Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pushalias

    addikt

    válasz Blyan #18519 üzenetére

    Ne aggódj, én már kezdem megszokni, akárhol merem azt az istenkáromló kijelentést tenni, hogy a WP vagy a W8 nem egy rakás szar úgy, ahogy van, jelen esetben ugye merészeltem arra célozni, hogy legalább a Googole szemétkedéseit ne tegyük a panaszlistára, akkor még ez a jobbik eset, hogy csak egy síkostoba fanboy vagyok, és nem a sátán fizetett ügynöke. Nem tudom, feltűnt-e bárkinek is, de már jó ideje csak egészen kivételes estekben írom a WP-ről, hogy szerintem ez vagy az mégsem szar, mert csuklana az anyám, holott például naponta hússzor írhatnám le, hogy nem, a FB cset nálam nem szar, és nagyon ritkán késik, nekem nincsenek rejtélyes újraindulásaim, nincsenek elmulasztott hívásaim, kibírja az egy napot, lehet vele flac-ot lejátszani, szerintem nem szar a billentyűzete, az IExplorer bőven elegendő nekem (mert egy igénytelen állat vagyok), és még hadd ne soroljam.

    Tudom, hogy a kritikák zöme jogos, de a franc se tudja, valahogy nekem nem viszket a tenyerem naponta, hogy leírjam hatvanadjára is, hogy szarazizé, sőt. Egy éve még türelmesen leírtam a háborgó új tulajoknak, hogy talán vásárlás előtt kellett volna utána nézni, hogy tud-e a WP öt órás csengődallamot kezelni, vagy ki lehet-e tenni Miselvájdot háttérnek, és nem utólag verni az asztalt, mostanra már ezt sem teszem, mert akkor is ugye fanboy vagyok.

    És biztosan csak én érzem kicsit hogy is mondjam, nem tudom, minek, hogy éppen ebben a topiknak, aminek ez a címe, ami, megkapom a pejoratív fanboy jelzőt. Nagyon sajnálom, hogy ezzel kilógok a társaságból, és készséggel el is ismerem, hogy ez valami súlyos agyi defektus, de az én céljaimnak 99%-ban megfelel a telefonom. Tudom, hogy mik az iOS vagy az Android egyáltalán nem elhanyagolható előnyei, és éppen tegnap mondtam egy úriembernek, hogy inkább Androidot vegyen, mert neki az lesz a jó, de nekem ez megfelel. Ha a dizájnjáról, meg a smoothságáról van szó, akkor meg igen, felvállalom az undorító másságomat, amivel ezek szerint egy WP topikban ki lehet lógni többiek közül: abból a szempontból tényleg fanboy vagyok, töredelmesen elnézést kérek érte, valami genetikai hiba lesz az oka, és félő, hogy már így maradok végleg. :O

    A WinMagon meg időről időre morgolódnak a fanok, hogy milyen negatívak vagyunk, miért írunk ennyi rosszat a WP-ről. Nem baj egyébként az sem, nyilván nem lehet mindenkinek megfelelni, és vannak napok, amikor nem is akarok.

    Honor 9 / HP 8470P

Új hozzászólás Aktív témák