Hirdetés

Aktív témák

  • atuci

    senior tag

    Egy angol hazaspar a brit Nemzeti Galeriaban egy muveszeti kiallitast latogatott, ahol egy kepet bamultak, ami teljesen osszezavarta oket. A kep harom fekete ferfit abrazolt egy padon ulve teljesen meztelenul. A ket szelso ferfi farka fekete volt, de a kozepsoe rozsaszin. A galeria neger teremore eszrevette a hazaspart, hogy nem ertik a kepet es elkezdte nekik magyarazni, mit is abrazol a festmeny.
    Tobb mint fel oran keresztul magyarazta, hogy a kep mennyire az afro-amerikai ferfiak szexualis elnyomasat jeleniti meg a feher patriarchalis tarsadalom altal.
    - Valojaban - mutatott ra- nehany komoly kritikus azt hiszi, hogy a rozsaszin penisz tukrozi a homoszekszualis ferfiaknak a mai tarsadalomban tapasztalt kulturalis es szocialis hatranyossagat.

    Miutan az or elment egy skot ferfi lepett oda a hazasparhoz es megkerdezte:

    - Akarjak tudni, valojaban mit is abrazol a kep?
    - Aztan On milyen alapon hiszi azt, hogy tobbet tud mint az or?
    - Mert en festettem - felelte a skot - Az a helyzet, hogy azok a ferfiak egyaltalan nem afro-amerikai ferfiak. Csak 3 skot banyasz a muszakjuk utan, furdeshez keszulodve. A kulonbseg csak annyi, hogy a kozepso delben hazament ebedelni.......

    Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

Aktív témák