Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    válasz Rick4 #12542 üzenetére

    Jogos, de nagyon az jött le nekem, hogy valamiért közük van egymáshoz, ebből a mondatból:
    "Se kicserélni nem akarták, se másikat adni, írtam a Posta Tibinek egy e-mailt, hogy tudja, hogy zajlik a szegedi üzletben az ügymenet?"

    Valóban nem tudok mindent, de a fél információkból nem értettem meg mire akarsz kilyukadni (ezért utálom a jogi szöveket is, úgy van csavarva, nehogy megértsd) A szegedi üzlethez ezek szerint van vmi köze a sat.hu csapatnak??
    Én is csak leírtam a tapasztalatomat, a szegedi boltot nem ismerem, a sat.hu-t igen.
    Azért te is látatlnban jósolsz kicsit :D Meg se írtam a típust mit akartam venni...
    Amikor megrendeltem, megnéztem a weboldalakat, sat.hu-nál volt raktáron, forgat-sat-nál nem deült ki, a műholdastv-nél meg nincs raktáron sem; ezért esett a választás elsőnek a forgat-sat-ra és ezért nem hívtam fel őket. Azért azt tegyük hozzá, hogy az több mint 1 hónap várakozásom alatt én felhívtam őket 1 hét után, de utána maguktól fel nem hívtak volna, vagy válaszoltak volna a levelemre, egyáltalán mikorra várható, berendelték-e a beszállítótol stb... Ez minden, csak nem megfelelő hozzáállás az én szememben. Régóta foglalkozok műholdvétellel, régebben sokat szereltünk és rengeteg dolgot rendeltünk, de ilyen hozzállással sose volt dolgom. Egy üzlet 2 oldalú és itt nem csak én vagyok hibás... De nézd meg a google értékelést, a netes vásárlása mindenki panaszkodik.
    Ezután írtam a műholdastv-nek is, de a szállítást nem vállalták volna be, ezért (is) maradt a sat.hu.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!

Új hozzászólás Aktív témák