Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gergo5991

    őstag

    válasz kolopele #62703 üzenetére

    eros allergias vagyok en is, de covid elott nem okozott gondot a noveny, fa, bokor satobbi. Miota covid van, es 4x atestem rajta, szeptember ota folyamatosan be van dugulva az orrom, es amint kimegyek az uctara csip az orrom egesz fel az agyamba megy ez a csipes, es egesz nap tusszogok, szemem konnyezik.. nem ertem mi valtozott vagy miert irrital most a levegoben ez a sok szar, de nagyon felbsz.

    akarom kerdezni, nalatok is ha valaki covid fele tuneteket produkal egybol natha, influenza-t mondanak hogy az a bajuk? Csakmert kolega is igy jott be hogy nathas csak, aztan abbol lett nekem is a 4. Covidom hogy tole elkaptam a “natha” aka covidot..
    de ha azt mondom covidos egybol kapom a lebaszast, sot mar hazugoznak, meg csicskaznak az egesz melohelyen engem, meg hogy merem azt mondtani ra hogy covidos.. johogy lenem ütnek azert, ha valakire azt mondom hogy covidos, mikozben covid tuneteket produkal..annyira tagadjak hogy az a bajuk, mar mar megszallottan tagadjak.. mondom ha rajta a maszk, fuldoglik, lazas, kohog, taknyol, esik ossze akkor biztos nem a kislabujja faj.. es akkor kapom a kerdest: hogy merem azt feltetelezni hogy beteg..

Új hozzászólás Aktív témák