- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Integrale
veterán
"Bad reklám is reklám too"
-
btudos
nagyúr
Tudod mikor fogom a home gombot tapicskolni, hogy utana megnyomhassam azt a szerencsetlen vissza gombot.
Elszabtak anno, nem szamoltak vele, hogy a meretnovekedes ilyen merteku igeny lesz, es nem tudnak/akarnak drasztikusan valtoztatni, igy maradt ez a felettebb idiota megoldas, hogy egy erintes helyett 3-bol vissza tudsz menni.
Mondjuk a Samsungnal is szivas, hogy jobbkezeskent a Galaxy-k vissza-gombja is szar helyen van, de az joval kevesbe problemas, hajlitani tudok a huvelykujjamon, nyujtani nehezen.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
Blyan
félisten
válasz btudos #58908 üzenetére
Már pedig én totálisan szarabbnak tartom a Samsungok jobb oldali vissza gombját.
Amúgy meg full swipe integráció kellene, előírásszerűen.
A droidos böngészőben is agyfaszt kapok, hogy nem megy úgy, mint a wp-ben, vagy a safariban.Ja, amúgy tök király ez a droid.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #58912 üzenetére
Megadom eme lehetőséget azoknak, akik ekkora tepsit vettek.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Воланд
titán
nah, az ms megveszi a wunderlist-et.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #58915 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #58917 üzenetére
Én ha lusta vagyok arra, hogy telefonon csináljak emlékeztetőt, akkor pc-n létrehozom (Wunder) és szinkronizál a telefonnal.
Kb. ugyanez ment a Google Keep-el is (azt mondjuk jobban is szerettem, mert a chrome-ból elérhető volt közvetlenül és droidban is integrálva van), csak az meg sajnos nincs ios-re. Legalábbis hivatalos.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
cattus
addikt
Most kezdek ismerkedni a Windows alkalmazásfejlesztéssel, de valami nem tiszta teljesen. Ez a VS Community Edition akkor lényegében az eddigi VS Express for Windows / Desktop / Web összefésülése?
Do the thing!
-
Oppenheimer
nagyúr
-
dejaris
addikt
Na szorosok es kondasok!
Elkepzelhetonek tartjatok, hogy az apple a cupertinoi szamrol felhiv pesti szorakozohelyeket a hivatalos nyitvatartasrol erdeklodve magyarul?
-
legiaap
félisten
Valaki OnePlus One-t? Most akciós.
Akkor bocsi. Amúgy ennyiért egész baráti.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Oppenheimer
nagyúr
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
cattus
addikt
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #58926 üzenetére
Az tényleg nem rossz.
-
Integrale
veterán
válasz Oppenheimer #58927 üzenetére
Ez nem az igazi Oberle. Egyik nap irtam neki, mert felbaszott valami ostobasaggal, meg egyebkent is tele volt mar a hocipom, aztan finoman visszakuldtem oda, ahonnan jott. Masnap jon a valasz,hogy kedves Viktor, mi egy oldalon allunk, ezegy kamu profil, hogy lejarassa az igazit, aki egyebkent tenyleg nagy chemtrail aktivista.
"Bad reklám is reklám too"
-
Воланд
titán
-
negyedes
addikt
válasz Oppenheimer #58927 üzenetére
ezt az embert valaki eltehetni vlm hideg egkori reszre(alias sziberia)....
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
legiaap
félisten
Na gyerekek a Lucy című filmet ajánlom mindenkinek. Lehúzták pedig hatalmas film.
Jó lenne ha létezne ilyen cucc mint ami a filmben van.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz legiaap #58941 üzenetére
még nem láttam, és az egyedüli ok hohyhogy megnéaz scarletsJohansson leszle a filmfilm alapsztorijaais akkor baromság, hogyhogy nehefog elviselni nehezen fompsztorija iaerintem sz. hanssonemmegnézzem, az
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #58943 üzenetére
Ehhez a hsz-hez kéne egy bogyó, hogy megértsem.
Ja a csúcshatás sem rosz. Az hihetőbb sztori ez kicsit már scifis.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Воланд
titán
nemsokara jon a shitstorm, mert nagyon ugy nez ki, hogy az ingyenes w10 frissites eszkozhoz kotodik, ergo ha valakinek dobozos windows7 vagy windows 8 van a tulajdonaban es az egy ev letelte utan osszerak maganak egy uj gepet, vagy vesz egy uj laptopot os nelkul, akkor arra mar nem jar neki az ingyen w10.
-
kcsa
veterán
Azért ez az újfajta (nekem legalábbis új ) captcha eléggé szopatós, miszerint válasszak ki bizonyos téma szerint képeket. Kábé ötödiket sikerült megoldani, pedig nem érzem magam robotnak.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
savoo
addikt
milyen aranyos ez a vodafone: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Dell notebook topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Anglia - élmények, tapasztalatok