- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
credof1
tag
A Meamo rendszerről nincs ilyen topic?
Sok a paraszt aki nem válaszol PH-n.. Ugye te nem tartozol közéjük?
-
Rigiboy
tag
Üdv! igaz nem ide tartozik de ma vettem Omnia7-t s a Telenor nem sokkal később küldött egy sms-t hogy APN internet kapcsolat kell holott nekem van Klikkes netem most ezt mire értik? vagy amit az omnia csinál adatforgalmat azt külön számlázzák vagy hogy?
-
CarajoEsp
senior tag
Talált már valaki esetleg jó képregényolvasó progit a telóra? mert a Dc Comics egész jó, csak nem minden van fent, ami meg Cbr-ként van meg, azt nem olvassa.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Quasi_modo
nagyúr
Ezen a platformon nincs valami Boulder Dash szerű játék ?
valami
-
Blyan
félisten
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
oO7
őstag
liveside.net -es hírek... szerintem említésre méltóak az új képességek is
Gamescom: New Xbox LIVE games and features coming to Windows Phone
Skype coming soon to Xbox 360, new dashboard hints at “companion devices”
-
Blyan
félisten
Bizony, szóval ezért is van potenciál a rendszerben, csak kurvára meg kellene nyomni a marketinget. Konzolzabáló amerikai piacon ez über alles lenne.
Amúgy nem is értem, miért nem akarták a Moto hardver részlegét, azzal nagyobb igény felé nyithattak volna, mert a Motok amcsiban azért kellendőek voltak.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Nem mondtam, hogy a Nokia mellé... Másrész a Nokia is csak a nevét adja, mert a hírek szintén szereltetik a cuccaikat (ergó a Moto lehetett volna), harmadrészt, a Nokia brand az Államokban nem akkora prezstízs, szóval csak a névvel nem fognak nyerni, nagyon meg kell nyomni a kampányt (és az Államokat akarjak nagyon megnyomni).
Bárhogy is, én nagyon drukkolok a rendszernek, mert jó - már most is - és ennél csak jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
bumbalaci55
tag
Sziasztok !
Találtam új játékokat nagyon jók szerintem :Broken Wing FREE: egyre feljebb ugrálsz egy kis madárral gyűjtögeted a pontokat amíg le nem esel
Mars Runner: repülő szimulátor köveket kell kerülgetni
Crazy Iván: ügyességi játék, repülőt kell irányítani karikákon keresztül, de nem könnyű
Slice And Throw : kardozós dobócsillagos jóóóó
[ Szerkesztve ]
(a világon mindenből kettő van)
-
Dale
aktív tag
Na akkor, ha valakit érdekel, lesz itt egy program maholnap, csak a Marketre csomagban mennek ki a programok asszem naponta egyszer. Egy másik topicban már leírtam, de bemásolom ide is:
"Hungarian Dictionary" az app neve, angol-magyar és német-magyar szótár lokális szóadatbázissal, folyamatos gépelés közbeni kereséssel, kedvenc kezeléssel. Magyar területi beállításkor vagy kívánságra magyar felülettel megy, szóval Mango előtt is kihasználható ez a feature. Kicsit tartottam tőle hogy visszadobják amiatt hogy vannak benne csúnya szavak, ami fölött sok kontrollom nincs, kimazsolázni nem fogom őket, de szerencsére ez nem volt gond.
Ingyenes, ebből a szempontból máris jobb mint az a pár ami még a marketen van, de simán kérhetnék érte pénzt is a minőséget tekintve. Ugyanakkor pici piac ez, nem lenne rajta sok bevételem, szóval vegyétek-vigyétek ha kell.
Ha valaki majd leszedi és hozzáfűzne valami magvas gondolatot, az tegye mondjuk ebben a topicban, szívesen válaszolok bármilyen kérdésre, sőt fejlesztési javaslatokra is nyitott vagyok.
https://enginedesigns.net
-
Dale
aktív tag
Zune-ban már látszik ha az ember tudja a hozzá vezető linket...
Majd beélesedik valamikor, asszem holnap reggel.
[ Szerkesztve ]
-
Dale
aktív tag
Kis screenshot sneak peek, meg infók a hamarosan tettek mezejére lépő fejlesztőknek... Link
Remélem reggelre fent lesz, már alig várom.
-
Dale
aktív tag
Kint van, Tools + Productivity kategóriában. Az milyen már hogy végre működik a csillagozó opció, rámegyek hogy lássam, aztán gondoltam csak nem fényezem itt saját magam, kiléptem és betolt egy 1 csillagos értékelést... A saját cuccomra! Ha ezzel lehúztam volna (próbáltam javítást eszközölni de az talán külön review lett), aki letölti és tetszik neki, segíthetne helyreállítani a renomémat...
-
Dale
aktív tag
Lehet hogy azt is csak napi egyszer frissítik, eléggé félkész még ez az egész rendszer. Ha szerencsém van akkor a dashboardomon látom a csillagjaitokat, köszönöm szépen, remélem tényleg megérdemel a program egy ilyen osztályzatot mindenki részéről. Jó sokan vagytok Angliában...
Amúgy mostmár kitapasztaltam, az ember csak 1db értékelést írhat egy programhoz, de ezt később szabadon átszerkesztheti, így nem égettem be magam az 1 csillagos lehúzással örökre.
-
Dale
aktív tag
válasz chester99 #80 üzenetére
Ha amerikai Live accountod van, csak amerikai kibocsátású bankkártyát tudsz regisztrálni hozzá, magyar nem fog menni, ellenőrzi. Nekem amerikai bankszámlám van szóval a trükközésekről nem tudok semmit, de pl most Magyarországon próbáltam a Zune-ban regisztrálni a kártyámat és nem engedte, szerinte invalid, lehet hogy itt még az IP címet is figyelte ami mondjuk elég ostoba dolog tőle. Szerencsére a telefonról ment rendesen, amikor az első programot megvennéd akkor szól hogy nincs még kártya az accountodhoz és adj hozzá egyet, majd behoz egy weboldalt, ott már elfogadta az amerikai kártyámat.
Itt sokan angol accountot használnak, hogy milyen trükkel oldják meg a bankkártyát azt nem tudom, talán ott elfogad más országbelit is... Vagy lehet hogy erre is használhatóak a Microsoft (Xbox) pontok? Valami rémlik erről, de nem tudom. Remélem válaszol egy illetékes hamar.
-
chester99
aktív tag
Csak abból indulok ki, hogy a berakott képen nem látom a MarketPlace fület (no meg abból, hogy feltételezem alkalmazás felrakására gondoltál).
No nézzük, ahhoz, hogy a Marketplace működjön UK-ra vagy USA-ra regisztrált Live ID kell, és hogy a Zune-ban is működjön/látszódjon a Piac, a számítógép területi beállításában (ez a Vezérlőpulton található) is az adott területre kell állítani a helyet.
Mindez természetesen az eddig kiadott hivatalos WP7 változatokra igaz.Ezt a tanácsot kaptam hogy, működjön a marketplace, működik, de el kell utaznom amerikába nyitni egy számlát, hogy tudjam használni is, jól értem?
-
Dale
aktív tag
válasz chester99 #82 üzenetére
Ez a tanács addig működik amíg ingyenes programokat akarsz letölteni, meg trial verziókat a fizetősekből, és ez a legtöbb embernek itthon untig elég is. Sajna a fizetés már más tészta, lehet hogy az angol (UK) ID-knél van egy kis játéktér a bankkártyával (pl Nintendo DS storeban tudtam használni az angol területi beállítással a magyar kártyámat), de az amerikai ID-nél nincs, ott keményen ellenőrzik hogy a kártya amerikai-e, és a név (esetleg még a cím is) ugyanaz-e mint ami a kártyához meg van adva. Bankszámlát nyitni ott meg akkor se tudnál ha odautaznál szóval ez mindenképp felejtős.
Az angol ID-t meg külön kell regisztrálni, adatokat migrálni nem tudsz az amerikairól, és resetelni kell a telefont az új ID beállításához mert annak kell lennie az alapértelmezettnek, amit megváltoztatni csak így lehet.
Rákerestem, ezt találtam ami szerint Xbox live pontokkal is lehet programokat venni a telefonra, ugyanis azoknak van dollárban kifejezhető értékük. Szóval ha más nem, egy konzol boltban ahol árulnak, tudsz venni egy pont kártyát, amiről a számot beírva tudsz a számládra pénzt rakni, majd abból vásárolni. Ismétlem, a fenti párbeszéd szerint így van, de én nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Dale
aktív tag
válasz chester99 #84 üzenetére
Még várd ki a mai napot, hátha valaki ír konkrétumot a Microsoft pontokkal kapcsolatban, aztán szerintem az tökéletes megoldás lesz ha működik. Nem tudom van-e Xboxod, de a lényeg az hogy a Live ID-dhoz tudsz csinálni egy Xbox Live accountot (úgyértem aktiválni az ID-hez a szolgáltatást) és ekkor lehet avatarod a játékokhoz meg ilyesmi. Ezen felül lesz egy virtuális számlád amire tudsz Microsoft pontokat tölteni (amihez a feltöltőkártyát megveszed pénzért) és ez használható pénzként hogy az Xboxra tudj vásárolni programokat, program kiegészítőket, zenét, filmeket, ilyesmi. És ezek szerint ez használható arra is hogy a Windows Phone Marketplace-ről programokat vásárolj, szóval ha valóban működik akkor ez lesz a legjobb megoldás. Van lehetőség arra is hogy online vásárolj pontokat, de itt az amerikai ID-vel nem tudom mi lesz, lehet hogy erre is csak amerikai kártyát fogad el. Nagyon túl van szabályozva az egész.
-
Dale
aktív tag
NA JÓVAN az internet szar mint mindig, minden okostojás összevissza mondja a magáét, mint ezek szerint én is, ugyanis most meg egy másik Microsoft answers oldalon azt olvasom hogy hiába a pont, nem megy vele az app vásárlás. Innentől inkább hanyagolom a témát mert fölösleges itt okoskodnom ha kipróbálni nem fogom. Majd segít valaki aki tudja a tutit.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
Magyar liveid, magyar marketplace.
Játékok (mind ingyenes):
Flowerz (xbox live): ilyen virágültetős cucc, ha nagyon unatkozik az ember, akkor el lehet vele lenni.
Pirate's Mind: lényegében memóriajáték, csak éppen időre és pontgyűjtésre megy.
Shuriken Ninja: magáért beszél, ezzel is jól el lehet lenni.
Solitaire: szintén nem igényel túl sok magyarázatot, csak a reklámok zavaróak egy kicsit.
TextTextRevolution: a képernyőn megjelenő szöveget kell begépelni időre.
Combat Helicopter: na ez nekem nagyon nem jött be, rossz az irányítása, a fizetőst inkább ki sem próbálom.
Egyéb alkalmazások (szintén ingyenesek):
facebook for windows phone: túl sokat nem kell hozzáfűzni, jobb mint ha böngészőből kellene használni az fb-t.
gMaps: szintén nincs túl sok hozzáfűznivalóm, akit zavarnak a reklámok az meg is veheti, a fizetős verzióban nincsenek.
Hungarian Dictionary: köszi Dale, ment egy értékelés.
insider: wp7 tippek, viszont béta mango alatt kicsit bugzik az app, úgyhogy erre ment is az uninstall.
SimpiRSS: rss olvasó, plusz pont jár neki, hogy a ph-itcafe-mobilaréna hármasra rákeresve megtalálta azok feed-jeit, viszont amig nem lesz multitasking képes, addig értesítést nem küld, ha van új cikk. Plusz egy kicsit bizonytalan a működése, a feeds-all-unread fülek közti lapozásnál elgondolkodik és nem is tölt be rendesen, szóval rss reader kerestetik.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
-
sbazsi
veterán
ha magyar marketplacet sikerült beizzítani, akkor hogy tudok "piacozni"?
várok/másikat regisztrálok az ok, de más módszer? -
Dale
aktív tag
Megteheted, ezesetben arra vigyázz hogy a Live ID ugyanahhoz az országhoz legyen regisztrálva, mint a telefon területi beállítása. Ugyanakkor a tegnapi kérdésemre nem kaptam választ, így nem tudom hogy a bankkártya regisztrálás pl. angol ID-vel hogy is megy, engedi-e a magyar kártyát hozzá. Erről valaki igazán írhatna pár sort, megköszönném. (És ne mondja erre egy moderátor hogy ezt nem szabad, töttöröm mert sikítok!)
Ez a Live ID dolog viszont olyan hogy csak úgy tudod megváltoztatni, ha reseteled a telefon beállításait, szóval később ez nehézkes lehet. Pláne mert az addressbookot, a naptár bejegyzéseit meg ki tudja még mit a Live ID-hez szinkronizál majd, így egy esetleges reset után ugyanazzal az ID-vel simán visszaállítódnak ezek a dolgok, míg más ID-vel hozhatsz létre mindent újra. Plusz resetkor a felrakott programok és azok minden beállítása törlődik, ilyesmiket a Zune elvileg úgy-ahogy backupol, de csak akkor amikor OS frissítést raksz fel, szóval kezelhetjük úgy hogy nem backupol ilyesmit a Zune, és akkor nem ér csalódás...
[ Szerkesztve ]
-
Dale
aktív tag
OK, nekem mindegy ki hol veszi, pláne ha nem is használható WP7 marketplace-en. Vagy igen, vagy nem, mivel senki sem ír erről semmit, úgy tűnik csak én foglalkozom a témával pedig nekem nincs is rá szükségem... Na sebaj, majd megoldjátok ahogy sikerül, meg a Mangoval majd.
-
Воланд
titán
MS pontokkal csak az avatarhoz lehet venni cuccokat, alkalmazásokat, játékokat nem.
us liveid-nél meg ellenőrzi a bankkártyát, magyart asszem nem is lehet beregisztrálni. UK-s liveid-vel viszont kevesebb probléma van, vannak olyanok akiknek elfogadta a magyar bankkártyát.
Más.
WP7 gamertag gyűjtés az első hsz-be! Aki szeretné ott látni az nickjét az írja meg nekem privátban!
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic V2 fél év után
- Parfüm topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest