Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz King Unique #75593 üzenetére

    "Akinek meg annyira vacak, akkor ugye miért is használja?"
    Hát, mert egyrészt ingyér adták, másrészt annyira erőszakosan nyomult, hogy fel akart települni a gépre, hogy egyszer egy gyenge pillanatomban engedtem neki.
    Azt pedig, hogy olyan vacak, mint a W98, nem tudom statisztikailag számokkal igazolni. Csak érzésre, korántsem olyan problémamentes, mint a 7 volt, legalábbis az én általam használt gépen.
    Az újdonságait, amik engem is érintenek, alig bírom kikapcsolni, ugye pl. a gyorsindítással csak a baj van, mert nem gyorsít jelentősen a rendszeren, ellenben leállást lassítja, valamint összeakad más rendszerekkel, és a gyorsindítás miatt nem elég ki/be kapcsolni a gépet naponta, hanem illik ténylegesen újraindítani, akkor, ha valami vacakol benne.
    USB-s szívás, mármint, hogy leállítás után egyszercsak nem lehet újra csatlakoztatni a meghajtót, mert az eszközkezelőben hibásnak jelzi, és nem indul el, csak restartwindows után.
    Wagy, amire több év kínlódás után jöttem rá, nem szereti a PS/2 billencset, mert amíg PS/2 billentyűzetem volt, addíg a gépházon a powergombbal nem tudtam kikapcsolni. Ez csak azzal szűnt meg, hogy USB-re váltottam...
    És még lehet sorolni ezerszámra azokat a jelentéktelennek mondható dolgokat, amikkel ugyan együtt lehet élni, de néhanéha besokallok tőle, akkor kikívánkozik belőlem, mint most is.
    Pedig nem használok registry mókolót, cc cleanert, start menü pótlékot, semmit. UAC és WU is gyári beállításokon megy (ne jó, a frissítések seedelését kikapcsoltam). És, ha valaki azt mondja, épp ez a baj, tiltsak, uninstalláljak, ccleanerezzek és újratelepítsek hetente, annak üzenem, hogy hát, éppen az a nagy baj, ha egy rendszarral ilyeneket kellene csinálni.

Új hozzászólás Aktív témák