- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Nem is marjuk egymast! Velemeny utkozetek vannak. Ilyen barhol, barmelyik topikban van, raadasul itt olyanok teszik mindezt, akik jobban ismerik egymast.
Kicsit fluszrat vagy ma, igyal egy felest es egy sört az egeszsegunkre.
Psychonaut: Koszi, teljes lett a napom, nembeszelve arrol, hogy ezen az oldalon is lathatok egy okos lajhart ha gorgetek majd.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
pushalias
addikt
Én azért már nem is mertem beszólni. A válaszom repül, amire válaszoltam, az maradt, hát ez van. Ki vagyok én, hogy kinyitom a pofámat. Egy ideje trendi itt WP-t ekézni, amire továbbra is azt mondom, hogy nekem belefér, és aki figyelt, az tudja,, hogy nem szólogattam be emiatt senkinek, pedig párszor kiérdemelték volna. Aztán ha egyszer vissza merek szólni, egyből megy a levesbe. Mondjuk én csak egy buta fanboy vagyok, szóval ezt nem érthetem.
-
-
pushalias
addikt
Annak a csavarnak az első fele humor volt, a második bekezdését viszont igazából komolyan gondolom. Én nem utálom az Apple felhasználókat, tehát ha én azt írom, hogy akinek az jobban bejön, az használja azt, az nem kötekedés, hanem szerintem az úgy természetes. Volt az egészben némi szarkazmus, de semmi több.
-
-
balcsida
senior tag
Hopp, a petróleumlámpás már kapott is egy bannt, mire megírtam volna az egy oldalas reakcíómat neki.
Remélem a kövi blogbejegyzésébe belevesz engem is.
Majdnem lemaradt:[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
-
Lall
veterán
Bánom is baszod. Ez azt jelenteni, hogy mostanában nem fújt idegen a paszulyba. De majd most! Csütörtökön megyek Viva Cometre. 18:00-tól 21:30-ig és a lányok büntetőjogi kategória. Viszont haverjaim mondták, hogy általában párban vannak. Az anyjukkal.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
balcsida
senior tag
általában párban vannak. Az anyjukkal.
Teach me master.
Jelenleg anyámon vagyok kiakadva, mert mérges rám amiért nem nyírtam le a füvet. Esőben.
Meg úgy volt, hogy lesz ma egy anime piknik, de nem mentem el rá, mert apámnak kellett volna segíteni riasztót szerelni. Előtte enyhén jelezte, hogy mekkora egy f*sz vagyok, hogy nem megyek vele (apámmal).
Mareggeldélben meg megkérdezi, hogy most nem megyek arra a vacakra? -
Lall
veterán
válasz marcusa #18568 üzenetére
Jaaa, én csak poénból írtam. Nem különösebben érdekel a 12 éves, pattanásos, frusztrált fiúcska nyomorúsága.
balcsida: "anime piknik" bármi legyen is az nem hangzik jól.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Psychonaut #18572 üzenetére
Nem vagyok válogatós, csak ügyelek a legalitásra.
Woland úgy felnyomna mint a tök (ő a legnagyobb spion fióka Richard Grieco óta )De ebbe nem köthetne bele senki, bár én nagyon kötődnék ám...
[link][ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
nicu71
addikt
American horror story szinkronosan,nagyon furi...sztem a szinkronrendező nem nagyon élhette át a hangulatot,mert bár a szinészek jók,valami elcseszett délamerikai szappanopera feeling kerekedett ki az enyhén szólva is brilliánsan elmebeteg történetből...tényleg fura.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
dejaris
addikt
Tegnap 1700kor ágyba dőltem, most keltem fel. Valaki dob egy pirvátot erről articsóka akcióról?
-
Lall
veterán
válasz Barthezz2 #18577 üzenetére
Belelolvastam tegnap az Ion topikba, mikor irtal. Orom olvasni, hogy vannak Sony fan-ok is, nem csak WP és Nokia.
Crytec210: Az! /Na ezt pl. utalom a wp7-be, hogy nem tudtak egy kurva szotarat belerakni vagy legalabb lehetoseget adni, hogy en belerakjam. Ez foleg ugy bosszanto, hogy a mango beta-ban volt./ Ki wp fanboykodtam magam.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Valaki robogot?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
negyedes
addikt
válasz Psychonaut #18588 üzenetére
ja persze, szomszedban mikor meg udvarolt a csajnak a csavoja jot a jo kis Daciaval(ilyennel ni [link]) oszt ezt bogette a kemenygyerek ejszaa 1-2kor. motor felenk nem igazan van mostanaban.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
gzbotii
nagyúr
válasz negyedes #18589 üzenetére
Az en lakasom ugy kb 150m van a repter fele vezeto uttol (egy utcaval benneb) es ejjel, hallani ahogy a sportgepek bognek fel...majdonorok
Amugy, egy olyan Daciat szeretnek, igenyesen felujitani gyari allapotra....igazi kis retro auto lenne
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MODERÁTOR
Srácok, valaki lőjön le..
Megint elkezdtem tükrös gépeket nézegetni, csak az a baj, ha belevágok, ez megint annyi pénzt el fog vinni, hogy ihajj..
Pedig igazán jó lenne egy
Everybody lies.
-
félisten
Megrendeltem a szurke 920-at.
while (!sleep) sheep++;
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest