Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #31757056

    törölt tag

    válasz Dalai Láma #8466 üzenetére

    Na, és manapság hol látsz olyat, hogy mondjuk egy kétéltű megszül egy rágcsálót? Ugye hogy sehol, és évezredes feljegyzések sem igazolják ezt. De fogalmazzunk árnyaltabban, például egy kétéltű szül egy olyan fajt, ami már tartalmaz rágcsáló és kétéltű szerveket is, ilyen sincsen. Feltételezésnek még elmegy, de a tudomány nem ezt támasztja alá.
    A tüdős hal pedig csak egy ugyanolyan hal mint a többi, de alapvetően a napjainkban az sem fejlődik tovább semmivé, nem hoz világra olyan utódot, ami másmilyen mint ő, csak egy újabb tüdőshalat nemz. Mondjuk a tudósokat is erősen megosztja az evolucionizmus kontra értelmes tervezettség, aminek leginkább a saját büszkeségük az oka, vagyis nem ismerik be, hogy tévedtek, ahogyan haladnak előre a kutatásaikban, hanem a tudományt megpróbálják a saját önigazolásukra felhasználni. Némelyek elfogadják, némelyek nem. Ez van.

    Úgy látom abban viszont egyetértünk, hogy a puszta létünk és egyéb fajok léte nem a véletlen műve, csak ezt te úgy látod, hogy a fejlődésünkre az evolúció volt egy eszköz, ellenben én úgy vélem, hogy a különálló fajok külön tervezés eredményei. Persze ez nem az én puszta véleményem csupán. Az elmúlt években nem kevés szabadidőm volt, és mivel nagyon is érdekelt mindig ez az egész, sikerült átrágnom magam a témában egy rakás íráson, könyvön, dokumentumfilmen, és nekem is be kellett látnom (nem volt könnyű felismernem és elfogadnom, hogy a közoktatásban egész végig hazudtak nekem), hogy a legmodernebb tudomány az evolúciót cáfolja, és egy sor ellenérvet hoz fel ellene. Ennek leginkább a DNS-RNS témában érdemes utánajárni, a mikrobiológia nagyon sok választ rejt. De az agykutatásban is van pár nem mindennapi csemege. :)

    Többieknek megelőlegezésül: jöhettek bátran hülyének nézni! :)

    Ennyi voltam, köszönöm, hogy itt járhattam. :) :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák