Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    válasz NyalokAA #9808 üzenetére

    Köszönöm a választ!

    1 darab felvevőst mindenképp szeretnék (magunknak), anyósnak, gyereknek jó a sima, de azokon is ami HD csatorna az HD legyen. Fentebb olvastam olyat, hogy HD-s csak 2 lehet, ez ugye nem igaz? Illetve én olcsóbb plusz beltéri árakat láttam (100-500-1000)
    Leányálom kérdések: Ezek az egységek tudnak mondjuk pendrive-ról filmet játszani? Vagy hálózati meghajtóra csatlakozni? Esetleg olyat futtatni mint HBO Go vagy Netflix?
    Az általad említett 10 ezres ár akkor tartalmazza a vezetékezést mind a 4 beltérihez és a 4 kimenetes fejet a tányérral, konzollal? Mekkorát adnak? 60-ast? Ebből minden a szolgáltató tulajdona marad, vagy a 10 ezer forinttal megvettél valamit? Lehet (ráfizetéssel) nagyobbat kérni, mondjuk 80-as tányért a jobb időjárási tartalék érdekében?
    Búnusz kérdés: Korábban egy 4 méter magas falon volt műholdvevő fölszerelve, esetleg érdemesebb a régi földi antenna rúdjára szerelni a tetőre? Kábelezést a padláson vagy az eresz alatt végzik? Jelenleg kábeltévé miatt van kihúzva koax a padlás egy központi pontjáról (pont a földi antennarúd mellett) ezekhez a tévékhez, akár azt is tudják használni hogy ne kelljen annyit furkálni? Vagy az a mostani kábelszolgáltatóm tulajdona?
    Amit még néztem, hogy Dányban lakom, a legközelebb Újpesten, Dunakeszin, Üllőn van megyén belül kereskedés mind 35-40 kilométer, de van pl Hatvanban ami közelebb van, de másik megye. Vagy majd ők megmondják ki jön ki?

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák