- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Na meg lett a meghajtó,de fura,hogy nincs aero ebben a windows ban
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz szabonagyur #60100 üzenetére
faszán megy nekik az 1000Mbit?hmmmmmmhmmmm
a hálózat mondom, 1000000000000000000000%, hogy fasza! nem húztunk sehova cat5-öt véletlenül
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz CoolBoy323 #60102 üzenetére
Eddig ment? Más oprendszerrel ment?
A kamerák is gigabitesek?
Switch Tax
-
félisten
válasz CoolBoy323 #60102 üzenetére
Nezz be a temaba. 960Mbit a letoltes. Azert irtam kezdetektol, hogy a otthoni halozat temat is bongeszd ott vannak nagy guruk.
En ertem, hogy jo a halozat de valahol ki kell szurni, hogy mi nem jo... masik temaban is ez lesz szerintem, hogy biztosra menni azzal, hogy n3m hardver hiba.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz MasterMark #60103 üzenetére
új telepítés! teljesen új minden
a kamera minek kéne, h gigás legyen?
@szabonagyur: köszi, beleolvasok
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz MasterMark #60106 üzenetére
Na jo, hagyjuk mondtam 1000x, h minden gigabites!
Koszonom a segitseget mindenkinek!
-
MasterMark
titán
válasz CoolBoy323 #60107 üzenetére
Az a baj, hogy így nehéz, hogy nem ismertek a körülmények teljesen. Szerintem nem feltétlen a Windows baja ez. Máshol ilyesmiről még nem hallottam.
Switch Tax
-
Pityu.
nagyúr
Valaki találkozott már olyannal,hogy internet expolerben nem tud letölteni semmit,csak ha rendszergazdaként indítja a böngészőt?Sőt rendszergazdailag indítva,még gyorsabb is az internet explorer.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Pityu. #60093 üzenetére
Ezért jön le régebbi Catalyst Windows Update-ről. Egyébként elég az újat ráfrissíteni, felesleges előtte az MS félét törölni.
-
kengyel
nagyúr
Szép ki csomag jött le ma reggel !
kengyel
-
vigyori78
őstag
válasz kengyel #60112 üzenetére
Köszi.
Most hogy néztem a NET-keretrendszer 4.5.2-t mert úgy rémlett van már 4.6 de látom az csak preview akkor vettem észre, hogy frissítették a 8.1 iso-kat decemberben
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok valami megbízható Tweaker programot ajánlani amivel ki tudom lőni a felesleges folyamatokat? .stb.
Köszi és üdv
A CCleaner megvan.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
félisten
-
betyarr
veterán
ha emlékezetem nem csal,akkor 2 évre kaptam meg a dreamspark jogosultságot.ha letellik a két év,de megújítják a jogosultságomat,akkor mi a helyzet a telepített winnel?ha lejár,akkor kérek új kulcsot és beaktiválom azzal?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
betyarr
veterán
válasz szabonagyur #60119 üzenetére
nah,akkor feleslegesen futottam köröket egy mennyiségi licenszes 8.1-ért.semmi gond,mindig tanul valamit a zember
-
félisten
-
betyarr
veterán
válasz szabonagyur #60122 üzenetére
lesz ds hozzáférésem folyamatosan,úgyhogy azzal nem lesz gond.csak én kis naív azt hittem,hogy a 2 év után fog majd kiabálni a win,hogy aktiváljam újra.és ha épp nem rövid időn belül sikerül elintézni a hosszabbítást,akkor meg félő,hogy kalózwindózzá megy át amit talán aktiválni se lehet utólag.ettől való félelmemben inkább a VL-t szereztem be.
de most így inkább mégis a ds-ről fogom lehúzni,mert ezek szerint nem kell időnként aktiválni se kms-ről se sehonnan és így ez kényelmesebb lesz. -
félisten
-
Pityu.
nagyúr
Na internet explorer probléma megoldva,most egy olyan van,hogy minden indulásnál felugrik egy pillanatra a cmd.exe fekete ablak,ez mitől lehet,mondjuk egyszer tegnap elindítottam,hogy a hibernációt kilőjem.
-
fulton
addikt
Sziasztok
Először is elnézést ha zöldet kérdek de.
Vettem egy Notebook-ok külföldről. Ezen előre telepített win 8.1 van. (vagy 8, magam sem tudom, sajna most nem vagyok a gép közelében sem) . A lényegi kérdés hogy ugye minden angol rajta. Namost a win felőletének nyelvét sikerült is átlőnöm, de nem mondanám hogy minden magyar lett pl a menükben. Továbbá az áruház is full angolul hozza a dolgokat, és a kirakott alkalmazások is mind angol. Szerintetek érdemes lenne újból felrakni egy win 8.1 et? Mivel most fogom még beletenni majd a belevett SSD kártyát, és akkor gondoltam újrapakolom.1. A termék kulcsot ki tudom valahonnan írni a mostani rendszerből és a majdani telepítésnél el fogja azt fogadni? Vagy mit kell előtte végrehajtanom?
2. Megéri szerintetek újra húzni magyar win-el, vagy klónozzam az SSD-re. De akkor hogy lehetne az alkalmazások, és áruház nyelvezetét átlőni? (szerintem csak újratelepítés).
Előre is köszönöm.
-
€uro
őstag
Sziasztok!
A Windows\Installer mappám 13 GB méretű. Mit lehet ezzel kezdeni? Rákerestem a neten, de a törlését nem nagyon ajánlják.
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
petya2012
őstag
sziasztok
tapasztalatok alapján ez a 8.1 jobb,mint a win7??
amit lehet kapni a boltokban win 8.1-et,ott melyik van lemezen??
illetve amelyik nem lemezen van az hogy kell feltenni?vagy mind lemezen van??köszi a választ
-
nagyúr
Úgy hagyni és nagyobb partícióra/hdd/ssd-ra költöztetni a windows paertíciót.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
félisten
-
libus
őstag
Sziasztok!
Újra akarom majd a napokban rakni a Win 8.1-em, SSD csere miatt és ebben kérnék segítséget.
2 éve mikor megvettem a Win 8-at letöltöttem a DVD-re kiírható ISO-t...később jött a frissítés 8.1-re és frissítettem is.
Most ha újra akarom tenni a Win 8.1-et, akkor végig kell mennem ezen a procedúrán, hogy egyszer csak a Win 8-at rakom fel, és utána az Update-e? Vagy leszedek valahonnét egy 8.1-et és beírom a termékkulcsom neki?
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
netpeti98
addikt
Media creation tool
Ez már alapból 8.1 Update 1 telepítő és elfogadja a kulcsodat is. -
Pityu.
nagyúr
válasz szabonagyur #60134 üzenetére
Attól még bőven lehet használni a 8.1 et én is most váltottam 8.1 re a win 7 ről pedig már mióta meg jelent.Szerintem hagy forrjon még ki az a win 10 előbb.
-
félisten
-
Sonny C.
tag
Szia!
Mivel új volt a gép ezért a Win frissítések sem voltak feltelepítve, ezért tegnap este bekapcsolva hagytam a gépet, hogy töltse le őket: ~ 2 GB körül volt összesen.
A mai újraindítás után az összes csempe is frissült: az angolok is magyarok lettek, kivéve az időjárást. Azt pedig a tanácsod alapján töröltem és az áruházból újra telepítettem és utána már az is magyar nyelvű lett!
Köszönöm a tippet! -
TheProb
veterán
Nem tudja valaki, hogy W8.1-nek miért bődületesen szar a feladatkezelése? W7-en nem volt olyan program ami ha lefagyott akkor újra kellett vna indítani a gépet, mert mindent be lehetett zárni akár mennyire is kiakasztotta a gépet a cucc. Itt meg van, hogy alt+tab után is crash-el pl egy játék (ami tudom, hogy nem kifejezetten a rendszer hibája) és nem, hogy nem tudom bezárni, de még a feladatkezelőt se tudom behozni. Konkrétan a meghalt program teljes képernyőben, feketén elfedi az egész képet, csak a tálca látszik és ennyi. Hiába nyomok CAD-t, vagy csak a tálcán jobb klikkel indítom el a f.kezelőt nem jön elő, mert ugye folyamatosan a lehalt program fekete képe van előtérben... És mióta w8-at használok ez 10ből 8x így van, csak a restart/kijelentkezés oldja meg, marha idegesítő, főleg ha azt nézem, hogy vissza fele fejlődünk...
Valakinek esetleg tipp, megoldás a problémára?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
-
válasz TheProb #60141 üzenetére
A w8 feladatkezelése jó. Inkább nem értesz hozzá?
Milyen program? Milyen gép etc?
Figyeljetek!
Minden BMW Ilyen fos, hulladék? Megyek az m3-ason 110-zel, majd levillog egy köcsög mercis!!!
mitől lehet? 1993-as nemszervizelt BMW.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
addikt
válasz TheProb #60141 üzenetére
Megoldás:
Ctrl+Shift+Esc, tálcán egérrel ráállsz a Feladatkezelőre, ekkor Aero Peek miatt már felugrik. Így már kurzorral tudsz navigálni, ráállsz a befagyott programra és Ctrl+A (asszem ez a bezárás) mert egerezni ilyenkor nem lehet.
Macerás, nekem is jobban tetszene egy külön szöveges képernyőn a Ctrl+Alt+Del, de azért meg lehet csinálni ahogy írtam.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
shaggy
aktív tag
Miért csinál a gép olyan furcsaságot, hogy usb wifi jön a net és eddig jól működött majd gondol egyet és a 20M netből csak 5M letöltést ad, de a feltöltés az tökéletes. Win 8.1 van rajta, a wifinek pedig nincs 8 driver hanem a 7 tartozott tettem fel.
A másik problémám pedig ha bedugom a kábelt nem érzékeli, ez mitől lehet?
Néha villog egyet, de nem érzékeli, hogy be van dugva.
Lehet nincs fent a hálózati driver?
Most lett újratelepítve a gép és az eszközkezelőt néztem a win 8.1 minden felismert nem volt kérdőjel sehol.
-
kengyel
nagyúr
Ma is érkezett egy Net-keresztrendszer 4.5.2 frissítés
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
félisten
-
F_Zolee
veterán
Kicsit elhalt ötlet de megpróbálom..
Ismerős kapott egy tabletet. Jelszóval van védve de nem fogadja el(lehet átírták menet közben), wifire fel tud lépni vele. Ennyit mondott, technikai analfabéta plusz én meg sosem tablettáztam. Valahogy "életre" lehet kelteni a gépet?
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest