- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
senior tag
válasz EmberXY #37250 üzenetére
Nem robban be olyan egyszerűen. Meg kell azért dolgozni. Bár ha vékony rézcsövecskén megy a gáz, akkor a mozgatástól sérülhet az a cső, vagy kilazul vagy valami, és engedni fog máshol mint ahol ég. De akkor meg valószínűleg kialszik. Ha kialszik, nem kerül a rézcsövecskébe több gáz. Ezért jobb valami fáklyát betolni azon a kis üvegen, vagy flammenwerferr-el belőni.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
-
EmberXY
veterán
válasz KROK640 #37263 üzenetére
És hol folyik ki? Az is kérdés...
#37264: Hagyjuk a fenébe, de tényleg, még a végén én leszek a hunyó, hogy akadékoskodok. De ez szerintem elvi kérdés, hogy ilyesminél egy "minimálisan" nem ártana betartani a biztonsági előírásokat, mert aztán ha megvan a baj, akkor általában mindenki hibás, csak az nem, aki szakembernek, tűzállónak, repeszállónak, és természetesen halhatatlannak hitte magát.
Up the Irons!
-
koshmar
addikt
válasz EmberXY #37265 üzenetére
Nem esik ki, mert a három látható drótból 2 réz, önmagukban van annyi tartásuk, hogy elbírják a 200 grammos égő fejét, nem az ujjaimmal tartottam a képen.
És a gyufának vittem külön bödönt, nem csak ledobtam a szőnyegre, mert ha kiègetem, aznap kint alszok a kertben!
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
EmberXY
veterán
válasz koshmar #37266 üzenetére
"Nem esik ki"
Ennek örülök. De valahogy csak kijött a berendezésen kívülre, pedig nem oda tervezték... Főleg nem működés közben.
A gyufával kapcsolatban azt előzetesen már megelőlegeztem, hogy nem dobod a szőnyegre, én arra a rohadt gázégőre gondoltam, ha valami úton-módon esetleg nem várt helyzetben tüzet okoz odakint... De már látom, hogy úgy beszélünk el egymás mellett, mint annak a rendje.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
koshmar
addikt
válasz EmberXY #37269 üzenetére
Azt hittem, felfogtad, mert leírtam: itt volt a gáz szerelő, ő mondta, hogy az ilyen régi szutyok már egyáltalán nem (vagy csak kurva sok nyomogatás után) szoktak begyulladni, nyugodtan csinálhatom gyufával. Ezt mondta ő, a szájával.
-
Tasunkó
senior tag
válasz EmberXY #37269 üzenetére
Szakembert ha kihívod, az első dolga lesz kivenni azt az égőt és a szőnyeg fölött megpróbálja begyújtani a tőleg kölcsönkért öngyújtóval. És ugyanott leszünk, hogy fogja tartani a kezében a szőnyeg fölött a lángoló izét.
-
KROK640
nagyúr
-
EmberXY
veterán
válasz Tasunkó #37273 üzenetére
Kétlem, hogy ez lenne a megoldás arra, ha nem működik a szikráztató... Ha valóban szakemberről van szó, akkor azt is elmondja, hogy ez egy átmeneti megoldás maximum, most megcsinálja, de legközelebb csere. De szerintem nem fogja azt mondani, hogy "Pista bátyám, nyugodtan szedje ki aztán gyújtogassa így-e, #jóvanazúgy, ja, 10.000 lesz"
A szakember alatt szerintem nem ugyanazt értjük.
De valóban mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, de legalább ne dicsekedjen vele, ha az ötlet Darwin-díjas.Up the Irons!
-
koshmar
addikt
válasz EmberXY #37279 üzenetére
Akkor fogadnám el a kötekekedésed, ha a szerelő azt mondta volna, hogy semmiképp ne csináld így soha, én csak így ellenőrzöm, stb.
Vagy ha lenne egy matrica a konvektoron, hogy tilos az égőfej közelében nyílt láng használata, stbAmúgy Tasunko jól írja, többször votl már nálunk, és mindig így kezdi, két csavar ki, égőfej ki, öngyújtó..
Amúgy szikra van, ezt csak mellékesen közlöm.
Viszont nem gyullad, ha egy 2 percig baszatom se..Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Tasunkó
senior tag
válasz EmberXY #37279 üzenetére
Nagyon sokáig el tud úgy működni. Csak a szezonállás miatt kicsit megmacskásodott. A következő belobbantás már simán fog menni(pozitivitás).Valójában ha a gáz nem merev rézcsövön menne, hanem gumislagon ami flexibilis ,és a hajlítgatástól nem sérül, akkor ez a manipuláció rendben is lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Még pénteken is ez a téma
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Közeleg a Halloween... arra gondoltam, hogy Koshmarnak kéne öltözzek, de Embernek egyszerűbb lenne XD
Ha eleget iszok, majd üzembiztosan Somogyib-nek álcázom magam.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
RandomName
senior tag
válasz customer114 #30527 üzenetére
Epres Tibi csokoládé, kv....
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
koshmar
addikt
válasz RandomName #37294 üzenetére
Szívesen (keresztnevem Tibi).
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
válasz RandomName #37296 üzenetére
Rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs