- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz DrDobos #2500 üzenetére
Attól is függhet, mennyire régire... Egyébként szerintem a véglegesben is úgy lesz, hogy saját felelősségedre telepítheted, be is fogja aktiválni, és menni fog a Windows Update is, mert különben nagyobb botnet lenne belőle mint az XP-s gépekből volt
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
sh4d0w
félisten
Köszönöm a válaszokat.
https://www.coreinfinity.tech
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje használom már, eddig kb minden szép és jó, rendesen működik, nem volt vele semmi gondom egyáltalán, viszont 1 dolog baromira zavar... az új helyi menü. Valaki tudja / egyáltalán lehetséges visszarakni a win10 (és korábbi) állapotra?Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
szabeska
addikt
válasz racskobalazs #2503 üzenetére
Engem a kinézete nem zavar, csak az, hogy a "Továbbiak"-ra kell kattintani, ha mindent látni szeretnék (winrar kicsomagolás, nvidia vezérlőpult stb...) Elég gáz megoldás...
F1
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
A gépem nekem is elkezdte reklámozni a Windows 11-et, hogy hamarosan jön, és ellenőrizzem. A korábbi infók alapján már morcos voltam, hogy mi a bánatért kell a 8. generációnál meghúzni a vonalat Intel szinten miért nem jó a 7. Aztán később jött a hír, hogy ettől még korábbi vasakon is tesztelik.
Na már most ma letöltöttem a kompatibilitás ellenőrzőt, amely szerint csak! a processzorom ami egy Intel Core i3-7020U nem kompatibilis. Még a sarkalotos TPM 2.0 is benne van és be is van kapcsolva.
A kérdés az, hogy merjek frissíteni, és később talán bekerül ez is a listába, vagy egy idő után nem fog rá érkezni semmi Win11 alatt csak Win10 alatt. Édesanyám gépében egy Intel Core i5-7200U van. Ott ugyanez a helyzet.
Előre is köszönöm a segítséget!
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
King Unique
titán
válasz Gery1987 #2506 üzenetére
Esetleg mi lenne, ha megvárnád az alig 1 hét múlva esedékes hivatalos megjelenést, az október 5-ét amikor a Microsoft majd vélhetően több információt közül ez ügyben és tisztázódik, hogy pontosan mi, merre és hogyan? Sőt, ha pl. 2022 szeptember 30-án vagy akár 2025 szeptember 30-án áll neki ezen töprengeni a user, még akkor sincs elkésve...
Egyébként meg lásd alább, ott a hivatalos és bárki számára elérhető lista a kompatibilis Intel CPU-kkal, lehet nézegetni.
[ Szerkesztve ]
-
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Heroes fan
őstag
XDXDXD procicsere lesz ottan nagyon.
-
Kupszi
aktív tag
Hatalmas marketing lesz ez, ugyebár sok ember szeretne windows11-et, de ugye van egy nagy réteg aki emiatt cseréli is a prociját. Kicsit megmozgatja most a piacot a win11. Csak itt nehogy beleessünk a félvezető hiányba és akkor a CPU drágulást is lesz mire kenni. lassan eljutunk oda hogy egy középkategóriás PChez kell 1 millió forint.
[ Szerkesztve ]
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
válasz Doky586 #2511 üzenetére
a CPU-ban benne van, csak nem tudja kiolvasni BIOS frissítésig. Viszont szerintem el fogja fogadni az 1.x-et is, most is van BitLocker, OneDrive minden
-
racskobalazs
senior tag
Remélhetőleg idáig nem jutunk, elvégre épülnek az új gyárak úgyhogy lassan csak-csak rendeződik a dolog. Elvileg már rég nem gyártottunk eleget világszinten csak a covid betette az utolsó szöget.
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
varmi2
nagyúr
Tudtok adni egy letöltési linket a win11-hez?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
BiP
nagyúr
Próbáltad a hivatalos MS oldalt?
Esetleg visszaolvasni kicsit?Letöltés: [MS Windows Insider letöltő oldal] - Microsoft login szükséges hozzá.
Licensz: Igen. részletek: #2409 ( King Unique )[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
Sziasztok,
Dolgozós géphez használnám a jövő héten megjelenő Win 11-et.
Használt már valaki távoli asztalt az eddigi 11-es verziókban kipróbálva?
Távoli asztalt használok a Home Office során, ha frissítek szerintetek minden probléma nélkül lehet a hozott windows 10-es beállításokkal dolgozni tovább?[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Személyes vélemény: dolgozós gépen én kivárnék.
Alapelv: ami jól működik, azt ne változtasd meg.
Annyira talán nem sürgős a váltás. Lehet, hogy jól menne, de előfordulhatnak a legelején kompatibilitási problémák. Szóval nem erőltetném.Amúgy arra tippelek, hogy jó eséllyel működne, bár én VNC-t használok, nem a beépítettet, azzal nem volt semmi változás.
-
törölt tag
Közben meglett a Lenovo T400 laptop,és fel is pattintottam rá a W11-et,szerintem a gép korához képest jól megy. Persze lesz 8GB RAM-ra bővités. (Core 2 Duo P8400,120GB SSD,2GB DDR3 RAM,INTEL GMA 4500MHD,ATI Mobility Radeon HD3400 256MB DDR3)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
veterán
válasz pete_21 #2528 üzenetére
Ah, azokat elfelejtetettem. Leszedek mindent az Asus oldaláról aztán fel dobom, mert még azok ott vannak.
Szerk.: Feltettem mindent amit tudtam, de még mindig ott vannak... Valakinek volt hasonló probléma és sikerült megoldania?
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
félisten
-
félisten
-
válasz karldergroße #2535 üzenetére
Azt én is bírom, hogy valamelyik elmebeteg kitalálta ezt a dinamikusan mozgó start gombot... még az sincs, ami 1995 óta fix, hogy jobb sarok helyett, legalább középen fix, mert megnyitsz több alkalmazást, már elmozdul.
-
niof
addikt
válasz GoodSpeed #2537 üzenetére
Ez mondjuk jogos, lehetett volna fixen középen, de akkor meg hová teszi a megnyitott appokat? Köré? És melyik oldalon kezdje, és merre haladjon?
De a viccet félre téve, szerintem nem olyan rossz ez, csak nem ezen szocializálódott a dózer felhasználók 99,99%-a, és most fura. De ott az opció, hogy a klasszikust használd.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Geth
veterán
Minden rosszabb, mint a sarkok. Ha egér van épp a kezemben, egyetlen mozdulattal pozícionálható a kurzor, nincs szükség finommotoros mozgásra, pontosan tudom, hol fog landolni és ott mi történik kattintásra.
(Btw ugyanezért rossz a fenti tálca, ott az ablakok címsávjának elérését lassítod, ugyanez a probléma, csak nem sarokkal, hanem "szélével".) -
keIdor
titán
válasz karldergroße #2536 üzenetére
Engem nem zavar, kell a változás.
Elvileg vissza lehet tenni balra, de nem próbáltam, nekem tetszik középen, szerintem zseniális, nekem kényelmes, kézre áll…¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Arról van már esetleg információ hogy október 5-én hány órától lesz elérhető az új OS?
Nem Windows Update útján szeretnék frissíteni, hanem az ISO fájl érdekel és tiszta telepítés.Köszönöm.
-
-
varmi2
nagyúr
Feltettem ezt az új windowst. Eddig jónak tűnik, meg a játék is meg a bánya is hiba nélkül. És a win10-es licence-el sikerült aktiválni is.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
karldergroße
senior tag
Nem lehet visszatenni. Az ikonokat lehet csak balra tenni, magát a komplett tálcát a monitor bal oldalára nem, ahogy a 10-ben használom. Elég sokan háborognak is miatta, mert egy széles monitoron a tálca jobban kézre is esik, mint az egeret mindig lehúzkodni. Az oldalra tett tálcán több gomb fér el, mivel a gombok téglalap alakúak.
Amíg ez nem változik, nem frissítem. Másik a start menü kinyírása és az "ajánlott programok" című értelmetlen dolog bevezetése, valamint ennek gyakorlatilag teljes testreszabhatatlansága.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Boonen007 #2548 üzenetére
Próbáld ki még ma
-
Zoz
őstag
válasz Boonen007 #2548 üzenetére
Van, akár egy Core2-n is elfut.
Az Install fájl cserés trükkel bármire felmegy, amin a 10 elfut.
Meglátjuk a véglegesnél mennyire kell trükközni majd, állítólag ott egy figyelmeztetés után tovább lehet majd lépni ha nem tetszik neki a gép. Legrosszabb esetben marad az említett trükk
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest