottak).
    Így egész korrekt módon tudnék wifit osztani. Ehhez a megoldáshoz néztem is ki pár kütyüt: TP-LINK TL-MR3020 vagy KINGSTON MobileLite Wireless G2 MLWG2. Nem tudom, hogy mik a vélemények ezekről, gondolok itt arra, hogy mennyire stabilan működnek, illetve ilyen általános vélemények. És ehhez kellene még vennem egy USB-s modemet, mint mondjuk ez: TP-LINK MA260

    Vagy esetleg tudtok-e olyan megoldást ajánlani, amivel ugyanezt érem el, csak másképp. Pl.: hallottam a Mifikről, de találni egyet sem találtam. Van-e valakinek ötlete esetleg ?

    PS4

Új hozzászólás Aktív témák