- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
net91
senior tag
Van annak jelentősége, ha nem a WISE központi számlaszámára utalom a feltöltést (összeget), hanem közvetlenül a saját WISE számlaszámomra?
[ Szerkesztve ]
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
cocka
veterán
Nincs is központi számlaszáma már régóta. Kapsz két 126-ossal kezdődő számlaszámot. Papíron az egyiket feltöltéskor használhatod és közleményt is kell hozzá írni, de ez a számlaszám mindenkinek egyedi, szóval nem tudom mi történik, ha nem írsz közleményt, valószínűleg akkor is megkapod az összeget. A másik meg az, amire mások utalhatnak neked, de mivel alapból szerintem szarik rá, honnan jön a pénz, a saját számládról is utalhatsz erre a "másoknak fenntartottra" és ott még közlemény se kell.
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Párommal való közös számla nyitásán gondolkodom, melyik a jobb, a wise vagy a revolut? (Munkabért is ide kérném)
Köszönöm a segítséget előre is[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
válasz fcbarca #7456 üzenetére
A Wise egyik hátránya a REvohoz képest, hogy a kártyás pénzfeltöltés pénzbe kerül. A revolutnál ez ingyenes.
A Wise-ra a beutalás az ingyenes, tehát ha olyan banknál vagy, ahol ingyen utalsz korlátlanul, összeghatár nélkül, akkor a wise is tölthető ingyenesen.Ahogy fentebb is írták, a REvo-hoz nem kapsz magyar bankszámlát, így ha utalást akarsz fogadni és indítani, akkor jobb a wise.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
ACE-
addikt
válasz werszomjas #7461 üzenetére
Sőt, akár két fizikai kártyád is lehet az azonos számlához...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
válasz werszomjas #7460 üzenetére
Ha oda akarja utaltatni amúgy is a fizetését, akkor a kártyás feltöltés amúgy sem nagyon fog játszani nála, hiszen nyilván ekkor nincs is másik számlája. Így jól használható a Wise, ha alap számlának használja valaki és arra megy a fizu. Pláne azért is mert saját bankszámlád van, és az AFR is működik.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
xy.zsolt
őstag
Wise-ra lehet utalni otp számláról forintot?....aztán aki kapja majd átváltja amire akarja
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
xy.zsolt
őstag
válasz pictigjis #7471 üzenetére
persze.....csak a wise-al nem vagyok képben.
Nos, akkor gondolom azonnali az utalás is.
Wise kártyám 4éve már nincs....azóta változott a világ, ráadásul én anno csak külföldi bankszámláról töltöttem rá eur-t.....szóval emiatt az érdeklődés.Kösz az infot
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
xy.zsolt
őstag
-
net91
senior tag
válasz xy.zsolt #7466 üzenetére
Régebben forintot utaltam a Wise-ra és ott váltottam. Ebben az esetben két díj is felmerült. Az OTP számláról a Wise-ra utalás díja és a Wise váltási díja.
Most úgy utalok, hogy semmilyen díj nem merül fel.
Az OTP-nél van egy akciós deviza csomag, amelyben havi 350 ezer forintig középárfolyamon vált az OTP.
Ennek havi díja jelenleg nulla forint és csak aktiválni kell.
A mai utalásomnál az OTP középárfolyama jobb volt, mint a Wise váltási árfolyama.
Ha ezt a deviza csomagot aktiválod, akkor a forint számládról EUR-t tudsz utalni a Wise EUR számládra úgy, hogy semmilyen díj nem merül fel. (SEPA utalás)Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
kp78
addikt
Ez nekem hasznos infó
A középárfolyamos utalás során látod is előre az OTP-s app-ban, h mennyi lesz az árfolyam?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Tettem egy 10€-s próbautalást OTP-ről Wise-ra, de 7.234.- Ft-ot vont le rá, szóval ez nem lesz ingyen.
Árfolyam+ csomag aktív (300.000.- Ft-ig kedvezményes külföldi kártyás vásárlás, és elektronikus deviza utalás)
Persze a SEPA utalást leellenőrizhettem volna, h az OTP-s NET számlacsomagomban mennyibe kerül, de hogy nem ingyenes, az már tuti.Te milyen OTP-s csomagban vagy ahol a SEPA ingyenes?
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz xy.zsolt #7486 üzenetére
Le is könyvelte OTP az utalást, nincs akkora baj szerencsére.
3.781.- Ft -ot vont le, ami megfelel a honlapon látható 378.08-as középnek, és számolt 8 Ft-ot utalási költséget.
Ezek szerint a 7.234.- egy zárolás volt, h tuti meg tudjon történni az átutalás.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz TrollBalint #7488 üzenetére
Árfolyam+ kedvezményes számlacsomag elem
[link]„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz #33802016 #7491 üzenetére
Egyelőre ritkán van szükségem SEPA utalásra (most utaltam tegnap egyet Németországba Revolut-ról), fogadásra még kevésbé, csak szeretek tisztában lenni a lehetőségekkel.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Meg is érkezett a reggeli (8:20-as) próbautalás az OTP-ről a WISE-ra.
-
Chrystall
senior tag
8 éve vagyok a Wise-nál, kezdettől fogva Fully Verified státuszban. Érdekes módon a napokban akartam utalni oda, ahova már 1000x utaltam (egy isemrősömnek szoktam segítségképp kisebb összegeket, egy zenésznek). Erre észrevettem, hogy full le van korlátozva minden befizetési módom meg utalásom, mert arra kér a rendszer, hogy megint igazoljam a személyazonosságom. Igazoltam, volt megint fotóbeküldés, stb. erre jön egy rész, hogy igazoljam a jövedelmem. Tavaly őszig tanuló voltam, mostanság apám segít ki, nem dolgozok jelenleg, szeptembertől megint főiskolás leszek. Bejelöltem családtól kapok pénzt, meg beküldtem bankszámlakivonatot, erre elutasította. Olyat nem is lehet választani, hogy tanuló vagyok. Most mit lehet ilyenkor csinálni? 8 évig semmi baja nem volt most meg full lekorlátoz??? Valaki járt már így? Eddig csak olvastam ilyenekről ilyen 3. világbeli felhasználók értékeléseiből, de azt hittem ez mind kamu, mert nem értik, hogy kell használni a Wise-ot, azt kitiltják őket, erre puff, most velem is ezt csinálja. Álmomban sem gondoltam volna, mindig ajánlottam őket mindenkinek, olyan zökkenőmentes volt minden, kész szerencse, hogy pont most alig tartottam benn valamennyi pénzt.Mit lehet vajon ilyenkor csinálni, hogy feloldják a korlátozást?
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Hali!
Ezt nemrég kaptam (screenshot).
Böngészőben nyitja, kéri a belépési adataimat. Az Androidos Wise alkalmazásban nem találok ilyen akciót, pedig ott már azonosítva vagyok. Szerintetek mi ez?[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest