- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
Aktív témák
-
droti25
őstag
-
sfdrakex
nagyúr
válasz droti25 #2201 üzenetére
Mondjuk én 4 max 8* nál gyorsabban nem szoktam írni, mert ha gyorsan írod már több hiba lehet. Esetleg próbáld ki másik író programmal pl.: ashampoo free változatával.
Szerk.:
Most néztem írtad bármely progival ez van, miket próbáltál ?[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
BullZeye
veterán
HKEY_USERS\S-1-5-21-2845982348-3993421146-3338070836-1001
Registryben van ez a bejegyzés, elég sok beállítást tartalmaz ez a rész, szeretném megoldani, hogy registry fájlt elindítva állítson be pár apróságot, viszont ugye csak ez az első számsor ugyanaz minden telepítésnél
HKEY_USERS\S-1-5-21-a maradék az "random", van valami megoldás erre, hogy ebbe a részbe hogy írhatok úgy, hogy nem tudom mi a számsor vége?
valami * vagy ? vagy akármi ami jolly joker karakter, és kitalálja magától?Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
titán
Már mindenben enged a Microsoft
Morden24 Nagyjabol mi akar lenniez az AIK?
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Ez jó, de jót röhögtem pár napja raktam fel egy Ubuntu linuxot, még sose használtam linuxot gondoltam megnézem milyem. Abban meg a firefox volt benne alapból, akkor miért kell basztatni a microsoftot ? Ubuntut nem valami speciálisat raktam fel weboldalukról húztam le.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
GEPESZ66
veterán
Az alaplapi driver-eket kell-e telepíteni:nforce chipset,hangkártya,...
A VISTA esetében nem kellett, mindent felismert.
Ha felismeri a WIN7, akkor is célszerű-e telepíteni őket? -
pzstm
titán
Morden24 Nagyjabol mi akar lenniez az AIK?
Automated Installation Kit (az eredeti windows lemezképet saját idényeidnek - meg leginkább egy cég igényeinek megfelelően - testreszabhatsz) nem drag-and-drop-os dologra kell gondoloni...tehát nem ilyen vicces nlite-szintű....igen összetett és bonyolult, sok-sok oldalnyi dokumentációval
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
2010. Július 13-án lejár az SP2-es XP-k ideje
Az SP3-at futtató XP-s gépek supportja 2014ig él még.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
lala42
őstag
Ez sem rossz, ( igaz nem ide való, de érdekes )
Mik vannak?Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
lala42
őstag
Jaj! Eszem azt a pirulós szívedet Hát ennyit nem ért meg, hogy a társaság legyen egy kicsit vidám? Vagy ennyire szégyellős vagy? Ez a mai magyar NET-es valóság. Mindenki írhat mindent, mindenféle blogban.
És akkor még én vagyok a gonosz?
Tudod amikor Toldi Miklóstól megkérdezték, hogy Hé! paraszt, mék út megyen Budára? Azt válaszolta, hogy - megyen? és Én vagyok a paraszt?Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
sanzi89
addikt
Most nem válaszolok mindenkinek, de a lényeget akkor felfolgtam.
Viszont egy-két ember modorán nem ártana picit csiszolni, mert nagyon "húdeokosak". Nem vagytok veletlenül itt a Szegedi Egyetem gyakvezérek?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Az-X
őstag
Szomorú tényekkel kell szembenéznem az utóbbi napokban
Windows 7 Home Premium 64bit... Firefox 70-80% processzorterhelést művel. Fogalmam sincs miért ilyen korábban nem fordult elő.
Valakinek volna hozzáfűzni valója ehhez a történéshez?:)
-
félisten
Tudjátok mi alapján csinál a win7 100 megás partit? Mert a régi ultim nem csinált, az új pro már igen, a beta és rc korszakban is csinált.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Morden24
nagyúr
válasz #39862528 #2232 üzenetére
Ki tudja: mi történik a feltelepített Win7-tel, ha a BIOS-ban a SATA vezérlőt átállítom IDE mode-ról AHCI módra?
Valszeg nem fog elindulni.
Itt egy leírás, hogyan is lehet megoldani a dolgot. Egyébként tényleg nem értem, miért kell állítgatni az ahci/ide dolgokat? Miért nem jó ahogy van?
Sectumsempra - For Enemies
-
félisten
válasz < CyberBob > #2239 üzenetére
Nem nyert, mert mindig nem partizott területre telepítem (a meglévőt törlöm és létrehozom, ha van 100megás akkor azt is törlöm) fel, utinál nem csinált, pronál felhívta a figyelmem h fog.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
lala42
őstag
válasz Morden24 #2238 üzenetére
Én a fenti leírás alapján csináltam ( konfig az adatlapomon) és nem történt semmi. A win7elindult, semmi gond nem volt vele. Igaz néztem sebességtesztet és nem volt gyorsabb sem. A link alapján működik a dolog.
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
SzlobiG
félisten
Pár napja én is átálltam vista után win7-re és az lenne a problémám, hogy a feladatkezelőbe ugye lehet állítani a futó programoknak az affinitását az lenne a gondom, hogy a wowot autómatán 2magra állítja be és így kevés akadozik a játék ha átállítom 8 magra akkor meg jó, csak az a baj, hogy minden indításnál ezt megkell csinálnom. Nem lehet ezt beállítani valahol, hogy a wow.exe-t mindég 8-maggal futtassa?
-
Embiman
csendes tag
Hello mindenkinek !
egy kérdésem lenn egy szoftverrel kapcsolatban : 3ds max 2010 megy win7-en vagy kellesz hozzá valami patch vagy egyéb frissítés ??
válaszokat előrre köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Sajna a hibakódra kapott letöltendő file megnyitásakor ezt a választ kapomIlyenkor mi a fene a teendő?
Sajna most vagy ezért vagy külsö okból(nem tudom másik géppel ellenőrizni) olyan mitha fogná a netemet. Ugymond lassan nyilik meg minden. Firefox lassabb mint az Explorer.[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Morden24
nagyúr
válasz Embiman #2244 üzenetére
Az Autodesk saját FAQ-ja szerint Vista és Vista x64 rendszeren is tökéletesen működik a szoftver.
Személyes tapasztalatom nincsen, de ha nem is működik, nyilván már patch-elték, ergo nem okozhat gondot.
De van a 3DSMax-nak saját topikja, kérdezd meg ott, gondolom jobban tudják
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
Pár oldallal korábban felmerült ugyanez a hibakód, több ötlet is felmerült, végül valamelyik meg is oldotta a gondot. Első körben érdemes megnézned, hogy a rezidens védelmed nem kavar-e be.
Firefox lassabb mint az Explorer.
Miért, valaha gyorsabb volt?
Add-onok nélkül mi a helyzet?Sectumsempra - For Enemies
-
Zolás
addikt
válasz Morden24 #2247 üzenetére
Exploreren van add-on FF-en nincs.
Amugy általában a FF kicsit gyorsabb. De lehet hogy placébóCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Morden24 #2249 üzenetére
Általánosan.
Minden oldal nehezen jön be. Most elkezdtem visszafelé keresni az oldalak között mivel írtad hogy volt ez a hibakód de nem találom. Ált megnyomom az egy gombot vissza és 5sec mire betölt.
Azért gondolom hogy ez fogja a netet mert ha direkte inditom a frissítést akkor végképp lehal a net addig mig ki nem dobja a hibaüzenetet. Utána 5 perig teljesen normális minden és felugrik az üzenet( a Win uj frissítéseket talált kérjük telepitese. Na ezután megint haldolkik a net.
Azt kezd kicsit idegesítő lenni.Most megyek aludni hoénap Du megnézem mit lehet tenni ezzel a Win7el. Szeretem hogy mindenki dicséri nálam meg szórakozik. Mingyá feldobok egy warezest azzal hátha nem lesz hiba
[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs