- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
Dealer95
őstag
válasz Intruder2k5 #7398 üzenetére
Illetve mobilon nem töltötte be a hirdetések alatti hsz-eket sem
-
Beggar
csendes tag
Sziasztok. Mobilon Chrome böngészővel tapasztaltam azt, hogy a profilra kattintva annak nagy része nem jelenik meg. Nem tudok mobilról képet csatolni róla.
[ Szerkesztve ]
-
gya/352
tag
Üdv! Bocsánat ha volt már...
Mobilon (Samsung A3 első kiadás) a Chrome és a Samsung böngészővel is, mobil és asztali nézetben is, nem jelenik meg a Blokkméret ill a Rendezés lista. Böngészők frissítve vannak, gyorsítótárakat, sütiket, egyebeket kitöröltem. A probléma független attól is hogy éppen be vagyok-e jelentkezve vagy sem. -
Orion82
tag
Sziasztok!
Nálam a privát üzeneteket nem engedi törölni. Felugrik a rákérdező ablak, de az OK gombra kattintva nem történik semmi. Ugyan úgy ott marad a másik üzenetküldő
Továbbá az üzenetíráskor látszódik egy szövegdoboz keret, ami igen zavaró
win 7 64 bit, böngésző: expolrer 11es verzió: 11.0.9600.19080
[ Szerkesztve ]
-
gya/352
tag
Ha jól emlékszem a frissítés előtt a PH! appból nem dobott ki ha böngészőből is beléptem. Most igen, kivéve ugye ha a böngészős belépésnél beikszelem hogy máshonnan de dobjon ki. Nem lehetne ezen változtatni, hogy az appra ez a kiléptetés ne vonatkozzon?
-
Dealer95
őstag
Hirdetés módosítás:
Hiába törlöm az egyetlen feltöltött képet, mentés után ugyan úgy ott marad a kép. -
törölt tag
válasz Intruder2k5 #7398 üzenetére
Lehetne is egy ilyen opció, hogy a hirdetés feladásakor a feladó eldönthesse, hogy kér-e hozzászólásokat a hirdetése alá, vagy sem.
-
aktív tag
-
-
-szabi-
addikt
Településre csak a hat főkategóriában lehet szűrni, az egész apróra nem.
-
Lackooo84
nagyúr
Most vettem csak észre, hogy én az átállás előtt nem sokkal vettem hirdetés hosszabbítást, és most azt írja az oldal, hogy 2 hét és lejár. Ugye az eredeti időpont jóvá lesz írva?
The Truth is out there...
-
őstag
Éles szituációban botlottam bele privát üzenet küldése közben egy bugba, ami a link beillesztéssel kapcsolatos. Megpróbáltam reprodukálni, és az alábbiak szerint sikerült, új privát üzenet írásakor:
Teszt
(enter)
(enter)
Teszt.
(Link beszúrása)
(Mégsem)
(Link Beszúrása)
https://goo.gl/maps/rC7zZy6wHzE2
(Beszúrás)
(Link Beszúrása)(Mégsem)
(Link beszúrása)
https://goo.gl/maps/rC7zZy6wHzE2
(Beszúrás)Ekkor rossz helyre, a teljes szöveg legelejére illeszti be a linket.
(Link beszúrása)
Remélem érhető, ahogy leírtam. Tudom, szélsőségesnek tűnik az eset, de tényleg éles szituációban futottam bele. (Sőt, éles szituációban azt is sikerült elérni, hogy a "Beszúrás" és a "Mégsem" gomb közé került a [link]. De ezt már nem volt türelmem reprodukálni.)
[ Szerkesztve ]
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
HÁZIGAZDA
válasz Lackooo84 #7425 üzenetére
elvileg igen, jóváír(t)unk mindent, PH!ontokat lehet kapni, aztán abból vásárolni mást -- de ez még nincs rendesen hangsúlyozva az oldalon.
mára amúgy letesszük a lantot, csiholtunk kis minimálhelpet, meg kergettük a bogarakat, kb. egy nap és jönnek a már csak lassabban gyógyítható dolgok. (amik nem percekben, hanem órákban, rossz esetben napokban mérhetők)
az egyik kedvencünk lesz, hogy ötféle mobil OS és kilencféle böngésző mellett hogy tördeli az oldalt........
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
SUPREME7
addikt
válasz Oliverda #7424 üzenetére
A Beállítások oldalon lehet állítani desktop/tablet nézetet, kényelmesebb lenne egy képek nélküli kompakt hirdetés listázós mobil nézet, de ez is több mint a semmi.
Ja közben látom voltmár
[ Szerkesztve ]
-
MitoGábor
tag
Ha módosítani akarom a hirdetésem egy új, másik kép felrakásával, akkor a régi képet hiába törlöm ki, ahogy visszalépek újra megjelenik és ismét belépve tudom végleg törölni
[ Szerkesztve ]
06-70-385-0717 <> mitogabor@vipmail.hu
-
MitoGábor
tag
Most vettem egy Apple Watch-ot. Értékeltem, ő is értékelt engem, mégis az avatarom mellett van az 1-es jel+sárga csíkkal ki is van emelve, hogy van egy értékelésre váró üzletem.
06-70-385-0717 <> mitogabor@vipmail.hu
-
SUPREME7
addikt
Apró bug, egy hirdető összes hirdetésének listájánál, a lapozó nem csak az ő hirdetéseit számolja, hanem az összes aktív hirdetést. [kép]
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz SUPREME7 #7434 üzenetére
Kifutottam a szerkesztésből.
+1 bug, kedvencekhez adásnál a hirdetés eredeti címével rakja be a kedvencek listájába, pl: https://hardverapro.hu/apro/8_3
-
sysdec
csendes tag
Üdv !
Az oldal OK, ráfért a frissítés. Nekem még ( mindig ) 3 észrevételem, javaslatom van :
1. ( Az új oldalon még nem próbáltam, ) de a képeket még mindig csak egyenként lehet feltölteni ? Ez nagyon XX. század még :-) Más oldalakon egyszerre ki lehet jelölni a maximális számú képeket...
2. Azt, hogy hányszor nézték meg a hirdetésünket, azt hol találom ezen az új felületen ? Lehet, hogy vak vagyok... ?
3. A régi, több éves archivált hirdetéseinket miért nem tudjuk végleg törölni ? Vagy megint én nem látom :-) ?
Köszönöm...
Csaba
https://www.jofogas.hu/magyarorszag?account_list_id=a6b00935c58ea7bd2245009f0a60e5fe
-
KOMPHONE.HU
csendes tag
Sziasztok!
Nem találtam rá infót, de a kártyás fizetés előreláthatólag mikor lesz elérhető?
Előre is köszönöm.
üdv
Tel: 0630-522-4188 E-mail: info@komphone.hu Webshop: www.komphone.hu Üzletünk címe: 1149 Budapest, Fogarasi út 11. Facebook: KomPhone Fizetési lehetőségek: készpénz, átutalás, bankkártya Nyitva tartás: Előzetes bejelentkezés alapján Hétfőtől Péntekig: 10:00-18:00 / Szombat - Vasárnap: ZÁRVA
-
MODERÁTOR
válasz KOMPHONE.HU #7438 üzenetére
Szia!
A barion-t választva tudsz kártyával fizetni.
-
nagyúr
Sziasztok! Nemtudom, hogy írta-e már valaki, de írtam egy hirdetésre valakinek és elküldte, de úgy csinál, mintha nem. Nem jön fel egy újabb ablak, hogy elküldve, csak úgy marad ott a szerkesztőablak, amiből újból elküldhető.
-
KOMPHONE.HU
csendes tag
válasz Intruder2k5 #7440 üzenetére
Nagyon köszönöm.
Tel: 0630-522-4188 E-mail: info@komphone.hu Webshop: www.komphone.hu Üzletünk címe: 1149 Budapest, Fogarasi út 11. Facebook: KomPhone Fizetési lehetőségek: készpénz, átutalás, bankkártya Nyitva tartás: Előzetes bejelentkezés alapján Hétfőtől Péntekig: 10:00-18:00 / Szombat - Vasárnap: ZÁRVA
-
aktív tag
válasz Intruder2k5 #7440 üzenetére
Én nem tudom kiválasztani, azt írja hamarosan.
"Abban az egyetlen percben benne volt életem minden boldog pillanata."
-
MODERÁTOR
válasz FrozenThrone #7443 üzenetére
Hmm, ez tényleg így van, elnézést, nem próbáltam.
-
parlamentpc
csendes tag
Sziasztok, nem tom, hogy jó helyre írom a témát, de az a baj, hogy pay-pal fizetéssel szerettem volna kifizetni a hirdetésemet, ezt a bankszámlámról le is vonta, de a hirdetésem maradt a régiben, azaz a kosárból nem aktiválta! Mit tegyek?!
Üdv.: Computer üzlet 1054 Garibaldi utca 1 www.parlamentpc.hu info@parlamentpc.hu T.:(061) 3010328 (0670) 4261308
-
HÁZIGAZDA
válasz parlamentpc #7445 üzenetére
melyik hirdetés (linket kérünk szépen) és mit vettél pontosan?
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
win10, Firefox 61.0.1 (64 bit)
Amennyiben Hardveraprón vagyok belépve és látom hogy a "kedvenc fórtumtémáim" között vannak új hozzászólások, én onnan szoktam jobb egérgombbal kattintani és új lapon a fórumot megnyitni.
Na ilyenkor az új ablakban elfelejtődik az aktív belépésem és újra be kell lépni.
Üdv[ Szerkesztve ]
gyulaszu
-
Hello!
Ma a Logouton olvasott blogbejegyzést olvasva
https://logout.hu/bejegyzes/herr_z/meizu_pro_7_proba.html
Ha az "apróhirdetések"-re kattintok, akkor ide visz a link:
https://hardverapro.hu/aprok/hardver/index.html
Gondolom az lenne a jó, ha a főoldalra jutna az ember. Belépve nem voltam.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/cikk/retro_kk/teljes.html
-
parlamentpc
csendes tag
Sziasztok, nem vásárolni szerettem volna, hanem hirdetést adtam volna fel pay-pal-lal fizetve.Íme a link:
MSI GeForce GT 1030 2GB VGA kártya dobozában, garanciával akciÓÓÓ!
és a bizonylat amit mail-ban kaptam:This charge will appear on your credit card statement as payment to PAYPAL *HARDVERAPRO.
Merchant information:
PROHARDVER Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság
parci@prohardver.hu
http://hardverapro.hu
0036703716655 Instructions to merchant:
None provided
Shipping information:
Shipping method:
Not specified
Description Unit price Qty Amount
Plusz hirdetéscsomag
Item #: PH-uad-bundle-01
250 HUF 1 250 HUF
Plusz hirdetéscsomag
Item #: PH-uad-bundle-01
250 HUF 1 250 HUF
Subtotal: 500 HUF
Discount: -0 HUF
Insurance: ----
Total: 500 HUFÜdv.: Computer üzlet 1054 Garibaldi utca 1 www.parlamentpc.hu info@parlamentpc.hu T.:(061) 3010328 (0670) 4261308
-
HÁZIGAZDA
válasz parlamentpc #7449 üzenetére
pontosan mi a probléma? valamit rosszul számolt?
Aktív témák
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest