Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz Воланд #58197 üzenetére

    Takarékos jószág.

    (#58198) Blyan
    Tudom vezetni, csak a fejem teteje és a tetőkárpit között általában pár centis hely van. Ha felborul a kocsi, azonnal eltörik a nyakam, de mondjuk egy függönylégzsák is fasza sérülést tud okozni. Olyan apróságokkal meg nem is érdemes foglalkozni, hogy általában a kormány pont kitakarja a műszerfalat, illetve a szélvédő nem elég nagy, nem látok ki rendesen a kocsiból. Továbbá a lábam között van a kormány, nem a kormány alatt, mint az átlagos méretű embereknek. Emiatt oldalról szögben tudom kezelni csak a pedálokat. Egy balesetnél nagy valószínűséggel beszorulna a lábam. Mire a műszaki mentés közben szétvágják a pedálokat, eltelik annyi idő, hogy nagy vérveszteséggel tudjanak csak kórházba szállítani például.

    Ezért mondtam, hogy biztonságosan és kényelmesen. Sajtreszelővel is lehet maszturbálni, de nem mondanám rá egyik jelzőt se. És igen, a 195 centis magasság ritka.

    (#58201) Integrale
    Én eddig a Fiat Multiplára tudom csak azt mondani, meg pár egyterűre, hogy megfelel a fentebb leírt szempontoknak. Sajnos aki nem ilyen magas, az el se tudja ezt képzelni, pedig valóban nem 195 centis emberekre tervezik az átlag autókat. Meg úgy semmit se.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák