- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
Aktív témák
-
feka007
veterán
Hi, a Paintet hol lehet bekapcsolni, mert már elég rég vhogy kikapcsolódott (fingom nincs hogy), és most nincs sehol. Leszedtem vmi Paint.netet, de ez egy szemét
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Core2duo6600 #2104 üzenetére
Sztem ott azért nincs mert eltávolitotta a win összetevők közül.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
pzstm
titán
válasz feka007 #2101 üzenetére
nem annyira gagyi az a Paint.NET, legalábbis a 3.5-ös....[link]
Amúgy én jelenleg azt sem találom, hogy lehetne kikapcsolni (Legalábbis a Windows features-ben nem lelem....
C:\Windows\system32 Itt megnézted esetleg?
Features settings-ed így néz ki?[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Steelmanus #2109 üzenetére
Sztem csak feka07 nek próbálja megmutatni hol keresse a paintet.
-
pzstm
titán
válasz Steelmanus #2109 üzenetére
reklámozza a halál...Offtopikba írtam direkt...és rámutatva arra, hogy aki ilyen csodavindózt használ, az ne csodálkozzon azon, ha rövid időn belül idejön majd sírni, hogy nem megy ez vagy nem megy az...esetleg nem települ ez sem meg az sem...
Elnézésedet kérem, ha reklámnak gondoltad...legkisebb ilyen szándék sem volt benne
sfdrakex: Nem a Pint-NET 3.5-ös linkkel volt neki baja, hanem az nvidia edisönnel
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hahajdu
aktív tag
REALTEK 5.1 windows 7-ben:
1) Uncheck Speaker Fill
2) Check Speaker position correction and set the rear speakers to +10dB, also change the distance to exact distance as the front speakers.
3) Choose any of the environment effects: (room)működik
hunpad.com
-
félisten
Jól megcopat a legalitás! Idővel csak eljut a rivatuner is oda h nem kérdezi meg az UAC, ha a HDD sentinel eljutott.....
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
titán
Ezt olvastatok? Virágozhat újból a Windows 7-warez
Ms is jobban tenne, ha a rakat balfax idiota programozoi helyett, igazi profikat alkalmazna.
-
sfdrakex
nagyúr
Mostmár igen Vistánál sp1 nél kellett újra trükközi a tört verzióval, mert sp1 kilőtte a régi okosságot. Majd dobnak ki win7 hez is updateben, olyat ami kiiktatja a törést, akár loadert akár más trükköt, aztán majd újra jön törés ami jobb, ez sose fog megállni.
-
BullKoxa
őstag
Hi!Mi a különbség a kettő között csak az egyik 64-bites? Microsoft Windows 7 Home Premium HUN dobozos operációs rendszer szoftver & Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit HUN 1pack operációs rendszer szoftver a packos eredetileg angol?És melyik Win7 jó játékra?elég a Home Premium ,Pro,vagy kell az Ultimate?
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Úgy egy hete használom a Win 7 Professional verzióját, nagyjából rendben van, de egy dolgot nem értek.
Adott egy HP notebook, amin a telepítésnél beállítottam az otthoni vezeték nélküli hálózatunkat (több kérdést is feldobott, mindre nem emlékszem), a lényeg hogy otthon tökéletesen együttműködik a routerrel.
Most a barátnőméknél szeretném használni az ottani vezeték nélkülit, de sehogy sem tudom csatlakozásra bírni.
A gép látja ugyan a hálózatot (a nevét és a jelerősséget), de a titkosítást már nem (WEP). Beállítottam a win 7 vezeték nélküli kapcsolataihoz, beállítottam a jelszót, a nevét, semmi változás. Ha rákattintok a kapcsolódásra, kicsit gondolkozik, majd azt az üzenetet kapom hogy nem sikerült csatlakozni (problémamegoldás sem dob fel semmit).
Tényleg nem tudom mi lehet, XP-vel és a mobilommal gond nélkül felment, de sajnos mivel nem rég óta használom, nem tudom mit kellene átállítani a 7-esnél.
Let the Zone take me if I am.
-
cecil
aktív tag
Érdeklődnék hogy a laptopomon futna-e rendesen a win7 32bit valamelyik változata
FUSI Amilo M3438G laptop
Intel dothan M processzor 1,8Ghz ( 1 magos )
2x1Gb ddr2 667 ram
2x80Gb SATA wincheszter 5400rpm
Nvidia Geforce GO 6800 256mb
wifi
gigabit lan
DVD-RW ...és van-e értelme az xp-t lecserélni rá
-
-
Steelmanus
addikt
En nem neheztelek Read de pont hogy kiirod a nevet kikopizzak es mar keresik is. Nemreg keresett valaki egy olyan osszeallitast ami rafer egy CD-re. Bar ismerem de nem irtam direkt, viszont megneztem mert egy korrekt lista van benne hogy mik vannak eltavolitva ill. letiltva.
Nem kell ezen csodalkozni, hiszen a Hirens BootCD v10.1 azonkivul hogy sok olyan diagnosztikai (memtest) ill. virusirto programot tartalmaz ami sokszor jol jon, tartalmaz egy XPMini-t. Persze "uldozendo" mert nemigen legalis de neha eletmento. Az a CD-s W7 verzio pedig pont egy ilyenhez hasonlo csak magasabb a kernel verzio. -
Troy.
addikt
Sziasztok!
A 64bites Windows 7-en tudok futtatni 32-bites alkalmazásokat?.
-
sfdrakex
nagyúr
-
veterán
Szia!
Ha később meg akarod úszni a Windows újrahúzást 64 bitesre, akkor sztem telepíts most 64 bitest. 2 GB RAM-mal is gond nélkül el fog futni. 4 GB RAM-ból ugyanis később a 32 bites csak 3.5-öt fog látni. Upgrade-elni pedig később nem lehet x86-ról x64-re, csak formázással (tiszta telepítés).iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Troy.
addikt
válasz szabogabor10 #2134 üzenetére
Érthető!
Köszönöm a hozzászólásokat.
Más: Mintha múltkorában azt olvastam volna, hogy nem ment a Daemoon Tools. Működik már rajta?.
-
Steelmanus
addikt
válasz Steelmanus #2125 üzenetére
Sajat magamnak csak ugy erdekessegkeppen hogy legyen min gondolkozni azoknak akik annyira istenitik az op.rendszert ahelyett hogy beleneznenek egy kicsit.
Ez vajon mit jelent?
El kellene gondolkozni a Felhasznaloi Elmeny Fokozasa ertelmezesen.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz sfdrakex #2117 üzenetére
Az ilyenek altalaban sosem vegleges megoldasok, pont azert, mint irod is, hogy az updaten le tudjak kuldeni pl azt a dll fajlt is, de megint lefuttatod az a cuccot es mar ki is szedte. Amugy a hackerek mindig elobbre jarnak, mert tudjak mit kell kiutni, ms meg nem tudja, h mi ellen vedekezzen.
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Most meg mi lelte a gépet megint.
Feltettem ashampoo dvd írót. Írtam vele sikeresen egy 2,51GB méretű adat dvd-t egy pioneer 108 íróval. Ellenőrizte a program, rendben.
Kiveszem lemezt, beteszem, felbukkan az ablak, hogy automatikus lejátszás. Ok. Most ez nem kell.
Belépek sajátgépbe, szépen jelzi az írók között nagy képpel, hogy DVD+RW lemez van bent, viszont a szabad területet 4,37GB-nak látja. Belelépek és minden fájl ott van, lejátszható.
Ha átrakom a felette lévő LG olvasóba, az megjeleníti rendesen, hogy szabad terület 0 bájt, foglalt 2,51GB.
Miért jelzi másként az LG, ami csak olvas nem ír és miért jelzi máshogy a pioneer, ami dvdíró? Azért mert ez ír is?
Gépet már újraindítottam.------------
Köszi. Szerintem is ez lesz a nyitja, csak olyan furcsa.
[ Szerkesztve ]
-
RaZroX
addikt
válasz sfdrakex #2140 üzenetére
Üdv! nekem egy olyan problémám van hogy fen van egy windows 7 RTM 32bit és az aero nem működik! beállítom és képhibák jelennek meg folyton és egy idő után át teszi magát az alap windows 7 témára ami nem aero hanem ilyen ronda kék. amikor visszaáll akkor olyan hibaüzenetet kapok hogy az "asztali ablak kezelő leállt" és ennyi. nem tudja valaki mi a probléma ? (egy AGP-s ATI HD 3450-em van ezzel kéne mennie az aeronak!)
[ Szerkesztve ]
This is the way
-
kutga
nagyúr
#2120-ra valaki?
Létezhet olyan, hogy a Win 7 nem tud kommunikálni egyes routerekkel?
Ezt az üzenetet kapom csatlakozásnál:
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
RaZroX
addikt
válasz sfdrakex #2142 üzenetére
hát játékra nagyon gyenge Half Life 2 15 fps körül szóval valami biztos nem stímmel. egyébként legfrissebb driver van fent. Vistán volt aero de ott meg olyan szinten lassu volt a gép hogy minden akadt még ha megnyitottam egy ablakot azis akadva jött be.
This is the way
-
nagyúr
Sziasztok!
Mi különbség az az első win 7 között (rtm), amit elsőnek adtak ki a tech-netesek számára, és ami nem olyan rég jelent meg a boltok polcain?
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
sfdrakex
nagyúr
-
Joe bácsi
őstag
Tudom, h. volt már több embernél kérdés, meg tudom, h. van egy progi ami megmondja, h. kompatibilis lenne-e a gépemmel a Win7, de akkor is a guruktól megkérdezem, mert egyik azt mondja futni fog gond nélkül a másik meg lebeszél róla.
Szóval ehhez a géphez jó-e a Win7, menni fog-e gond nélkül?
AMD Athlon 64 Processzor 3200+ 2 GHz
2 GB RAM
256 MB-os video kari (GeForce 7600 GT)
2 winchester (egy 250-es és egy 500-as)Netre és szövegszerkesztésre használom a gépet, de az XP már nagyon szétesett és, ha már újra húzom, akkor Win7-tel akarom, ha menne rajta gond nélkül.
Előre is kössz, aki veszi a fáradtságot és válaszol.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest