Hirdetés

  • Mindent megtudtunk az új Nokia 3210-ről

    ma Részletes képek, specifikációk és euróban megadott ár is van a legendás modell újraélesztett verziójához.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz kymco #22148 üzenetére

    "Nem szeretnék bulvár irányba, de nem arról szólnak a mesterséges intelligenciával kapcsolatos scifi-k nagy része, hogy öntudatra ébrednek, és nem azt teszik, amire az alkotók szánták? Ez is rossz példa valójában."

    Tényleg rossz példa, tőled pedig különösen rossz, mert ez Istentagadás. Mármint az, amit ezzel bizonyítani szeretnél. Ezzel tagadod az Isten mindentudását, mindenhatóságát és/vagy azt hogy Isten a Szeretet Istene.

    1 Ha nem ismerte fel a hibát, akkor nem Mindentudó,

    2. ha felismerte, de nem tudott javítani rajta, akkor nem Mindenható,

    3. ha pedig felismerte és tudott is volna javítani rajta, de nem tette, akkor nem a Szeretet Istene.

    Amúgy egyetértek veled, Isten, ha létezik akkor NEM Mindenható, nem Mindentudó és nem a Szeretet istene.

    "Csűrhetjük, csavarhatjuk, de nem tudjuk bizonyosan, hogy mi volt Isten gondolata, "

    Isten kifürkészhetetlen. Ha már más érv nincs előjön ez. Ezzel nem magyarázol meg semmit, csak máshova helyezed a kérdést. Miért kifürkészhetetlen? Mi titkolni valója van előttünk, ha őszinte? Lehet, hogy akiről beszélgetünk az nem is Isten, hanem a Sátán? Rá sokkal jobban ráillik a titkolódzás, a ravaszság. Talán ezért is találta ki a Bibliát. Mert ez nem a Szeretet istenére, hanem a Sátánra vall, legalább ezen gondolkozz el:

    """A szeretetről pedig ne beszéljünk akkor, amikor egy mindenható nem lép közbe akkor, amikor 100%-ig(!) bűntelen emberek 100 milliói hallnak meg a legkegyetlenebb, legszörnyűbb kínok között. Ha ez neked szeretet, akkor erre nem tudok mit válaszolni. A vallásos emberek ezen vaksága rendkívül irritál.

    "fontos az elbukó ember,"

    Az elbukó ember lehet hogy fontos számára, de a bűntelenek nem. Lásd az előző megjegyzésem. És ne kérdezd, hogy milyen emberekről van szó akik 100%-ig bűntelenek, mert az végtelen cinizmusról tenne tanúbizonyságot. Pontosan tudod, hogy kikről beszélek. Sokszor írtam is."""

    "Pontosan tudta, ha úgy alkotja meg az embert ahogy megalkotta, akkor 100%-ig (!!!) bűntelen emberek 100 milliói fognak meghalni a legkegyetlenebb, legszörnyűbb kínok között. Mégsem változtatott ezen. Előre megfontoltan akarta ezen emberek halálát (is) a "Szeretet" Istene."

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák