Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz Parci #22825 üzenetére

    "várjuk ki, amíg meghalunk, utána lehetünk mérgesek!"

    Hát azért ezt ne.

    Nem szabad várni. Ahhoz hogy megfelelő legyen már most el kellene kezdeni beadni (egyszerre nem tudják annyi embernek) és szeptemberig nem szabadna a járványnak bekövetkezni. Ha a vakcinázás késik és/vagy a járvány hamarabb jön, akkor már gáz van.

    "a úgy fut fel a negyedik hullám és dőlnek a kórházba emberek, hogy nem kaptak harmadik oltást az érintettek, az gáz. "

    Nem, már most is gáz van. A 6500 tagot számláló "Sinopharm vakcinával oltottak negatív laboratóriumi eredményekkel" Facebook csoportban több mint 25 haláleset volt a két oltás után. Extrapoláld az összes Sinopharmosra. Ez már most gáz!

    [Hamarosan kiderül, kik kaphatnak harmadik oltást, itt a virológus véleménye]

    "Boldogkői Zsolt szerint korábban a vakcinák hatékonysága ismeretlen volt, de most elérkezett a pont, hogy levonjuk a tanulságokat. A szakember úgy véli, hogy harmadik oltásként a Pfizer és a Moderna is jól működhet a Sinopharmmal oltottaknál. "

    "A hazai laborok eredményei alapján úgy tűnik, hogy a hatvan év felettiek húsz-harminc százalékánál, míg a nyolcvan év felettiek ötven százaléknál nem alakult ki megfelelő védettség a Sinopharm vakcina esetében. Nekik elsősorban az mRNS vakcinák jelenthetnek megoldást harmadik oltásként, a Pfizer és a Moderna is jól működhet"

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák