Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz EmberXY #37169 üzenetére

    Valaki megvette az összes Thai Chef levest! :O sírhat fel az utánam jövő jogosan
    na, de ne ugrojunk ennyire előre :

    Igen, én inkább az új oprendszerbe raknám az új dolgokat, sokkal jobban kitesztelve , optimalizálva, nem pedig 2-3 havonta pontosan ilyen apró habi "fejlesztéseket" végezni rendszeren, miközben a gépigényt folyamatosan is tudják növelni (lásd XP, de a Win 10-nek is folyamatosan nő a gépigénye, 8GB alatt ma már senkinek sem javaslom).
    jah ugyanitt jut eszembe : Valami COD már csak akkor indult el, ha volt minimum 6GB RAMod. Mekkora felháborodás volt belőle, pedig lassan már csak magában a Windowsnak kell ennyi.

    "Azt a 10 percet senki nem tudja megfizetni, amikor végre kimehetnél a melóhelyről, de még nem lehet. ;]" - na most képzeld magad az én helyzetembe, akinél 5 perc csúszás simán jelenthet 1 órát is. Ezt tényleg csak másik vidéki érti meg, aki tömegközelekdik, várositól, autóstól ezt hiába is várja el az ember (az átlag ember különösen gyenge empátiában és megértésben).
    pl ma is úgy végeztem h 2 perccel a busz indulás előtt, hiába volt 5 percre sietve a buszmegálló, meg se próbáltam. A következő meg 50 perc múlva. Tehát nem 3, hanem 53 perccel később végeztem mint kellett volna .Sebaj, elmentem a Tescoba és megvettem az összes Tomyum levest kárpótlásul ha már egyszer lett némi extra időm.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák