- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
A Mikulás rendesen megpakolta a puttonyát az AVM-nél:
FRITZ!Box 7590 + FRITZ!DECT 200
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz betyarr #28902 üzenetére
Utánam másodikként miért ne?
Ezek minden esetben németek. És nem csak a GUI német, TAE=német telefoncsati (is) van rajtuk. A robotnyanya is németül kéri meg a partnert, hogy várjon, ha tartásba teszed. De azért nem kell minden nap Guten Tag-gal köszönnöd, elég ha a kalapodat megemeled (a tudása előtt)
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
nTom
aktív tag
Állítólag a német firm többet tud, mint az angol buherált. A Fritznél.
Én használtam a dect részét vezetékes telóval, de a telefont elraktam, elég a fritzfon app a mobilon, így ha vezetékesen keresnek, és kapcsolódom a wifihez, a mobilon csörög, arról is indítom a vezetékes hívásokat.
Sajnos amíg nem a fritz a fő router (telekom - cisco beltéri) addig nem tudom kihasználni a tudását[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
mesélj már légyszi bővebben erről a fritzapp-ról!hogy használod?folyamatosan fut a mobilon?nem meríti nagyon az akksit?vpn-en csatlakozol távolról?stb.
Sajnos amíg nem a fritz a fő router (telekom - cisco beltéri) addig nem tudom kihasználni a tudását
mert ha nem a fb kezeli a netet,akkor mit nem lehet használni?
pedig olyan sok itteni fórumozónak van fritzboxa,mégis nagyon gyér válaszokat kapok.nem látogatják a topikot
-
nTom
aktív tag
válasz betyarr #28905 üzenetére
Közvetlenül kellene elérnie a netet. Így nem tudok távolról csatlakozni az appal. Nem működik a vpn sem. Csakis wifivel otthonról. Az app fut a háttérben, ha otthon vagyok , a bejövő vezetékes hívás már csörög is a mobilon. A telekomtól a vezetékesen özön perc van minden irányban. Az lenne jó ha netről elérném a fritzet, és azon keresztül vonalas hívásokat tudnék indítani. Elvileg pár hónap és ki tudom próbálni ezt a lehetőséget is
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
köszi a választ!
ahha!tehát,így lehetetlen bekonfigolni a távoli elérést?ez azért van mert nem tudsz a szolgáltatói routerben bizonyos beállításokat elvégezni,vagy mert eleve kell a fritzboxnak,hogy az kezelje a bejövő netet?ez azért érdekel nagyon,mert nekem van egy synology routerem és a fritzboxot csak arra csatlakoztatnám.már ha lehet...az app mennyire meríti a telefont?
-
tibor23
senior tag
válasz betyarr #28907 üzenetére
A Fritz VPN-t csak akkor tudod aktiválni, ha az csatlakozik a netre. Előtte csak modem lehet, router (NAT) nem. A Voip rész sem túlságosan díjazza a Nat-ot, és ekkor a forgalom sem lesz priorizálva a voip-nak (stb).
Ezzel a fritz app merítéssel kapcsolatban csak annyit tudok, hogy a tableten mindig fut, és itthon a wifin csüngve alig merül készenlétben. Ha hívás van: csörög. De persze ez nem mobilnetről VPN-es elérés.[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
Ma nem Fritz!Box, hanem Powerline az AVM sorsolásban
FRITZ!Powerline 1260E készülékpár WiFi-vel
-
anadroid
senior tag
válasz milenda #28911 üzenetére
Úgy tűnik, Fritz!Boxból hiány van AVM-éknél. A mai eresztés ebből áll:
FRITZ!WLAN Stick AC 860 + Cap AVM
-
anadroid
senior tag
válasz whbear #28913 üzenetére
Nincs kint sehol sem. Pontban éjfélkor váltanak.
-
anadroid
senior tag
Az AVM adventi nyereményjátékában ma ezt lehet nyerni:
FRITZ!Fon C5 + FRITZ!DECT Repeater 100
-
vg
addikt
PC-re tudtok mondani programot callingcredit-hez? A VoipConnect program csapnivaló.
-
anadroid
senior tag
válasz instantwater #28917 üzenetére
Minden nap.
-
anadroid
senior tag
A mai AVM sorsoláson ezt lehet nyerni:
FRITZ!Box 7560 + Powerbank AVM
-
anadroid
senior tag
válasz zeon.hu #28921 üzenetére
Az elmúlt években még nem nyertem, pedig a kezdetek óta próbálkozok.
10 darab FRITZ!DECT 200Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Stanlee
őstag
Megleptem magam karacsonyra egy DECT ULE-s termosztattal. Igaz nem a Fritz!Dect 301-el, mert az nekem tul draga (47 €/db), hanem a Eurotronic Comet DECT egysegevel, ami mar kifuto peldany es igy "olcsobb" - 34 euroert mar a megeri kategoria. Elso tapasztalatok alapjan nekem hideg a vezerlese, marmint ahhoz szoktam hozza, hogy feltekerem a futest es megy addig, amig le nem tekerem amikor aludni megyunk. Ez ugye meri a homersekletet es amikor eleri a beallitott szintet a szobaban, akkor lekapcsol, ezt sajnos en megerzem, de majd meg probalgatom, hogy mit lenne erdemes beallitani, hogy nekem komfortos legyen. Viszont tetszett, hogy reggel nem a jeghideg lakasba kellett kimenni, hanem reggel hatkor elkezdte felfuteni a lakas lenti reszet, igy elvezheto homerseklet vart ram.
Karacsony utan veszek meg a tobbi futotestre is ilyen termosztatot, nem kell sok, csak 3 darab, es akkor a furdoszobat is tudom majd tavolrol kapcsolni, a haloszobaban meg majd ez tekergeti a termosztatot, hogy ne legyen vagy nagyon meleg, vagy csontig hatolo hideg.
A mai napi AVM nyeremeny jol jonne, hogy a homersekletet a lakasban tudjam merni es a Fritz!box ezt lassa is.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Siriusb
veterán
Mivel már sok idő eltelt, hogy Zoipert használtam, játszásiból ránéztem, mi lett belőle. (Tán akkor töröltem, amikor már csak egy fiókot lehetett regisztrálni). Kicsit meglepődtem, mert nem nyúltam semmiféle beállításhoz, így wifin és GSM kodekkel röccenésmentes beszélgetésem volt, jobb, mint a groundwire+wifi+uLaw-val.
-
bandiboy
csendes tag
válasz bandiboy #28722 üzenetére
Sziasztok!
Megosztanám az eddigi tapasztalatokat 3CX és ePhone párosítással kapcsolatban:
SIP Trunk regisztráláshoz a "Generic VoIP Provider"-t választjuk ki
Registrar/Server/Gateway Hostname or IP: sip.ephone.hu
Port: 31561
Type of Authentication: Register/Account based
Authentication ID (aka SIP User ID): ephone-os név (a @sip.ephone.hu NEM kell)
Authentication Password: csak az ephone-os jelszó
Main Trunk No: +36-al kell beírni a számot (abban esetben, ha magyar számunk van)
DID/DDI Number: +36-al kell beírni a számot (abban esetben, ha magyar számunk van)Jelenleg a megadott melléket hívni már lehet (3CX kliensen), most a kimenő hívásokkal küzdök.
"A végén, ami fontos számomra az én vagyok. Ami neked fontos az te vagy! Ez a dolgok rendje."
-
whbear
senior tag
válasz bandiboy #28926 üzenetére
Ez az alap, eddig semmi okosság nincs benne. Ezt magyaráztam pár hete. Mivel küzdesz? A 3CX olyan egyszerű mint a faék. Inbound és Outbound rules be van állítva? (Szerintem a 3CX zsákutca. Zárt rendszer, nem tudsz olcsón egy GSM/SIP átjárót csinálni, nem használhatsz akármilyen SIP klienst és hatalmas a késés valamint buta az Androidos sw mint a tök.)
[ Szerkesztve ]
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
whbear
senior tag
SIP kliens körkép Androidra. Groundwire-t addig frissítgették amíg visszatért bele a nagy késés. Viszont a hibás AGC megjavult. Uninstall... Jött frissítés a SessionTalk-hoz is. Az is nagyszerű lett, teljesen megbízhatatlan lett a push, soha nem értek el rajta. A hangminőség tökéletes, késés nincs. Hihetetlen de annyira nincs késés hogy az echo teszten úgy hallani hogy nem jön vissza hang annyira egyidejű a saját hanggal. Viszont dobálja a kapcsolatot. Uninstall... Bria hatalmas fejlődésen ment keresztül, szénné konfigurálható a push is és minden. Javították a mikrofon hang hibát, push tökéletes, hang és késés rendben. Viszont 7-es Android felett nem lehet beállítani saját csengőhangot csak üzenet hangot vagy a saját igénytelen hangját. Mindez a helpjében bőven dokumentálva van. IJB. Most egy heti használat alapján marad a Bria, üzleti felhasználásra tökéletes. Viszont nagyon be kell konfigurálni. Meghálálja. Zoiper jól működik de nagyon drága a push előfizetés. Akkor inkább a Bria. Sokkal igényesebb, főleg ha már fizetni kell érte havonta. És olcsóbb is. (Freepbx 13 Arubán a központ.)
[ Szerkesztve ]
-
whbear
senior tag
Kipróbáltam néhány nem SIP alapú voip megoldást, mert a SIP kliens, Aruba Cloud-on VPS plusz Reenger, Dellmont előfizetés azért oda ér mint egy Viber Out vagy Rebtel GBP-ben fizetve korlátlan global irányba. A tapasztalatok: Rebtel amíg creditet töltöttem fel jó hangminőség, kis késés. A korlátlan Global csomag megrendelése után használhatatlan lett. Support hangzatos kérdéseket tett fel de az egyszerű lényeget nem akarták tudomásul venni. Nem hallani amit mondok. Töröltem. 5+5 GBP bukó. Viber Out 1 EUR feltöltéssel tesztelve. Közel sem olyan minőségű mint a Viber hívások. Hatalmas késés, hol jó hol érthetetlen hang. Üzleti célra használhatatlan. Magán célra elmenne. A Skype Out hozza a szokásos kiváló minőséget, tökéletes hang, semmi késés és minden hívás biztosan kimegy. Viszont itt csak 400 perc van cca 1850 forintból. Ami nekem elég de lehet másnak nem. Visszatértem a SIP alapú megoldáshoz, mert ott van lehetőség kísérletezni de a Skype a legjobban használható akár üzleti célra is.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz whbear #28932 üzenetére
én is próbálgattam a napokban: zoiper pro: egész jó,de csak a gsm kodek ami nálam használható.a hangminőség kb. tényleg gsm,késés csak nagyon minimális van,mondhatni észrevehetetlen.eddig minden hívás rendben volt,nem voltak hallózások,zörejek,visszhang és tsai.acrobits softphone: ma újra feltettem,mert egy darabig nagyon jó hangminőséget produkált az ulaw kodekkel,meg minden rendben ment,de anno végül megváltam tőle,mert volt pár hívás,ahol egyszerűen elnémult a vonal beszélgetés közben.pedig tényleg szuper a hangminőség,szinte meglepett,amikor a napokban újra elkezdtem rajta keresztül telefonálni.
a bria egyébként mennyibe kerül?kell még valamit hozzá megvenni?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz zeon.hu #28900 üzenetére
Erre nincs ötlet?
Kínomban már a mélyvíz topikban is rákérdeztem, de hiába, válasz sincs.#?*@&!
-
anadroid
senior tag
Ma megint telefonokat sorsolnak az AVM-nél:
FRITZ!Fon C4
-
whbear
senior tag
válasz betyarr #28933 üzenetére
A Bria 0.99 USD / hó vagy 9.99 USD / év. Minden benne van ebben az árban. G729, ZRTP, PUSH, amit csak el tudsz képzelni. Tökéletes a Bluetooth egy Kinivo BTC-455-el megy nap mint nap. Van 2 hét trial.
Zeon: Miért szenvedsz vele? Lehet hogy azon a hardveren nincs megoldása a problémának. Próbáld ki a Briát vagy mást. A push amúgy is jó dolog. Jobb mint az akkuzabáló folyamatos logged in robotolva.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
-
tibor23
senior tag
Meg kell mondjam, csodállak benneteket, mennyi időt és energiát tudtok rászánni, hogy android alól szépen menjen a voip. Viszont akár mekkora munkát tönkretesz pl. egy sw. frissítés, de hát erről szól az android...
Jelenleg a T Dominósoknak lehetőség van 300perc összes Mo. beszélgetésre 600Ft-ért 1 hétre, mindössze egy (ingyenes) sms-t kell küldeni, és működik. Azt nem tudom, hogy tartós ajánlat vagy rövid távú, de ez jobb ajánlat, mint a legjobb voip, legalábbis annak aki nagyjából ki tudja használni.
-
betyarr
veterán
válasz tibor23 #28944 üzenetére
tulajdonképpen megoldható lenne szerintem a dolog,csak gondolom a fejlesztők nagy részének nem éri meg belefeccölni az energiát,az időt és a pénzt,mert nem nagyon éri meg.külföldön nem csinálnak ekkora hajcihőt a voip-ból.jobbak a mobilpercdíjak és/vagy a fizetések.
én munkahelyi melléket is használok a mobilomon wifin és mobilneten is és az MINDIG tökéletes minőség.még izlandról,vagy a feröer szigetekről is úgy telefonáltam haza,hogy nulla volt a minőségromlás. -
tibor23
senior tag
válasz Siriusb #28945 üzenetére
Nyilván mindenkinek más a használat, az átlagos tul.képpen semmit sem jelent. 600Ft 1 hétre, 2400Ft egy hónapra szerintem a felhasználók 90%-ának kvázi korlátlant jelent. Ennyiért tuti sehol sincs ilyen ajánlat, voip-on sincs.
Az más kérdés, hogy lejáratkor töltögetni kell, vagy nem is enged azonnal - nem tudom én nem próbáltam, viszont az androidos kliensekkel való szórakozás sem kis pálya. -
Siriusb
veterán
válasz tibor23 #28948 üzenetére
Áprilisban töltöttem fel 10 euróval, 5 még mindig megvan, ráadásul tengerentúli hívások is vannak benne. Ez a te ajánlatoddal - az esetleges mobilneten túl - 1500 Ft helyett 19000 Ft lett volna, azaz nagyságrenddel több, és a külföldi hívásokat bele sem számoltam.
Aki korlátlanul akar beszélni, az meg belép egy flottába, ahol elég jó áron kaphat ilyen csomagot. Havi 4400 forintért vezetékes telefoncsomag van a T-Home-nál 5000 perc lebeszélhetőséggel. Vagy vesz egy VoIP telefont az ember, rádugja a routerre, s tökéletes minőségben beszélhet.
Akárhogy is nézem, az általad javasolt megoldás leginkább a szolgáltatónak jó, s nem nekünk.Amúgy szerinted aki Dominós, az azért megy feltöltőkártyás csomagba, hogy utána havidíjat fizessen a beszélgetéseiért?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest