- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapró működésében tapasztalt bugok részletes leírását (lásd lent, mindenképp értelmezd!). A nem idevaló általános észrevételeknek külön topikja van! Mielőtt hozzászólnál, OLVASS EL!
Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Lacos8201 #6650 üzenetére
...és nekeresdi
Mindkettőtöknek felül, az összefoglalóban van a válasz, ki sem kell azt nyitni. Ha prohardver-en sem megy az adatmódosítás, akkor cserélj email címet.
[ Szerkesztve ]
-
Lacos8201
csendes tag
válasz Intruder2k5 #6651 üzenetére
Prohardveren sikerült a módosítás!Köszönöm örök hála
-
CirrMee
addikt
Az imént értékelést akartam kezdeményezni, helyette a jelentést linkeli.
FF és Edge alatt próbálva.[ Szerkesztve ]
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
MODERÁTOR
-
CirrMee
addikt
válasz Intruder2k5 #6656 üzenetére
Valóban, archiválva van, csak gondoltam ha ott a lehetőség az értékelésre, és nem azt teszi, akkor valami bug lesz.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
snake1977
őstag
Sziasztok, van 14400+ privát üzenetem egy barátommal itt a prohardveren, a mai nap egyáltalán nem nyitja meg az üzeneteket illetve ha megnyitja csak üres oldalt mutat utolsónak az elsőre vissza klikkelve látszik a 2010-ben íródott üzenet, ha a hardverapró részről próbálom megnyitni ott általában gond nélkül megnyitható, de ott sem minden alkalommal, a többi privát üzenetem gond nélkül megnyitható, törölni sem engedi ha az összeset törölni akarom gateway timeout-al megáll a történet kb. 15mp után, minden felületen.
Megoldható hogy töröljétek az összes üzenetem ezzel a felhasználóval? Tippem szerint utána nem lenne ilyen gondom, mivel ezelőtt is volt már hasonló, ott 10.000+ üzenet után töröltem sokadjára de sikeresen, és gond nélkül működött huzamosabb ideig....BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
-
snake1977
őstag
-
werso
csendes tag
Sziasztok
Vagy egy másik regisztrációm(freemailos),elfelejtettem a jelszavam,
bármit csinálok,bármelyik böngészövel, ezt kapom
elöre is köszi -
MODERÁTOR
-
Norbi.
őstag
Sziasztok!
Hirdetést szerettem volna feladni, de nem tudok, mert azt írja a rendszer, hogy nem hirdethetsz. Az archív hirdetéseim közül is eltünt jópár, egy levelezésből megtaláltat megnyitottnál pedig azt írja a képen látható módon, hogy ideiglenesen felfüggesztve. Tudtommal nem tettem semmi szabálytalant és erről üzenetet sem kaptam, hogy valakinek gondja lenne velem, ezért gondolom, hogy valami hiba csúszott a rendszerbe. Utánna tudna valaki nézni? Köszönöm.
-
Bjørgersson
félisten
válasz snake1977 #6663 üzenetére
Mi köze ennek a Hardverapróhoz? Reklámblokkoló esetleg? Ctrl+F5?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
snake1977
őstag
válasz Bjørgersson #6667 üzenetére
Nem találtam jobb topikot hirtelen, ahol feltehetném a kérdést, de ha van akkor köszönöm ha átirányitasz oda.
Próbáltam úgy is hogy kikapcsolom őket, egyébként teljesen időszakos, van amikor probléma mentesen működik a prohardver felületéről is, van amikor pedig az alábbi kép fogad. Ettől független egyik felületen sem lehet törölni egyben az egészet, egyszerüen 504 Gateway Time-out van....BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
Bjørgersson
félisten
válasz snake1977 #6668 üzenetére
Kérdezz rá itt, pörgősebb topik, hátha lezso tud segíteni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
felh123
csendes tag
Sziasztok
A hardverapron értékeltek mint eladót, de a vevőt nem tudom értékelni, mert sem pü-t sem emailt nem kaptam az értékelésről. Ilyenkor mi a teendő?
Hirdetés: [link]
Köszi,
[ Szerkesztve ]
-
KeptnKirk
csendes tag
Nem kapok email értesítőt a privátokról. Október 14-e volt az utolsó. Gmail-es a címem.
-
-
-
törölt tag
Csak nekem szórja ma az "502 Bad Gateway" hibát a hardverapró, vagy másnál is fennáll ez? Más oldalak hibátlanul mennek.
-
nagyúr
Sziasztok!
A mentett keresésekről pár napja nem kapok e-mail-t, pedig raktak fel hirdetéseket, amik tartalmazzák az adott szót. Azóta fizettem más keresésekért is, azokról sem jön e-mail, ha "kapás" van.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nizijozsef
újonc
Tisztelt hardverapró!
megelepődtem a GYIK-BEN az ingyen hírdethetek? alatt lévő válaszotokra. A válaszotok így hangzott: Igen de 15 apróhírdetés felett már kevéske pénzt nekik is fizetniük kell. Ez ídáig nekem még tiszta. Nekem az nem tiszta, hogy 7 hírdetésem van ebből egyet kellett volna meghosszabitanom és mégis kellett volna fizetnem 180 Ft-t. pedig el sem érem a 15-s hirdetési limitet. Hogy is van ez akkor? Várom válaszotokat.
nizijozsef
Nieselberger József
-
ewing001
újonc
Sziasztok
Volt egy eladásom ami sikeresen meg is történt, és a vásárló értékelni is tudott engemet, úgy hogy üzenetet se kaptam, hogy értékelni szeretne mert a vásárlás sikeresen megtörtént, ezáltal én nem tudom őt értékelni pedig szeretném pozitívra.
A hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/xbox_one_jatekok_117
A vevő: gantsrKöszönettel
Peti -
tmslevi
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
"A webhely nem érhető el
A(z) hardverapro.hu visszautasította a csatlakozást."
Megnéztem mobilon, mobilnettel, ott ugyanez van.
Próbáltam Chrome-ban (asztalin és mobilon is), mobilos alap böngészővel, Edge-el laptopon, sehol nem jön be az oldal. (Mindegyik böngésző up-to-date, legfrissebb verziók vannak fent)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Candyman00
csendes tag
Nem megy az oldal órák óta.
Az élet túl rövid ahhoz hogy rossz sört igyunk
-
Bjørgersson
félisten
Ez már az új, reszponzív apró?
Windows 10 x64, Firefox 56.0.2 x64 mindenféle blokkoló nélkül, Ctrl+F5 után is ilyen.
-
SUPREME7
addikt
válasz Bjørgersson #6688 üzenetére
Pedig ott reklám van. De legalább tudjuk mire volt a nagy leállás, borzasztó nagy fejlesztések árán még több reklámot sikerült arcba tolni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz SUPREME7 #6689 üzenetére
Akkor a Firefox beépítettje fogja meg ezt is.
-
t_zolka
újonc
válasz Intruder2k5 #6651 üzenetére
Szia!
Én is hasonló cipőben jártam, de elrontottam az email címet, és úgy mentettem! Most már belépni sem tudok, hogy módosítsak rajta. Se a régi se a rossz email címmel sem. Ilyenkor mit lehet tenni?
Most regisztráltam újra, de szeretném visszakapni a régit! -
MODERÁTOR
-
t_zolka
újonc
válasz Intruder2k5 #6692 üzenetére
Köszönöm!
-
Skullminer
újonc
Sziasztok valaki tud konkret rlerhetoseget adminhoz? Felelos szemelyhez aki tud segiteni sajat problemamban? Emailre nem valaszolnak
-
MODERÁTOR
válasz Skullminer #6694 üzenetére
Üdv!
Ez attól függ, milyen jellegű a probléma.
-
SimonYana
addikt
Lehet nem ide kellene írjak, de mobilról használhatatlan ez az egész oldal! 15. Privát választ írom meg és mindég 502-es Gateway problémával kidob. Nem vagyok képes válaszolni a nekem irt privátokra! Éppen a mobilaréna használhatatlan mobillal? Egy kicsit vicces nem? És akkor szeretnétek hogy támogassam azt az oldalt amit hasznalni sem tudok!? Ma még nem tudtam válaszolni senkinek pedig fizetett hirdetésem van fent!!!!! Komolyan felháborít, mert 3 órája várják a válaszomat!!!! Az a fura hogy csak a privátoknál van már órák óta!!! Tenne valaki valamit , vagy vissza fizetitek a hirdetésem kiemelését mert elbuktam az üzletet!!!!!?????
[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
Ricsárdkaaaa
csendes tag
Sziasztok!
Nem találtam ennél megfelelőbb fórumot, szóval ide írok.
Ez nem a saját accountom, az enyém: [link]Adatmódosítás közben sikerült rosszul írni az e-mailemet, azóta nem tudok bejelentkezni (a rosszul leírt verzióval sem).
Ez ügyben keresek moderátort, privátban/e-mailben tudom magam igazolni.
Köszi
-
MODERÁTOR
válasz Ricsárdkaaaa #6697 üzenetére
Szia!
Egy emailt kellene írni a kalandor kukac prohardver pont hu címre, ott kaphatsz segítséget.
-
Ricsárdkaaaa
csendes tag
válasz Intruder2k5 #6698 üzenetére
Írtam neki, köszönöm!
-
tobizsol92
újonc
Sziasztok!Van egy nagyon régi hardverapró fiókom!Évek óta nem használtam múlthéten mikór megnyitottam az óldalt ott volt a jelszóm és az emailom is és be tudtam lépni hogy feladjak egy hirdetést!Minden rendben ment délután mikór be akartam lépni már nem tudtam és nem tudom a jelszóm!Ha rámegyek hogy új jelszó kérés állandóan azt írja hogy kommunikációs hiba vagy hiba a betöltés során!Ezzel most mit kezdjek?Hogy tudok másik jelszót kérni?
Aktív témák
Riport előtt próbáld meg:
● Töröld a böngésződben a sütiket
● Ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● lépj ki, lépj be
● próbáld meg másik böngészővel.
● Ha így megy, illetve ha egyáltalán nem megy, akkor riportáld:
A bugreporthoz szükséges adatok:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Ha nem megy az értékelés, akkor olvasd el ezt!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest