Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiell

    veterán

    válasz koncsik #9319 üzenetére

    Valószínűleg van összefüggés, de azt leírni kijelentő módban, hogy VAN összefüggés, és az AZ trombózist okoz (még ha nagyon kevés esetben is), azt nem lehet. Tudományos alapon se lehet, mert még több vizsgálat kell (ilyen kijelentő módhoz nagyon, NAGYON sok alátámasztott, peer reviewzott, megismételt, igazolt kutatás kell), de leginkább gazdasági és politikai alapon nem lehet: ha ilyet leírnak az EU szervek, akkor az AZnek mint vakcinának reszeltek azonnal, és a cég is kb csődbe megy. Most, amikor oltani kell majdnem bármi áron, ilyet nem lehet leírni.

    Elég szar ezt leírni, de attól még így van. Parci fogalmazta ezt meg jól: ez a vakcina normál körülmények között rég a kukában lenne, engedélyt se kapott volna.

    Mondom ezt úgy, hogy AZ-vel oltottak, mert én személy szerint biztos vagyok benne, hogy a a risk-benefit ratio az a benefit irányába dől határozottan. Pláne, hogy nem vagyok 55 alatti nő, és elég medium/high risk a megfertőződés (gyerek közösségben, asszony is, csak én vagyok itthon).

    [ Szerkesztve ]

    Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák