Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Noddy

    senior tag

    válasz hallari #14131 üzenetére

    A Szent Lélek fontossága nyilván való. Ezzel eddig is tisztában voltam, és napról napra meg is tapasztalom munkáját, fontosságát.

    De ettől még továbbra sincs kapcsolat a 10 szűz példája és a Szent Lélek között, te ezt önkényesen erőszakolod bele, a Bibliában erre semmi utalás nincs.

    De ismétlem még egyszer. A Szent Lélek fontos. De amiket leírtál semmi köze a Szent Lélekkel való betöltekezéshez. Ha hozol valami igazolást akkor elfogadom.

    Hunork

    Sajnálom hogy félreértettél. Én becsülöm, hogy ilyen értelmes fiad van aki mer és tud is kérdezni ilyen dolgokat. Látszik, hogy érdekli a körülötte lévő világ és szeretné minnél jobban megismerni.

    A másik mondandóm. Ha Isten kinyilatkoztatja magát, akkor miért egy magad által kitalált Istent farigcsálsz? Persze, ha a Biblia Istenét puszta emberi kitalációnak tartod, de ha ott van egy ezrelék esély, hogy Isten megakarja magát ismertetni az emberrel, akkor nem találok ki magamnak egy sajátot, amit a kedvem szerint alakítok és kb. ez azt jelenti hogy én vagyok az isten...

    [ Szerkesztve ]

    Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Új hozzászólás Aktív témák