Hirdetés

  • Platina plakettes Gigabyte tápok fekete-fehérben

    ph A cég évtizedes jótállással szállított, ATX 3.0-s termékcsaládja kétféle színben és teljesítménnyel készül.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tasunkó

    senior tag

    válasz KROK640 #36840 üzenetére

    Pontosan. Nem egyszerű. Bizonyára tudni kell bérkövetelést támasztani is. Bevallom nincs kidolgozva teljesen, jó hogy felhívtad a figyelmet, a kezdőket esetleg tévútra vezetheti.
    Még nem voltam olyan helyzetben, ahol jutalmazták volna az eredményeket, így azt a stratégiát kidolgozni ahol a jó elnyeri méltó jutalmát, még várat magára. Egyébként az elején próbálozok ilyennel, mivel eleve többet csinálok az elején, és le lehet szűrni azokból az infókból, hogy bárki tud róla, hogy az értékes munka vagy sem.
    Az adott mobilboltban, ahhoz idomítottam volna a teljesítményem, aki a legtöbbet tud, és ha annál jobb leszek, abból csak kicsit mutatok jobbat, és a többit egyszerűen nem javítom meg, ami mindenkinek lehetetlen az nekem is lehetetlen. Mindenképp megjavítom, kipróbálom a tapasztalat miatt, majd visszacsinálom a hibát, elmondom hogy sajnos az van amit mindenki mondott ezáltal az egyetértés hulláma közösséggé kovácsol minket(team building), és viszik másik szervizbe. Persze ha mégsem tudom visszarontani, és javítottan kell otthagynom, az a hétvége már el van cseszve. Ha ez lehetséges ebben a szakágban. Ha nem feladatomnak éreztem volna munkaidő alatt kigondolni, hogy ültethetem át a stratégiám gyakorlatba. A munkaidő nekem dolgozik, mert túl hosszú.
    Kizárólagos tapasztalatom, hogy a remény van belengetve, amiért a többség hiába teper, mivel az olimpiai érmek a verseny kezdetén ki lettek osztva, ezért jobb híjján egymástaposásba fullad a béremelésmaraton. Alap dolog folyamatosan fejlődni, ami viszont érdekes lehet, hogy akár a munka elvégzésének kárára, akár a cég kárára is, ha nem veszik észre. Mert a következő állásinterjún az értékes tapasztalatok felvonultatása, nagyobb sikerrel kecsegtet. Az állásinterjún belengetett tudást viszont már nem fogják megkövetelni, hanem csak igényelhetik, tehát újra bele lehet nyúlni a registrybe, és kitörölni azt amit tudtam.

    [ Szerkesztve ]

    Kérek egy számot a jútútú

Új hozzászólás Aktív témák