Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• spanglee001

addikt

válasz Snip3r_HUN #18946 üzenetére

Igen elvben ugyanaz, kinézetre tartozékai is hasonlítanak, de valóban adnak molex csatit is, és nagyobb támogatottsága van az EK-nak. Meg youtuben láttam vidiket, a phobya szemre gyengébb aramlása volt és hangosabb is. Innen több emberrel beszéltem privátban is, olvastam mindent mindenfelé. Forgalmazókkal felvettem a kapcsolatot. Ahány ember annyi vélemény :F a lényeg bármit veszel max 1-2 fok eltérés lesz, minden jóminőségű anyag, kinézetre kell vásárolni ami fontos az a radi kb ennyire jutottam. Vegül azért maradt az ek, mert lattam egy vidit full igényes vízhűtés valami extrem pc-ben, ezzel a szivattyúval volt, ha neki jó hát nekem is :DD
    Ami nemértek melegszik a szivattyú??? Mértnem kering át rajta a víz belül, és miértnem hűti le, látom külön hűtést árulnak lainghoz is 40-50 k pumpa, de még hűteni is kell :F Egy kis radifelfigató 2db kis lemez pár db kis csavarral 4000 ft picit lehúzás szaga van.
    Azért a mechanikus áramlás mérő, mégis biztosabb mint egy épp "a program nem válaszol".
    De ha nem találok akkor az lesz. Viszont több vélemény is van, ha lassabban folyik a víz tovább van a radiban jobban lehül, vagy gyorsan folyik a radiban több víz hül le de nem annyira hidegre. Ezt valaki letesztelné ha nincs rá válasz.

netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

Új hozzászólás Aktív témák