- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apucy01
őstag
válasz trinitronka #68148 üzenetére
ok de ennek ellenére sem müködik amit szeretnék.....
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
woodworm
veterán
válasz thefreeman #68150 üzenetére
Milyen net, dhcp, pppoe? Előbbi esetben automatikusan mennie kell.
-
gduck
addikt
válasz thefreeman #68150 üzenetére
Ha Digis vagy egyéb PPPOE kapcsolatod van, akkor:
"Frissítés után a LuCI (admin felület) felhasználó root, jelszó nincsen. Ezután Network/Interfaces/WAN/ Edit gomb, ahol Protocol -> PPPoE, majd switch protocol, ezután megadhatod a Digis felhasználónevet és jelszót."
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz thefreeman #68156 üzenetére
Akkor valamit rosszul írhattál be.
-
trinitronka
tag
-
luigi106
tag
Sziasztok.
Azt szeretném megtudni, hogy a DDNS beállításnál csak 3 szolgáltató jön le a legördülő menüből, akkor ha nekem a Synology DNS szolgáltatásánál van DNS-em azt nem is tudom beállítani?
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
TP-Link routert lehet bridgelni más márkájú (pl. ASUS) routerrel?
Most a kettő TP szépen kommunikál, de mielőtt egyiket lecserélem ASUS-ra, gondoltam megkérdezem, mert fontos!Köszi!
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Soma01
veterán
válasz Darko_addict #68162 üzenetére
Nekem össze van kötve most is, egy AC56U-ra van csatlakozva egy 741ND. Igaz, nem gyári fw, de megy.
-
Csabi1984
addikt
Gondolkodom,hogy beszerzek a tplink 1043NDv2 helyett egy C7 1750-es készüléket. Szimpatikusnak találom a guest hálózatot meg az új modern felületet. Ezen kívül biztos van még erősebb tulajdonsága a 5GHZ frekvencia tartomány tudásán kívűl
-
Janos46
tag
Sziasztok.
1043ND, teljesen kiszámíthatatlan időközönként megszűnik a torretn és csak újraindításnál működik ismét. Minden más internetes kapcsolat és funkció azonban továbbra is él. Időnként hétszámra felügyelet nélkül megy a gép, ezért távolról néha újra indítgatom.
Mivel nem értek hozzá, tudna valaki írni nekem egy újra indítási parancsot, ami minden nap 04.00-kor megteszi ezt? (Gondolom ennek az ütemezett feladatokban kell majd lennie.)
Köszönettel.Artillery, lelkes újonc vagyok, tanulni akarok!
-
zso73
veterán
válasz Janos46 #68172 üzenetére
Nem lehet,hogy a szolgáltató bohockodik ? Nekem ha a NAS torrentezik,akko van ez. Vissza lassul a netem nagyon,és nem tölt semmit. Böngészni tudok. Kábel modem újraindítása után minden ok.
[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
woodworm
veterán
Teljesen tipikus, van valami gyenge láncszem a rendszerben. Az usb-s hdd-nek gyenge a chipsetje, kevés áramot kap, túl sok torrent fut, túl nagy sebesség van adva letöltésnek, túl sok a kapcsolat, gyengül a táp, stb. Néha tényleg csak egy restart oldja meg. Én előtte beiktatnék egy teljes leállást a transmissionnek.
-
Czmorek
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy nem tudok bejelentkezni a router-be.
El se jutok odáig. Egyik címen se elérhető a router.
Reset volt, de semmi.
Lan-on megy róla a net, de wifi nem látható.Régen persze működött rendesen.
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
-
Czmorek
aktív tag
válasz Marci112233 #68181 üzenetére
Nem történik rá semmi.
A kapcsolódás sikertelen
A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) 192.168.1.1 helyen lévő kiszolgálóval.
Chrome:
A webhely nem érhető el
A(z) 192.168.1.1 visszautasította a csatlakozást.
Próbálja ki a következőket:A kapcsolat ellenőrzése
A proxy és a tűzfal ellenőrzése
ERR_CONNECTION_REFUSED -
Janos46
tag
Nekem az Ütemzett feladtokban van - 0 0 * * 0 /bin/backup '/mnt/BACKUP' '/overlay' 'backup' - ez a sor, ami minden vasárnap éjfélkor készít egy mentést (amit #-al letiltottam, mert hamar megtelik a tároló). Amit írtál miért nem oda kell írni? Mondtam hogy kuka vagyok, a cron útvonalát a www_suste-ban leírnád?
[ Szerkesztve ]
Artillery, lelkes újonc vagyok, tanulni akarok!
-
Janos46
tag
válasz v.attis #68174 üzenetére
Eddig ha a sz.gép nem volt bekapcsolva és észrevettem hogy nem megy a torrent ( az ssd ledje sokáig nem villogott - nem volt forgalom), akkor kikapcsoltam és vissza, utána jó lett. De ha ment a sz.gép akkor a Rendszer/Újra indítás-al élesztettem fel. Suste tanácsa jó, mert valószínűleg az a parancssor van használva az újra indításhoz.
Artillery, lelkes újonc vagyok, tanulni akarok!
-
-
Czmorek
aktív tag
válasz Marci112233 #68186 üzenetére
Időtúllépés miatt a kapcsolat megszakadt...
-
Czmorek
aktív tag
válasz woodworm #68189 üzenetére
Gyári a fw.
Nem piszkáltam rajta semmit. Legalábbis én nem tudok róla.
Egyszer csatlakozni akartam tablet-el, de nem volt már wifi.
Akkor még be tudtam lépni, de miután vissza állítottam a wifi-t, újraindítottam, de már nem tudtam többé mit kezdeni vele. wifi se lett.Hiába resetelem így-úgy, semmi.
[ Szerkesztve ]
-
v.attis
őstag
válasz Czmorek #68190 üzenetére
Valaki le tudná viszonylag szájba rágósan írni, hogy miként kell fastpath-re transmissiont telepíteni és azt használatba állítani egy 1 terrás hdd vel?
Tudom, hogy ott van az összefoglaló, de amikor olyat olvasok, hogy "ssh-n keresztül belépünk..." Már meg is buktam. (Mondjuk ez pont a nyelvi csomagoknál volt, de az is érdekel.)[ Szerkesztve ]
-
Janos46
tag
zso73 - Apucy01 - woodworm - v.attis
Renszer automatikus újra indítása. Suste vezetett rá: 1 4 * * * reboot
192.168.1.1:9092 (bejelentkezni) / Setup / Crontab edit & Wifischedule - és itt a Crontab edit & Wifischedule ablakába lehet beírni a parancs sort. Mit hogyan kell értelmezni, itt a Help-re kattintva megtalálod.
Másik módszer:
192.168.1.1 (bejelentkezni) / Szolgáltatások / WWW_SUSTE / és innen a Setup-tól fojtatni tovább.Artillery, lelkes újonc vagyok, tanulni akarok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest