- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
válasz Snip3r_HUN #18946 üzenetére
Igen elvben ugyanaz, kinézetre tartozékai is hasonlítanak, de valóban adnak molex csatit is, és nagyobb támogatottsága van az EK-nak. Meg youtuben láttam vidiket, a phobya szemre gyengébb aramlása volt és hangosabb is. Innen több emberrel beszéltem privátban is, olvastam mindent mindenfelé. Forgalmazókkal felvettem a kapcsolatot. Ahány ember annyi vélemény a lényeg bármit veszel max 1-2 fok eltérés lesz, minden jóminőségű anyag, kinézetre kell vásárolni ami fontos az a radi kb ennyire jutottam. Vegül azért maradt az ek, mert lattam egy vidit full igényes vízhűtés valami extrem pc-ben, ezzel a szivattyúval volt, ha neki jó hát nekem is
Ami nemértek melegszik a szivattyú??? Mértnem kering át rajta a víz belül, és miértnem hűti le, látom külön hűtést árulnak lainghoz is 40-50 k pumpa, de még hűteni is kell Egy kis radifelfigató 2db kis lemez pár db kis csavarral 4000 ft picit lehúzás szaga van.
Azért a mechanikus áramlás mérő, mégis biztosabb mint egy épp "a program nem válaszol".
De ha nem találok akkor az lesz. Viszont több vélemény is van, ha lassabban folyik a víz tovább van a radiban jobban lehül, vagy gyorsan folyik a radiban több víz hül le de nem annyira hidegre. Ezt valaki letesztelné ha nincs rá válasz.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- AQUA COMPUTER cuplex kryos NEXT AM4 - Acetal/réz
- EK-Quantum Vector Strix/TUF RTX 4090 D-RGB - Nickel + Plexi
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- GPX-N Alphacool Eisblock Aurora Plexiglass RTX 3090/3080 with Blackplate
- ASUS ROG Ryujin II 240 (90RC00A0-M0UAY0) - ÚJ, BONTATLAN, SZÁMLÁS, GARANCIÁLIS!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest