Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz #32839680 #16774 üzenetére

    "Sokáig a COVID súlyosságát is tagadták, meg is lett az eredménye. Most a mutációk súlyosságát és vakcinagyengítő hatását kezdjük el tagadni...?"

    A jelenlegi vezetés tagjai többségében tudományos/technológiai analfabéták, a minielnökkel az élen, aki még egy SMS-t is alig tud elküldeni. Úgy tűnik, az egész pandémia hit kérdése volt náluk elejétől fogva, "hiszünk az orvosoknak vagy sem, riogatnak a tudós urak". A környezetemben minden egyes konzervatív ember tagadta a vírust még 2020 nyarán is, demokrata hoaxnak vagy az illuminati gonosz tervének titulálták, akik csak azért találták ki az egészet, hogy a hős nemzetvédőket tönkretegyék (a kléímavédelemmel együtt, mert szerintük az sem létezik, mivel Isten tudja mit csinál így klímakatasztrófa nem történhet meg).
    Végig az érződik, hogy nincsenek tisztában a szakmai kérdésekkel, szerintem nem is érdekli egyiket sem. Így nem is tanulnak a hibákból. Ráadásul a nárcisztikus személyiség legfőbb jellemzője, hogy nem látja be a hibáit, vagy ha mégis, akkor 3 napig mondogat magának egy alternatív valóságot, míg végül el is hiszi, és onnantól számára az lesz a valóság, akkor is, ha annak igazságtartalma konvergál a nullához.

    Én már régen elengedtem azt, hogy ezek bármiféle vírusvariánsokkal számoljanak, és/vagy szakmai alapú hozzáállással intézzék az ügyeket. Nem fogják, mert a jelek szerint nem értenek belőle egy szót sem a mai napig.

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák