- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
abyssc2
tag
Sziasztok,
WP 8.1-en meg lehet valahogy csinálni, hogy ha hívnak ne csak 2 érinthető kis gomb legyen, hanem olyan legyen mint pl. Androidon (balról jobbra elhúzás)?
-
legiaap
félisten
A lényeg, hogy a OneDrive, Box, a Google Photos meg a társai elmehetnek a pics@ba, mert a dropboxnál jobb nincs.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Blyan
félisten
Évek óta olvasom, hogy a droid azért király, mert milyen testreszabható, erre fele annyira nem tudom customizálni a noticentert, mint a WP alatt.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
félisten
válasz Oppenheimer #58843 üzenetére
while (!sleep) sheep++;
-
legiaap
félisten
Kicsit nálunk túlzásba viszik az apple watch reklámot. A csapból is az folyik. Ennyire nem menne, hogy reklámozni kell?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
catroot
veterán
Ugye végigdaráltam a Sons of Anarchy-t.
Most dobtam el az agyam, mert:
SPOILER!!!
(Hova lett a spoiler lehetőség? Kivették? Vagy én nem találom?)
Ugye az egyik karakter, Sonny Barger valójában a Hells Angels egyik ismert karaktere volt Ő játszotta a cameot, mint Lenny "The Pimp" Janowitz.
Aztán ott van Kurt Sutter, a sorozat alkotója, aki Otto néven szerepelt az egész sorozatban. Ráadásul a soroztatbeli Gemma (Katey Sagal) férje a való életben.
Rohadt jó!
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
catroot
veterán
válasz legiaap #58872 üzenetére
Na arra még kíváncsi leszek, hogy milyen lett.
Mondjuk én a Mel Gibson-féle Mad Max-nek is csak az első részét tartom valamire. A többi már - számomra - nagyon erőltetett.
Gondolom akkor a mostani feldolgozásnál rámentek a darálásra és a látványra és csókolom.
Bár az első három rész sem a mély, érzelmes történetekről szólt.
Viszont volt egyfajta hangulata, főleg az első résznek.
Egyébként az új rész történetben hol helyezkedik el? Vagy egy teljesen különálló valami?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #58843 üzenetére
[link] - látok némi hasonlóságot, Oppi, lebuktál
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
kolosanyi
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz legiaap #58872 üzenetére
Én meg most jutottam el moziba végre mivel a gerincem mostanra lett alkalmas rá hogy több időt ülhessek végre (lassan 11 hete már hogy volt egy kiszakadt porckorong-sérv műtétem) így megnéztem az általam nagyon várt Bosszúállók 2: Ultron korát. - Rólam tudni kell hogy mindenevő vagyok MCU (Marvel Cinematic Universe) téren. Minden eddigi filmet (Hulk, Vasember, Amerika kapitány, Thor, Galaxis Őrzői, Bosszúállók) és sorozatot (S.H.I.E.L.D Ügynökei, Agent Carter, Daredevil) megnéztem így nagyon vártam már ezt is.
Abszolúte hozta azt amit vártam és most még ma este befejezem a SHIELD 2 évad maradék részeit és jöhet a Hangya című film is hamarosan.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
kolosanyi
veterán
Admit it. You know this room.
-
legiaap
félisten
Bakker ez csak nekem új?
[link]How are U today? Just kidding...I don't care!
-
WinPho
senior tag
[link]
Szégyenlem, de kell.I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
Integrale
veterán
válasz WinPho #58896 üzenetére
Neked barátkoznod kéne a kicsit Charmanderrel.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Воланд
titán
Halo Back: World's First Smart Screen Protector
ezt az apple megvehetne es adhatnak mondjuk 99$-ert a foliat.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amatőr csillagászat
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Dell notebook topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.