Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Z.É.T.

    őstag

    válasz kpityu2 #67434 üzenetére

    Oké, nincs bennem jelenleg vitakészség és nem áll szándékomban már senkit sem meggyőzni semmiről.
    Egy kérdésre válaszoltam egy igennel.

    Azért egy hevenyészett timeline (+saját perspektívám) John Campbell itteni megítéléséhez.
    Egy eü-s youtuber a sok közül => necces feltételezések => tévedések helyreigazítások nélkül => szándékos félreértelmezések és sugalmazások => hiteltelenné válás.

    A gond, hogy a propaganda is így működik (egyre magasabb arányú valótlanság a tartalomban), ezért nehéz eldönteni, hogy tévútra ment, vagy szándékosan felépített volt a dezinformációs kampány. Szóval, annyi a lényeg szerintem - amire Parci is utalt néhol egészen konkrétan - hiába van 1-5-20-40% frankóság a tartalmaiban, itt nem szívesen foglalkozunk vele, mert eljátszotta a bizalmat.
    Ettől még én személy szerint nem bánom a "borderline-t", csak akkor szívesen veszek némi személyesen levont konzekvenciát, talán ez syberia hatása is, aki gyakorlatilag rendszerint csak bedobta az aktuális konteót hit'n'run. Voltak köztük bizonyára vitára, továbbásásra érdemesek is, de azoknak, amiknek én magam jártam utána, döntő többsége totál bullshit volt, leggyakrabban repubi-maga-putyin vonalról indított dezinformációként.
    Ő viszont kifejezetten ezen a vonalon keresgélt, így elég egyoldalú volt a dolog. Érdekes módon a foxnews-család sz@ros dolgai mindig elkerülték a figyelmét, covid kapcsán. (is)

    Százszónakis1: Campbell-vonalon (és hasonlók esetén) plíz összefoglalót, mert kevesen lesznek, akik időt szánnak rá! :R

Új hozzászólás Aktív témák