- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
qisqaqas
senior tag
válasz seniman #30543 üzenetére
KöszI
Bluechipet még hajnalban megleltem, Tody boltja meg kiment a fejemből
Ha nem elég a 20 centi akkor nagyobbra szabom, de remélem nem lesz erre szükség. Az illetőt ha addig nem kerülne elő, felkeresem.
(#30544) Baltoafarkas Az összerakás legyen az én bajom, magamnak emeltem ilyen korlátokat. Most már a kínálattal is tisztában vagyok valamennyire, és agyaltam ezen egy újrabb sort. Eleve risercarddal ki lesz emelve a GPU és elforgatom 90 fokkal. A nagy ventit hagyom a francba, egy radiátoro venti lesz fent ahol a nagyobb jobb. (140es, 180as) Ez menne felülre Akkor nem csak a fizika de egy jó nagy propeller is segítene. A nagy beszívó ugrik akkor, de kell majd még 1-2 kisebb venti amit mondjuk a ram modulok közé beragadt meleget kiviszi. Utóbbit direkt alacsony fordulaton üzemeltetném, talán valami atmellel meghajtanám őket. Aztán hogy a pumpa és a tartály hova férnek el... az rejtély.
[ Szerkesztve ]
CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest