Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anfänger

    őstag

    válasz MageRG #26620 üzenetére

    Vagy esetleg ez olyan mint a tulpa - ha eléggé meggyőzöd magad, akkor a valóság is megváltozik?
    Nem,hanem ez a valóság Jézus Krisztus szerint. A "hegy"-re lehet gondolni szó szerint és átvitt értelemben is.

    2Kir 1:10 Felelvén Illés, monda az ötven ember előtt járó főembernek: Ha én Isten embere vagyok, szálljon tűz alá az égből, és emésszen meg téged és az alattad való ötven embert. És tűz szálla alá az égből, és megemészté őt és az [ő] ötven emberét.

    Ha ez megtörtént,márpedig az Ige szerint Igen,akkor a hegyet is el tudja mozdítani az a hívő aki nem kételkedik. De vajon van- e olyan hívő aki ebben nem kételkedik? Itt ez nagyon fontos,éppúgy,mint abban a szituban ahol Jézus Krisztus tanítványai nem tudták kiűzni a néma epilepsziásból a gonosz( néma,epilepsziás) szellemet. Pedig ők is tettek csodákat és látták,hogy Jézus is minden beteget meggyógyít. Mégis volt bennük kétely és
    ( hitetlenség),mégpedig azért mert nem zabolázták meg a testies elmét böjttel( azaz nem változtatták meg az elméjüket,hogy igaz legyen minden esetben rájuk is amit Jézus mondott:
    Márk 9:23 Jézus pedig ezt mondta neki: ha valamit tehetek? - minden lehetséges annak, aki hisz...

    Jézus Krisztus kiküldött 70 embert párban,hogy hirdessék azt,hogy elközelített Isten országa,gyógyítsák meg a betegeket.... Meg is tették.
    Az Ige szerint minden újjászületett fel van ruházva azzal a mennyei erővel,ami ehhez kell. Csak ott van az elménk az útban,a tanult dolgok,a látott ,halott,tapasztalt dolgok korlátozzák ezeket. A hagyományok sem ezeket erősítik. A világ beállítottsága sem,ami azt sulykolja az emberbe, hogy a vagyon dönti el,hogy milyen ember vagy,az alapján ítélnek meg sokan. Ehhez képest az Ige azt mondja,hogy keressétek először Isten Királyságát és minden más megadatik néktek.
    Ki hajlandó arra, hogy meghal önmagának és él az Istennek?

    Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

Új hozzászólás Aktív témák